הגיע הזמן לשינוי

Black dog

New member
הגיע הזמן לשינוי

יש גבול עד כמה נשב בשקט ! התנועה מתחילה לזוז לראשונה מזה תקופה ארוכה ואיפה ההנהלה !!!!! אני מודע שזאתי תקופת בגרויות אני מודע למאמץ של אנשי ההנהלה לחזור לפעול אבל איפה ? איפה היוזמה איפה הקשר בין ההנהלה לפעילים לתנועה בכלל ! הנוער פועל בצורה מנותקת הגיעה הזמן יש לנו את הכוח לקיים כמה אירועים גדולים יחסית יש לנו את הכלים להתחיל לבנות תוכניות גיוסים אבל אף אחד לא עושה . אנשים מתחילים להתעורר, יש הרגשה של התאוששות אנחנו חייבים לתפוס את הגל ולדחוף את התנועה הזו !!!!! אני יודע שזה לא פשוט, אני יודע שאנשים הרוסים אבל זה הזמן , העם מתחיל לראות שפעולה צבאית אחרי פעולה תבאית רק מחמירות, שמאלנים מעורערים רואים שהצבא לא מצליח לבלום. בני נוער שואלים על הנוער על הפעולות בו נשמן את גלגלינו לדחיפה אחרונה של הנוער לעידן חדש ! זה הזמן . בו נפסיק לדבר באוויר בו נקבע תאריך שעד אז אנו נצא החוצה ונגדל ! בו נעורר את ההנהלה של הנוער ! הגיע הזמן לשינוי אני זועק להקמת צוות פרוייקט שידאג אך וק לשיקום הנוער ! לעתיד טוב יותר (אנו צריכים את הנוער ) Black dog

אם כל הכבוד

נכון אז ההנהלה קצת מנותקת ומי יודע הביקורת שלי (שמופנת לנכונים) היא רחבה אבל יש דרך להביע , בנוסף כמו שאמרת זאת תקופת בגרויות ואי אפשר לצפות לפעילות שותפת אבל אני באמת מאמין שאחד הדברים המרכזיים שהנוער צריך לעבוד עליהם זה גיוסים ואני חושב שיש להרחיב את הדיבור בנושא הצוות זה באמת יכול להיות מעניין ! ובאמת צריך לשפר את הקשר בין ההנהלה לנוער (בספק אם חבר הנהלה מרכזי יגיב אולי מאור (אבל הוא לא רגיל הוא ה-
))

אני חבר הנהלה מרכזי מספיק בשבילך?

אני לא יודע את התשובה אבל אני אגיב בכל זאת, אני רוצה לומר שלא צריך להסתכל רק על הקנקן אלא על מה שבתוך, נוער מרצ חי, הוא לא צריך להיות בתהליך החייה. אני יכול לומר לפחות לגבי האיזור שלי (שרון לשלטון (ולא ראש הממשלה!)) שהפעילות לא עוצרת לרגע, איזור שרון מתרים מזון בקצב, שותף במשמרות ביום שבת בכפ"ס ובנוסף עובר פעולות ונהנה מהחיים. אני בהחלט מסכים עם עמרי שצריך לקחת בחשבון את הבגרויות ואת ירידת הפעילות בעקבות זה. ההנהלה אכן במצב קשה ואולי אף לא קיימת כגוף אך זה לא הכרח לקיום הנוער או להצלחתו. אני חושב שיחסית המצב טוב ומשתפר בהצלחה לכולנו איתי

זה משעשע ...

עושים טעות בחתימה והיא חוזרת על עצמה כל הזמן... אני משער שהתכוונת ממשלה עם מרצ, או מדינה עם מרצ... ולא מפלגה עם מרצ...
(בכל מקרה אני הייתי משנה את זה ל...) ממשלה עם מרצ, נשארים בלי (יותר מדי) ארץ, אבל עם מדינה... או משהו כזה...

Black dog

New member
זה פשוט למה !

כי הטענה שהעלתי היא לא מה זה ולמה זה לא בסדר ולמה ככה, פשוט כתבתי שההנהלה כגוף לא מתפקדת כתבתי למה ופחות או יותר כתבתי מה צריך להיות הפתרון . הביקורת שלי היתה בונה העיקרון היה להעלות לדיון את נושא הגיוסים והיה שם פחות או יותר הצעה לפתרון בניגוד להודעה האחרונה שלך כטענה למה נוער מרצ לא הופיע בכתבה שהיא הייתה לא כתובה יפה ןלא העלתה את הנושא לדיון היא הייתה פשוט מי עשה לא בסדר ושיבוש לו ! בכל מקרה זה לא נושא השירשור אז בו נעצור פה שלך לי מסר אם אתה רוצה להגיב ...חבל להרוס שירשור שאולי יעזור לשנות בעיה ! Black dog

-תגובת הספוילר-

גם אני חש בהתעוררות הציבור הישראלי. אני מסכים שאנחנו חייבים לנצל את המומנטום, לגייס ולפעול בשטח. הבעיה שלי עם ההודעה שלך היא הביקורת המאשימה שאתה מטיח בהנהלה. ההנהלה עושה כמיטב יכולתה, היא קיימה דיונים בדבר מצב הנוער, ולצערי בתקופה זו קשה לפעול בתדירות גבוהה מהסיבה שכבר הוזכרה בשרשור - מתכונות ובגרויות. אל דאגה אמיר! בקיץ יתפנה לכולנו זמן, ונוכל להרים את התנועה על הרגליים באמצעות פרויקט קיץ גדול ומרשים. אני בטוח שנוכל לעשות זאת בכוחות משותפים, אך החשוב הוא להפסיק עם הקיטורים וליזום ולפעול אם בעזרת ההנהלה ואם באופן עצמאי. פעילים שיש להם זמן לא צריכים לבזבז אותו על זיוני שכל בפורום, אלא על פעילות לשיקום התנועה! לא צריך צוות פרויקט, המזכירות עומדת עד כה מצוין במטלה. בברכת "הלימודים משחררים", מאור

Black dog

New member
אמיר??

ממש לא אני לא מאשים את ההנהלה ...אני מודע לבעיות שיש כרגע וזה ממש לא אשמת אף לא יו"ר אחד להיפך אמרתי שיש התעוררות של הנוער . הדבר היחיד שטענתי שההנהלה קצת מנותקת כבר זמן רב לא בהכרח העומדים בראשה אלא המיבנה הכללי (כמובן שאין עכשיו הזמן לשינויים דרסטים). בכל מקרה אני עדיין רוצה לעמו8ד על השאלה למה אין גיוסים כרגע ?? בו נרכז את מיטב מוחינו ונעלה רעיונות וניקח אחריות על הביצוע . הגיע הזמן שכל הנוער יוביל את הנוער ולא כמה אנשים סחוטים ! Black dog

למעלה