אוי מתוקה תודה =)
עשיתי שבת בבסיס אז הגבתי רק עכשיו. אממ אז אני אשים את הקטע הזה

חורף, הגעת. אולי עדיין לא במלא עוצמתך, אבל אני כבר מריחה אותך, עושה את דרכך לכאן. אתה קצת מאחר השנה, כבר פחדתי שלא תגיע. שהחור באוזון התחיל לנצח אותך. התגעגעתי, אתה יודע? התגעגעתי לחיבוק שלך, למרות הקור שבו. התגעגעתי להזדהות שלך, התגעגעתי לעצב שלך. הריח שלך משתולל בתוכי עכשיו. התחושה שהבאת איתך. התחושה הזאת שמזכירה לי את החורפים שעברו. הרצון הזה לצאת החוצה, להתחבק בך. המלנכוליה הזאת שמציפה אותי. אבל חורף, אתה יודע מה שמתי לב? אתה בודד. אתה מאוד בודד. כל היומיים האחרונים אני מרגישה תחושת בדידות שחותכת אותי. חונקת. מעציבה. תחושת בדידות שמוכרת לי. תשוקה שמוכרת לי, התשוקה הזאת לאהבה, היא קצת מאכזבת אותי. אני זוכרת כמה השתוקקתי לה בחורפים הקודמים. גם בקיץ היא חסרה לי. אבל אצלך זה משהו שונה, הרבה יותר רגיש. הכל דומע לי. ואני לא כל כך שולטת בזה. הן פשוט זורמות. בדיוק כמוך. רק שאצלי זה הכל יותר בשקט, בלי רעמים, ברקים. אתה יותר המוני, אני משתדלת שלא יראו. יש לי סערות שקטות, סערות פנימיות. אתה, כבר צועק בשבילי. חיכיתי לך חורף, והנה אתה מגיע. אתה יודע שאתה יקר לי, נכון? למרות שאתה גורם לי להרגיש בודדה, ומלנכולית, לפחות איתך אני מרגישה יותר שייכת. אני יודעת שאתה מזהה אותי יותר מהקיץ. יותר אכפת לך. אנחנו יותר דומים. עם הקיץ אני לא כל כך מרגישה שלמה. ועצוב לי כשאתה עוזב, ואתה קצר כל כך. כל שנה מחכה לך מחדש. ומי יודע חורף, אולי השנה אנחנו נימצא אולי השנה אנחנו נאהב ונהיה שלמים. אולי השנה הלב שלי הזה, הלב הקפוא הזה יתחמם קצת. ואני לא מתכוונת לחום של הקיץ, אל תדאג. אני לא מתגעגעת לשמש החזקה והשורפת. אני מתכוונת לחום של אהבה, חום של חיבוק. חום גוף. כי כמה שהשמיכת חורף שלי עבה, אני לפעמים רועדת מקור תחתיה. במיוחד באותו יום, לפני בערך שנה. שתפסת אותי באמצע הדרך, הולכת ברגל. ובכית איתי, בכית עלי. ולקח לי כל כך הרבה זמן להתחמם. אפילו עשית לי סימנים כחולים ברגליים. אבל אל תדאג, כי לא כעסתי עלייך, אבל השתוקקתי לחום הזה. לחום של אהבה. אז אם אתה יכול, חורף בבקשה. תקרא לה השנה. תקרא לה שתחבק אותי. תקרא לה שתהיה איתי. תגיד לה שיש לי עוד הרבה מקום פנוי בלב. ואני רק מחכה לה, שתבוא כבר. היא יודעת שקשה לי להתאהב, היא יודעת שאני מוזרה. אז שלא תעשה עלי עוד ניסיונות הפעם. נראה לי שהיא כבר ניסתה מספיק. תגיד לה בבקשה, שהפעם, שהחורף, תביא לי אהבה גדולה. אחת עצומה כזאת, כמו בסיפורים. אהבה כזאת עם המון תשוקה. והמון חיבוקים. אהבה כזאת שתגרום לי להרגיש שלמה, שתמלא את החלל. אהבה שתחמם אותי מתחת לשמיכה. אהבה שתוכל לראות את כל הדמעות שבי, ולא תיבהל. אלא תאהב. בבקשה חורף, העונה הזאת, אני רוצה לאהוב.