הגיע הזמן!!!! ../images/Emo152.gif

הגיע הזמן!!!! ../images/Emo152.gif

אוקיי, שבוע אחרון לפורום, ואתמול גלי היקרה שלנו הזכירה לי משהו חשוב מאוד. עדיין לא עשיתי שרשור השתלטות חבורת הסטרייטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo11.gif אז גבירותיי ורבותיי, אני עכשיו משתלט (בטוב טעם), ואתם תגיבו לי כמו ילדים טובים כשאני אסיים ../images/Emo3.gif תודה. (קרני ודוד, אתם מוזמנים להוסיף מה שבא לכם באמצע!)

אז איך הכל התחיל?

אפשר להגיד שהכל התחיל ממני, שריחמתי על דוד שהוא כל היום רובץ באחוזה שלו בקריית קריניצי, שוחה בבריכה. אז החלטתי להביא את כל החבר'ה אליו לעשות שמיח. צילמנו את עצמינו מתפרעים לצלילי להקות דת' ובלאק מטאל, כשאחנו לא נראים סטרייטים במיוחד, אז כדי שלא יטעו, החלטנו להדביק לנו את הכינוי "חבורת הסטרייטים" והעלנו את הסרטונים (שזכו להצלחה רבה ) ברשת! עבר חודש בערך, לימודים, קרני ואני יושבים ולומדים למבחן בתנ"ך, כשלפתע קרני צועק על חזקוש: "יא בן ***! *** אמא ש'ך! לך תזד***!!" חזקוש התלהב, והצטרף לצעקות לעשות "קול שני", זה נשמע מגניב ביותר. הם רצו לצרוח ולהקליט את זה במקום אחר (כי זה קצת הפריע לכיתה ללמוד), והחליטו לעשות מזה שיר. עבר כשבוע, החברים היו בשבת אירוח מטעם הישיבה בקיבוץ עין צורים, בא איתם דוד המלווה בחברתו הגיטרה, והוא וקרני החלו להלחין את שיר הצרחות שלימים נקרא בסופו של דבר "עזבת אותי". את הקליפ לשיר הם צילמו קצת אחרי זה, הקליפ זכה להצלחה רבה, והוא עלה תחת השם "חצי חברות הסטרייטים". ובעצם מכאן הכל התחיל P: לינקים לסרטוני "חבורת הסטרייטים": סרטון ראשון: http://www.youtube.com/watch?v=iS6KuyVzeRA&eurl סרטון שני: http://www.youtube.com/watch?v=5TVtgf7DYYo סרטון שלישי (סרטון נסיון): http://www.youtube.com/watch?v=e2yyNDCPJzk&mode=related&search

חזקוש ישורון

חזקוש ישורון- אלא הוא אני, עבדכם הנאמן. הבנאדם שמאחר שהוא חסר קוארדינציה ואמביציה הוחלט שיהיה סולן הלהקה.. כי זה הדבר היחיד שאני (בערך) יודע לעשות ../images/Emo3.gif כשצריך אני גם מדרבק פה ושם או לוחץ על כפתורים של אורגנית ../images/Emo3.gif אני גם כתבתי בינתיים את רוב הליריקות לשירים ומיותר לציין שאני בעצם הכי סטרייט בלהקה, ושאני תורם בכריזמה המטורפת שיש לי.

יאיר קרני:

יאיר קרני- בערך המוזיקאי היחיד בלהקה. מנגן על בס וגיטרות, ושם מקצבי תופים מהגיטר פרו ../images/Emo3.gif הוא כמובן הבחור שמדי פעם אומר "אתם בטוחים שאתם לא רוצים שהסולם הבולבולוני יתחבר עם מקצב של שמונה וחצי רבעים, ויכנס מקצב פרוגרסיבי כשהגיטרות מתפיידות והליין בס נכנס בפירוקי קצב משתנים?" ואז אנחנו מסתכלים ואומרים "אה.. כן ..כן...."

nothingman1

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo13.gif

אבל אני חייב להודות שבלי ההשראה שאני מקבל מהדירבוק האימתני שלך אני לא שווה כלום

../images/Emo121.gifעצם זה שאתה מנגן על בס של איבנז

עם מפרט אומר שאתה לא שווה כלום. ראבק גם ככה הסאונד שלה מלא גיין וטרבל בטירוף!

nothingman1

New member
עצם זה שאתה שופט אותי לפי תמונה מראה שאתה

לא שווה כלום אני לא מנגן עם מפרט 90 אחוז מהזמן וגם לא הולך עם גופיות קרועות ועושה קוצים... חח ניגנתי עם מפרט בעיקר בגלל הפוזה של להקת פאנק שניסינו להשיג בקליפ הזה ובסיסטים שונים עושים דברים שונים כדי להשיג את הסאונד שהם רוצים, כבר מזמן אין כזה דבר "הסאונד האידיאלי", כל אחד עושה מה שנשמע לו טוב

../images/Emo121.gifבנאדם, צוחקים איתך../images/Emo24.gif

אני גם בראש שלך ומשתדל לנגן כמה שיותר בצורות שונות וסאונדים שונים.

nothingman1

New member
אז מה עבר לך בראש כשכתבת את זה? חח

ותאמין לי, לא חסרים בסיסטים שמנגנים על איבנז עם מפרט...

../images/Emo121.gifכן זה בעייתי.

שום דבר לא עובר לי בראש. אף פעם. אגב, הבס שלי מכוונת עכשיו D G C F כי המפתח של ה-E נדפק וצריכים להמשיך להתאמן ואין לי כוח ל drop D../images/Emo6.gif

../images/Emo121.gifאני פשוט גאון, תיקנתי את המפתח הזה!!

עם מברג, סכין וחתיכת פלסטיק!

דוד דומב:

דוד דומב- גיטריסט הלהקה. ניתן ללמוד עליו עוד מהשיר (שבקרוב יצא) הבא: דוד השמן\ חבורת הסטרייטים דוד הוא אמנם גיטריסט מהולל עם לא מעט סקס אפיל ומלא פוטנציאל הוא חכם ובעל חוש הומור משובח אבל יש לו בעייה וזה מפריע כל כך כי דוד כל היום טוחן דוד ילד שמן כשדוד מגיע, כולם מבוהלים ומרוקנים כיסיהם מכל טוב מאכלים כל שעה לפחות לסעוד הוא מוכרח ובין הארוחות הוא מנשנש איזה מטבח כי דוד כל היום טוחן דוד ילד שמן זה הפך לדבר אובססיבי ביותר הוא הולך גם לישון על יד המקרר הוא אוכל חפצים ובני תמותה אם יחטוף התקפת לב אז הוא יאכל אותה כי דוד כל היום טוחן דוד ילד שמן

למעלה