הגיע הזמן לתחילת

avihuav

New member
הגיע הזמן לתחילת

המלחמה במלעיזים באינטרנט, ובמיוחד בניקים הבדויים ואיך אומר המישפט הידוע : סוף גנב לתליה

galia1962

New member
הפסיקה דווקא יכולה לעודד אותם

כי מאחר ועקרון חופש הביטוי גבר על הפיקוח, ואת המלחמה על שמו הטוב נגד מכפישים יצטרך לנהל באופן פרטי הנפגע עצמו, הסיכוי שזה יקרה קטן, בגלל המשאבים הכלכליים שזה דורש... ניצחון גדול לחופש הביטוי- סיבה לשמחה ולהרגשת הקלה? אני מסופקת

אינטרנט חופשי - לטוב ולרע

בגדול - יחי החופש. לכאורה הכל פתוח, אבל למעשה - הכללים הרגילים לא יחולו כאן, כיון שקשה להגדיר את האזור האינטרנטי, ומה הוא בעצם מסמל: רשות הפרט, או רשות הכלל? ולדעתי בשנים הקרובות יהיו הרבה דיונים הרבה שינסו להתאים את עצמם לעידן האינטרנטי. האחריות האישית לגבי התכנים, היא רק היריה הראשונה בנושא, וגם בו נגעו רק בקצה הקרחון.

d a n i e l s 5

New member
נהפוך הוא....

אם היית קורא את פסק הדין עד הסוף היית מבין שברגע שבית המשפט הסיר את האחריות ממנהלי הפורום/מנהלי האתרים ומעביר את האחריות לגולש הפרטי.....החגיגה רק מתחילה. נכון שמעכשיו תוכל לתבוע את בעל הניק באופן ישיר....אבל נראה אותך מוציא צו משופט לאתר כתובת IP אצל ספק אינטרנט או בכלל משקיע כספים בעניין.

avihuav

New member
אני עדין קראתי את

הפסיקה וגם את ההבהרה של העורך דין, גם ציינתי שזה רק תחילתה של המלחמה בניקים או בכלל בביוקרטיה הקיימת היום, להבדיל אני רואה את חצי הכוס המלאה בפסיקה, שאם עד היום בזכות חופש הפרט היה מותר לכתוב ככל העולה על רוחו של הפרט, ובידיעה שאין כתובת להאשמה, בין אם זה האתר ובין אם זה הכותב, היום זה כבר ברור מאליו שזה אך ורק הכותב וזו רק תחילתה של הדרך. היו זמנים שבזכות צינאת הפרט, לא העבירו חברות הסולולר את הטלפונים הניידים או את המיפרים והשימות למישטרה או לרשויות החוק, במידת הצורך והיתה עבירה על החוק, או שהיה צורך במעקב אחרי מקום השידור, כבר לא. ומכוון שאנחנו במדינת הביוקרטיה הניצחית, אז יקח זמן אבל זה יגיע,

סוף גנב לתליה...

לא הגזמת בכלל. היתי אומר תראו מי מדבר,אבל מניח אנשים רואים לבד.

מה שבטוח

ה
שלך תמיד משתפר יותר ויותר

avihuav

New member
אתה רק דוגמא

לכמה שהחוק הזה היה מועיל לרסן, אחד שכל כוחו הוא מאחורי המקלדת, עליבות החיים במיטבה

לפחות אני טוב למשהו

ואתה? איפה בדיוק הרווח בך...עליבות אתה אומר,כאילו בכלל מכיר,מסוגל לחבר איזה קו מאפין.או אולי באמת מאמין שאנשים פה לא זוכרים דבר,ממך,{מה שלפעמים באמת כך נראה}ומילים שנכתבו עלידך....אנשים קטנים ופה גדול,בנגוד למסביב לא שוכח דבר...

avihuav

New member
אדרבה מכוון שאינך

שוכח ומכיר אותי כל כך טוב, איש קטן ועלוב נפש, שחושב שהוא טוב כל כך מאחורי המקלדת. לטענתך מכיר אתה אותי צא והיחסף, ונראה את גדולתך במערומיה, ואם בכלל רוצה לכתוב משהו עלי תוכיך זאת, כי לפחות אני כותב זאת בשמי ולא מפחד מזבלים שמסתתרים מאחורי ניקים אנונימיים.

היחשף ממה?

אני אני,תמיד היתי תמיד אהיה,אולי הדבר הכי עיקבי פה בפורום...עכשיו תפסיק להציק,ומצא לך תחביב שלא כולל אותי בתוכו,ויבוא לכולנו שלום...נ,ב, את גדולתי במידה ולא אכפת לך,שומר בתחתונים.קצת צניעות לאיש לא תזיק...

כתבתי אולי...

ובכלל,מוכן דרך כלל להתכבד במקום השני...כל עוד הראשון,הרוויח זאת ביושר.

יערית

New member
יום אחד

יהיה מעניין לצאת בשירשור שלך ושלי עם כל אחינו ואחיותינו לנפש.

avihuav

New member
תמשיך להתענג מגדולתך

הוירטואלית והאשמות השווה שלך, וכמו שכתבתי בתחילת השירשור, סוף גנב לתליה, אז יומך גם יגיע ותיחשף ואז אולי נראה כמה קטן אתה ולו גם במימדיך האחרים שאותם ממאן אתה לחשוף כמו את אישיותך מפאת הבועה שבא הנך חי את חייך, חבל לבזבז אנרגיה על אנשים כמוך.

למעלה