הגיע הזמן ל..

אדרו'ש

חמודה אני אוהבת לקרא את מה שאת כותבת =] מה החורף משנה בתוכך? אני לא הבנתי ממש - בין חנויות להוציא לכולם את העיניים כי זה אני ואתה בנתיים למה שכולם יוציאו את העיניים? מקנאה? מאוד אהבתי את הסוף..... החורף לא שוכח את הילדות הקטנות :) אוהבתותך מותק =]

אדרו'ש

חמודה אני אוהבת לקרא את מה שאת כותבת =] מה החורף משנה בתוכך? אני לא הבנתי ממש - בין חנויות להוציא לכולם את העיניים כי זה אני ואתה בנתיים למה שכולם יוציאו את העיניים? מקנאה? מאוד אהבתי את הסוף..... החורף לא שוכח את הילדות הקטנות :) אוהבתותך מותק =]

הרוח נושבת קרירה, רה רה, נוסיף עוד קיסם

למדורה, רה רה!

smailie

New member
ציטוט משיר לא שלי

"נוסעים בגשם אל הדירה הכל כל - כך ירוק דרך השמשה" (מתוך השיר "רכה כמו משי" מילים ולחן: מאיר בנאי. ביצוע: אריק סיני).

יש לי גם ציטוט

"היה מוכן ידידי, כי סוף האהבה לבוא, בגשם הסתיו היורד..." מי מנחש מאיפה זה ;]

כמו כול חורף

כמו כול חורף שוב, חשבתי שאהיה לבד שוב ,חשבתי.. אין לי אף אחד כמו כול חורף. החורף הזה שונה. אתה הגעת כמו כול חורף אתה באת כמו כול חורף אתה חיבקת וסוף סוף לכול חורף אני מחכה.

SadClown

New member
=)

נראה לי שאני יודעת במה מדובר. מאחלת שיהיה לך המון אהבה וחום החורף הזה. שיר יפה.

תודה חמודה =]

האמת אני חושבת שאני צריכה לעבור על השיר הזה.. מכירה את זה שיצא לך שיר אבל לא יצא בדיוק בדיוק איך שרצית להעביר את זה בשיר...

count on me

New member
חנו'ששש=]]]]]

איזה שיר אופטימיי=]] אני אוהבת שירים כאלה...=] הוא יחסית קצר, אבל אהבתי אותו..וכן עבר מסר...אני לא יודעת אם אליו התכוונת.... וברור שאני יודעת על מה מדובר :p חח וגם יהיה לי עדכון אונליין..=] :p

חחח נוו שקט שתיכן!!

חחחח אז בואו נראה מי עוד יודע..חח...שקט! חחח שיר אופטימי =] כן, קצר מידיי אבל לאיודעת...אהבתי את זה שהוא קצר =] תודה מותק

עוד משהו...אבל לא לחורף =]

משהו שכתבתי לאחותי.... שבועה: אל תפחדי אני מקווה שאת יודעת שאני מגנה עלייך אני מאוד מקווה שאת בטוחה, כול הזמן שמורה. אני מקווה שאת יודעת, כן? כמה אני אוהבת אותך. את יודעת..שמרוב אהבה אני אשמור עלייך אתן את החיים שלי בשבילך. מרוב האהבה שלי אלייך בא לי לחבק אותך, כול הזמן ולהגיד לך כול יום כמה אני אוהבת אותך. אני אאטוף אותך חזק חזק. מפני...השמש...הירח..רוחות..הכול! אני אשמור עלייך רק, תבטחי בי תבטיחי לי שתסמכי עליי אני לא צריכה הגנה ממך אני רק צריכה שתאהבי אותי כול הזמן שתהיה לנו מין שבועה כזו לנצח נצחים ואז תדעי בטוח, כמה אשמור אלייך וכמה אני אוהבת אותך מבפנים. ------ עוד לא ערוך לגמרי.

SadClown

New member
צימררת אותי קצת...

מזכיר לי את המכתבים הרבים שאני כותבת לאחותי, מבלי שאני חושבת שאראה לה אותם אי פעם. מאוד ריגש אותי לקרוא את זה, זה מסוג הדברים שמרגישים את העוצמה של האהבה דרך הדף, ולראות כל כך הרבה אהבה זה בהחלט מרגש. מזלה שיש לה אחות אוהבת כמוך.

../images/Emo24.gif

את יודעת...אני לא חושבת שמכתבים אלו נועדו שנראה להן אותם....זה בשבילנו, לבטא רגשות אני ממש שמחה לשמוע, שהרגשת את העוצמה בשיר. ממש שמחה. ולי יש מזל שיש לי אחות כמוה. תודה לך.

count on me

New member
ואוו

חנוש מתוקה :) אהבתי את מה שקראתי, אהבתי את העוצמה שבשיר, את אהבה שיש בך כלפי אחותך. ואני חושבת שהיא יודעת כמה שאת אוהבת אותה...ואני בטוחה שגם היא אותך.... סך הכל זה שיר מרגש, שיר שבו א מתארת תחושה אחת במגוון של מילים ותיאורים =] אשמח לראות אותו ערוך לגמריי :) קבלי ח"ח :)

חמודה =]

תודה חמודה..... אני בטוחה שהיא יודעת כמה אני אוהבת אותה. לא, בעצם היא לא יודעת...אני אוהבת אותה כ-ו-ל כ-ך שהיא לא מתארת לעצמה. היא גם קטנה כדיי לקלוט את זה.. אני מקווה שאערוך אותו..שיהיה לי כוח =] תודה מותק

למעלה