הגיע הזמן לפיצול ! (???)

• פותח הנושא T281
  • פורסם בתאריך

T281

New member
הגיע הזמן לפיצול ! (???)

עירייה נפרדת למערב ראשון . ואז אולי - 1) לא יקח לי 30 דקות בבוקר לעבור 2 ק"מ מנווה ים לגהה. המיסים של המערב יפתחו רק את תשתיות המערב. 2) הבנייה לא תהייה כל כך צפופה כדי לגבות עוד ועוד ועוד מיסים . 3) ערך הנכסים במערב יעלה ולא יושפע מהחלק השני של העיר. בטוח שיש עוד יתרונות .מה דעתכם??

cobainos

New member
אני בעד.

אבל מה אתה בוכה שהמסים שלכם הולכים לפיתוח מרכז העיר?כל מה שקורה ב10 השנים האחרונות זה בדיוק להפך...המסים שלנו הולכים לפיתוח המערב.

T281

New member
נפלא !!

אשמח לראות טבלה שמראה מהיכן מגיע הכסף והיכן הוא מושקע. {דרך אגב לפיתוח או סתם תחזוקה)

רק לידיעתך

במרכז ראשון יש את האזורים הכי יוקרתיים בעיר ולא כמו שאתה חושב במערב... מה גם שנכון לעוד שנתיים איזור המזרח הולך ליהיות הכי יוקרתי....ברגע שיעבירו את צריפין כל האזור הזה יהיה האזור הכי נחשב בעיר...

Matanhirsch

New member
איך בדיוק הגעת למסקנה

שבמרכז ראשון יש את האזורים הכי יוקרתיים??זה המקום הכי מיושן והכי לא מטופח בראשון..אין גינות,אין דשא,כלבים מחרבנים על המדרכה,הבניינים(רובם,חוץ מהחדשים) מיושנים ודיי מכוערים לדעתי...וכו'.. לעומת המערב...שיש בדיוק את ההיפך...

^hunter^

New member
זה חוסר הבנה בנדל"ן...

גם דרום ת"א ומרכז ת"א ממש מסריחים והמחירים שם הכי יקרים בארץ... זה לא נתון של ישן או לא. זה נתון של מיקום למרכז וסטטוס אדמות פנויות בעיר...

Matanhirsch

New member
לפי דעתי תבדקו את זה שוב..

אני לא מבין בזה הרבה אבל לא נראה לי שערך הדירות במרכז ראשון גבוה מזה של הדירות במערב..

אני יכול להגיד לך שללא ספק

המחירים של הדירות במרכז ראשון גבוהים בהרבה מהמחירים של המערב... ואם ניקח את "השכונה" של המערב- פרס נובל ווילה שנמצאת באזור רמז,שכונת נווה הלל והסביבה...אז אנייכול להבטיח לך שבמחיר של וילה בנווה הלל אתה קונה כמעט שני וילות בפרס נובל..ויש גם וילות שאפשר יותר... מרכז העיר...ואין קשר לפיתוח. תשתיות וכו'....הוא האיזור הכי יוקרתי של ראשון ובין היקרין במרכז.... ולגבי הלהפריד בין מערב למזרח/מרכז..ללא ספק המערב לא היה נראה כמו שהוא נראה ללא המרכז/ מערב והמיסים שלהם...כי כמו שאמרת...המרכז לא מטופח ואנחנו משלמים בדיוק כמו תושבי המערב ככה שחשבון פשוט יראה שהכסף לתשתיות ופיתוח ברובו ככולו הולך למערב....אז אתה יודע מה...אולי אני אפילו בעד לנתק אותכם אולי יפתחו גם את המרכז קצת?!!?!?

Matanhirsch

New member
חחח לא צריך להגזים..

לנתק את המערב מהמרכז.. זה באמת לא בסדר שמשלמים כסף עבור פיתוח חלק אחד בעיר..וצריך לפתח את המרכז ללא ספק.. ואם אתה "מבטיח לי" שזה כל כך יקר במרכז..אז אני מאמין לך..חח תשלחו מכתב לעיריה שזה לא בסדר שתושבי המרכז משלמים עבור פיתוח המערב.(או שזה כבר נעשה)..

למעלה