ואני לא אבקש מהם לבוא למשחק שכזה =) אם תוכל לאסוף כמה אנשים שרוצים ללמוד לשחק, אני אשמח לבוא ולהריץ לכם. אבל אם לא, תצטרך לדעתי לחכות עד אייקון, שם יהיו סדנאות במיוחד למטרה הזאת.
כל המשחקים שציינת הם משחקים שמבוססים על מותג חזק, שמגיע מתחום אחר. זה לא בהכרח הופך אותם למשחקים טובים (למרות שאת ארקהם שיחקתי, והוא משחק מצויין). יש עוד הרבה משחקים - אם אתה לא מכיר אני ממליץ לך להסתכל ב-BGG, ולקרוא את הביקורות והדירוגים שם.
שלום, קוראים לי שחר, אני גר בראשון לציון, ואני בן 19.אני מאוד אוהב לשחק שחמט, ואני מאוד הייתי רוצה להכיר מישהי שגם אוהבת שחמט ואולי נוכל לשחק באינטרנט או במקום אחר אם גרים קרוב.זה מה שיש לי לספר על עצמי.
זוהר, בן 27 מרחובות. משחקים הם חלק חשוב בחיי. מתכונן נפשית ומקווה לעבוד בתחום בזמן הקרוב. כרגע חזק בעניין של magic ומחכה ש DreamBlade (הבונבון החדש של Wizards of The Coast) יגיע כבר לארץ. אני גם שופט Level1 ומארגן מוסמך מטעם ה DCI בארץ. בין לבין בסופי שבוע בעיקר אני משחק סטלרס, מאנצקין, מצודות, פורטו ריקו, ריסק 2210 או משהו אחר עם חברים. לפי כמות האנשים מרחובות שראיתי נשמע שאפשר לפתוח קהילה קטנה משלנו בעיר