הגיע הזמן לקצת היכרות

ננסק

New member
כן, אבל חברים שלי לא צריכים את זה..

ואני לא אבקש מהם לבוא למשחק שכזה =) אם תוכל לאסוף כמה אנשים שרוצים ללמוד לשחק, אני אשמח לבוא ולהריץ לכם. אבל אם לא, תצטרך לדעתי לחכות עד אייקון, שם יהיו סדנאות במיוחד למטרה הזאת.
 

טלד

New member
עצה קטנה

כל המשחקים שציינת הם משחקים שמבוססים על מותג חזק, שמגיע מתחום אחר. זה לא בהכרח הופך אותם למשחקים טובים (למרות שאת ארקהם שיחקתי, והוא משחק מצויין). יש עוד הרבה משחקים - אם אתה לא מכיר אני ממליץ לך להסתכל ב-BGG, ולקרוא את הביקורות והדירוגים שם.
 

electricity86

New member
היי.

שלום, קוראים לי שחר, אני גר בראשון לציון, ואני בן 19.אני מאוד אוהב לשחק שחמט, ואני מאוד הייתי רוצה להכיר מישהי שגם אוהבת שחמט ואולי נוכל לשחק באינטרנט או במקום אחר אם גרים קרוב.זה מה שיש לי לספר על עצמי.
 

לינק

New member
אני?

זוהר, בן 27 מרחובות. משחקים הם חלק חשוב בחיי. מתכונן נפשית ומקווה לעבוד בתחום בזמן הקרוב. כרגע חזק בעניין של magic ומחכה ש DreamBlade (הבונבון החדש של Wizards of The Coast) יגיע כבר לארץ. אני גם שופט Level1 ומארגן מוסמך מטעם ה DCI בארץ. בין לבין בסופי שבוע בעיקר אני משחק סטלרס, מאנצקין, מצודות, פורטו ריקו, ריסק 2210 או משהו אחר עם חברים. לפי כמות האנשים מרחובות שראיתי נשמע שאפשר לפתוח קהילה קטנה משלנו בעיר
 

טלד

New member
גם אני

אני אמנם לא גר ברחובות, אבל אני עובד שם... אם יש מישהו שירים את הכפפה ויארגן משהו אני אגיע.
 
למעלה