הגיע הזמן לפרוש

MadonnaFan

New member
וואו...

שיאוו, יש לך תואר, איזה גדול אתה, ממש בוגר, ילד גדול שלומד באוניברסיטה... תינוק לך תספר על התארים שלך במקום אחר. והרעיון של ליבי הוא לא רע בכלל, אבל אני אחכה קצת. ^מעין^ שאוהבת את מדונה. נכון שזה ממש נורא?

חולוני

New member
הנה ,בבקשה, אין לך טענות נגדיות

ואת בוחרת לא להתייחס לכל מה שאמרתי. אל תדאגי, את וכל אוהבי מדונה עוד תתבגרו איזה יום, ואז תבינו שכל מילה שאמרתי היא נכונה. אה, ואין לך זכות להעיף אותי מכאן, גם אם תרצי. הפורום פתוח לכולם. אז אני אמשיך לרחם אליכם, ועוד מה הקטע ? אתם עוד יורדים על מעריצי ווסטלייף כשבעצם אתם שומעים את אותו חרא. תתבגרו. חחחחחחח

MadonnaFan

New member
צודקת...

אבל אני לא ממש אוהבת להעיף אנשים אז אני אחכה קצת, אבל אל תדאגי, אם זה יימשך אני אשמע בעצתך. ^מעין^

kit k@t

New member
צודק...

פפפפ אתה לחלוטין צודק. מדונה היא באמת סתם פרחה שלא כל כך יודעת לשיר. אמאלה, אנשים תקלטו את זה כבר , היא זמרת גרועה! מספיק, שתלך כבר לישון, אפילו סלין דיון פרשנה לכמה שנים. ומה גם לי תגידו לחזור לפורום רוק (למרות שאני כותבת בו לעיתים רחוקות)? אתם יודעים מה? ברצון,אולי תקלטו מתישהו שהיא זמרת גרועה. קאט

einzuc

New member
אמממ. נשמה מתוקה שלי...

טוב אולי לא נשמה... ואולי לא מתוקה... אבל מי אתה חושב שאתה? מעז לרדת ככה על מדונה! לא מוצא חן בענייך אל תיהיה כאן! אף אחד לא מכריח אותך לכתוב כאן... אז אם אין לך משהו חשוב להגיד... אל תגיד! ורק לידע כללי... לבריטני, ג´נט ומריה קארי אין אפילו חצי מהנסיון של מדונה ובטח שלא מהכשרון שלה... וכמו שאמרת... היא לא צריכה למצוץ לאיזה מפיק בשביל להיות מפורסמת! היא התפרסמה בגלל הכשרון שלה ולא בגלל שום דבר אחר! *מעוצבנת מאוד* -עינת-

libi k

New member
יפה אישה!

ניראה שיש לך חוכמה בראש. בניגוד לכמה אנשים פה

למעלה