הגיע הזמן לסכם את חצי העונה...

the mnm factor

New member
פרינס הוא לא "אחד השומרים הטובים בליגה"

הוא השומר הכי טוב בליגה נקודה. בתור אחד השחקנים החביבים עליי ציפיתי ממנו ליותר. האופי שלו ממש לא נהדר והוא זה שימנע ממנו להיות סופרסטאר. כי לפרינס יש הכל- יש שכל, יש הגנה ויש אינספור אופציות התקפיות. אבל הוא שחקן אנמי שלא מצליח להתקדם לשום מקום וסובל מירידות חדות ביכולת במהלך השנה.

אולי יש קשר לחזות הפיזית שלו?

חסרה לו מסת שרירים. מספיק בשביל כל הדברים שהזכרת, ואני אוהב אותו כמובן, ועוקב אחריו מימי הקולג', אבל הוא לא יכול לתת לקבוצה מעבר למה שהוא נותן פלוס, בדטרויט אי אפשר להתבלט יתר על המידה על חשבון אחרים, יש איזון, יש היררכיה אין לי מושג לגבי האופי שלו, אבל לא שמתי לב לכך שהוא לא מתאמץ או משקיע או עם בעיה מנטלית בלחץ. זה נראה שהוא עושה דברים בקלילות בגלל גוף הגומי שלו אתה יכול להוסיף עוד על האופי?

the mnm factor

New member
אני לא חושב שהוא צריך מסת שריר

מה שהוא צריך זה לדעת להתעלות כשצ'אנסי מחליט לנוח. אני אסביר: צ'אנסי מאז ומתמיד היה שחקן שלא מנצל את עצמו עד תומו- תיאורטית הוא הפוינט גארד הכי מגוון בליגה- הבעיה שלו היא שהוא יודע להביא את זה בעיקר ברבע הראשון והאחרון ולכן לפיסטונס קורה הרבה שהם מנצחים קבוצות כבר ברבע הראשון (אתמול נניח הם פתחו פער של 12 ברבע הראשון בחוץ בזכות 6 אסיסטים של בילאפס). אני הייתי משוכנע שהשנה כשאין שחקן כמו וובר שלוקח המון כדורים מישהו יתבלט- והימרתי שפרינס יתן עוד קצת מעצמו ויהפוך לסטאר ובטוח יכנס לפלייאוף. לא הרבה אנשים יודעים אבל לפרינס יש יד מעולה מחצי מרחק ובזכות האורך שלו הוא בלתי ניתן לחסימה- יש לו גם יד רכה ומסירה מצוינת. הבעיה היא שלמרות שהוא משחק עם שחקנים נטולי אגו לחלוטין כמו ריפ וצ'אנסי הוא לא דורש את הכדור ופרט ל5 משחקים בתחילת העונה הוא משחק אותה ראש קטן ולא לוקח על עצמו את הקבוצה. יש לו אופי נחמד מדי- הוא שקט ואף פעם לא מחדיר מוטיבציה, הוא תמיד נראה שפוף. עושה רושם שהדבר שהכי נותן לו הנאה זו ההגנה- אפשר לראות מחלק הוראות לכולם בהגנה וממש כמו קווטרבק הגנתי הוא שולח את כל יתר השחקנים לשמור וברב הפעמים הסטופים של הפיסטונס קורים בזכותו. אם הוא היה עושה את אותו הדבר בהתקפה היינו רואים ממנו סוג חדש של שחקן- סמול פורוורד שלא מחזיק בכדור אבל שולט במשחק. מין רכז בלי כדור- זה היה הופך אותו לשחקן מסוג חדש ובלתי ניתן לעצירה. יש לפרינס את זה. אבל הוא לא עושה עם זה כלום, וזה מה שמאכזב אותי בו השנה. בנוסף יכולת ההגנה האישית שלו נפלה קצת השנה...

זה לא התפקיד של המאמן?

לעודד ולהגיד לשחקן - אני רוצה ממך יותר, אתה תזרוק יותר, אתה תהיה חצי-רכז בהתקפות ברבע השלישי? קח את פיל גקסון ואיך הוא מגדל שחקנים, או פופוביץ ופארקר פרינס, זה הבן אדם, הוא טיפוח נוח, ועדיין הוא רוצח שקט (ראה סל הנצחון מול הלייקרס). אבל אני מסכים, הוא צריך לקחת יותר זריקות וחלק נכבד יותר בסיום התקפות הוא בלתי ניתן לחסימה כאשר הוא עושה תנועה עם הגב לסל. אבל בזריקה עם הפנים לסל הוא די אטי וצריך זמן ומרחב. אפשר לסדר לו תרגילים כמו שעושים להמילטון. למרות שאני לא מצפה מפרינס להתרוצץ כמו ריפ מאחורי חסימות, אלא יותר פיק אנד רול... בילאפס בדיוק אמר אמש שהוא שחקן של רבע רביעי
ודובר על כך שסופסופ דטרויט מגיעה גם לתחילת משחקים אחד ההבדלים הוא התעמקות הספסל השנה. בילאפס והכוכבים יודעים שישחקו פחות דקות, ויכולים לתת פוש כבר בהתחלה. טוב, בלי קשר, כרגע הם הכי חמים בליגה, וכשהולך - אז הכל הולך טוב

Oxycodone

New member
בקשר לפרינס ודטרויט

אני אישית מאוכזב יותר מהמאמן , פיליפ סונדרס די מאכזב מאז שהוא הגיע לדטרויט , למה בכלל הביאו מאמן ללא שום השגים בפלייאוף ? אותו מאמן שבמשך 9 שנים או לא יודע כמה , כל הזמן עף בסיבוב הראשון בפלייאוף עם מיניסוטה של גארנט ? לא יודע אם צפיתם במשחק של דטרויט מול דאלאס , אבל טיישון היה פשוט ענק במשחק גם מבחינה התקפית וגם הגנתית , והוא פשוט הסביר שבדטרויט אין אגו בכלל , ומוסרים כדורים למי שחם וקולע טוב בערב מסויים , באותו משחק צאנסי וריפ כמעט ולא קלעו , וראשיד ופרינס עשו הרבה נקודות , הוא אמר שבדטרויט אין אגו , ומי שהולך לו פשוט עושה את הנקודות , בדרך כלל זה ריפ וצאנסי שמתבלטים , היה גם מדהים לראות איך פרינס מכוון את ההגנה , ומכוון את ראשיד איך לשמור על נוביצקי , די חבל שסונדרס לא מנצל את טיישון מספיק , גם באותו משחק המאמן בעיקר שיבח את ראשיד בראיון איתו ואמר שמתי שראשיד מגיע למשחק אי אפשר לעצור אותם , אבל בכלל לא הזכיר את טיישון פרינס , אולי באמת סונדרס צריך להכניס יותר את טיישון למשחק מבחינה התקפית , ולתת לו ביטחון שיאפשר לו לעשות עוד נקודות , הוא יכול להטביע בקלות על שחקנים , וגם לזרוק מחצי משחק , וגם לזרוק שלשות מידי פעם. אבל אולי מדובר באופי שלו , והוא פשוט אוהב יותר לעשות הגנה מאשר התקפה ? וגם טיישון כבר לא משחק כל כך הרבה דקות כמו פעם , ברגע שדטרויט פותחים חזק משחק מסויים ועולים ליתרון , אז סונדרס תמיד מכניס את הצעירים למשחק , השאלה היא לאיפה דטרויט יכולים להגיע השנה ? מצד אחד זה טוב שסונדרס מכניס בכל משחק את הספסל של דטרויט , ככה החמישיה יכולה לנוח יותר לקראת הפלייאוף , וגם מקסיל , סטאקי , ואמיר ג'ונסון מתחילים לקבל ביטחון , מה שמאוד חשוב לדטרויט לקראת הפלייאוף בעיקר למפגש מול בוסטון , אולי דבר אחד טוב לגביי סונדרס זה שהוא מכיר את גארנט כל כך טוב , וידע איך עוצרים אותו ? בנתיים דטרויט נראים טוב , למרות שאני גם מאוכזב מזה שפרינס לא ממצה את כל היכולות שלו , אבל יש לי תחושה שדטרויט יגיעו רחוק השנה בעזרת הספסל , וגם צריכים למחוק את הבושה מול לברון , ואני גם די מאוכזב מזה שדטרויט לקחו רק טבעת אחת , למרות עונות מצויינות בליגה.

Puskas

New member
בהחלט השומר הכי טוב בליגה

לא זוכר מי אמר את זה..אבל מישהו אמר (אולי עופר שלח אנערף..) שפרינס מביא את ההגנה המעולה שלו לכל משחק..הבעיה שלו זה שהוא לא תמיד מביא התקפה..כשהוא מביא התקפה אז הפיסטונס קטלניים פי כמה..כשהוא לא מביא אז זה בעיה..

אני אשתדל להיות אובייקטיבי

PG - כריס פול. פשוט ענק. SG - קובי או רוי. SF - קשה להודות, אבל כנראה של לברון. PF - גארנט. כאילו, דה? C - למרות דעיכה בזמן האחרון - דווייט האוורד. MVP - שנייה, בחילה.... קובי. מאכזבים - שיקאגו, כולל ספסל והנהלה. רק לפני שנה הם היו קבוצת העתיד. הפתעות: פורטלנד, ההורנטס, חוזה קלדרון. אירועים: הטריידים האחרונים במערב, הפציעה של גרג אודן, לייקרס-בובקטס 63 דקות. אירוע הזוי: גאסול במחיר פנאן. 2 אירועים קשים: ZO גומר קריירה, TJ כמעט גם.

SHNIK

New member
שלי

מתנצל על ההעדרות מכאן בימים האחרונים, מחר מתקיים המבחן ממנו חרדתי לאורך כל הסמסטר (מיקרו כלכלה...) וכל הימים האחרונים הייתי צמוד ללימודים (ולגרפים, אינעל העולם...), לכן גם בבחירות שלי אחרוג ממנהגי ואקצר יחסית : החמישיה : כריס פול, פול פירס, לברון ג'יימס, קווין גארנט, דווייט הווארד. MVP : קווין גארנט. חמישית המאכזבים (הלכתי בכל זאת על חמישיה) : קירק היינריך, דוויין ווייד, וינס קרטר, ננה הילריו, בן וואלאס. השחקן המאכזב ביותר : קפטן קירק, ציפיתי שהשנה הוא ישדרג עצמו ויבסס עצמו כאחד הרכזים הטובים בליגה, בפועל אני לא סגור מי יותר אנמי, הוא או הבולס באופן כללי... השחקן השישי : קייל קורבר, נכון, הוא בג'אז זמן קצר מאוד, אבל מאז שהוא הגיע הוא הפך בדיוק למה שהם היו צריכים : היד החמה שעולה מהספסל, הג'ף הורנסק של דרון ובוזר, אחד הסיפורים היפים של העונה. הקבוצה הטובה : בוסטון סלטיקס, מיותר לפרט. הקבוצה המפתיעה : פורטלנד טריילבלייזרס, עוד לפני כחודש כשהם רצו והטריפו את הליגה בראשות הבית הצפון המערבי חזיתי (והייתי בדעת מיעוט) שחוסר הנסיון שלהם עוד יכריע אותם וימנע מהם להשתתף העונה בפלייאוף, אבל בחיים לא הייתי חוזה שהם בכלל יעמדו במאזן מכובד ומקום ריאלי בשלב הזה של העונה, לכן הם מבחינתי הקבוצה המפתיעה, ללא תחרות. הקבוצה המאכזבת : תחרות קשה מאוד בין ההיט לבולס כאשר בסופו של דבר בחרתי בהיט, 9 נצחונות רגע לפני האולסטאר?, אני די משוכנע שהתסריט הזה לא עלה אפילו בסיוטים הגרועים ביותר של ריילי, מסתמן שמריון יתקן קצת את המאזן בקרוב (ויוריד להם את הסיכויים מול אלת המזל במאי). שלושת האירועים של חצי העונה : 3. גרג אודן, אחת ההבטחות הגדולות בNBA ב20 השנים האחרונות, הגיע לליגה בהייפ שקשה לתאר במלים וזמן קצר לפני שזכינו לצפות בו במגרש של הגדולים באמת הוא נפצע וגמר את העונה הראשונה שלו בליגה עוד לפני שזו התחילה... 2. שיקגו בולס, שנראו בפלייאוף שעבר כמו פרי שרחוק שנה אחת מבשלות, חבורה של צעירים רעבים שצריכים עוד עונה אחת כדי להתפוצץ על הליגה, התפרקו עם תחילת העונה והפכו לכשלון צורם, סקיילס שילם על כך בכסאו ועושה הרושם שעוד מספר שחקנים בדרכם אל מחוץ לעיר הרוחות. 1. הבהלה לזהב : גאסול ללייקרס בעבור חפיסת בוטנים מה שגרם לפיניקס להביא את שאק בעבור למריון ובנקס שגרם למאבס להביא את קיד בעבור האריס וחצי ספסל בערך..., אני לא זוכר מערב צמוד כל כך בשנים האחרונות ובתקופת הטריידים כל מהלך של קבוצה אחת גורם לשניה להרגיש חשופה וGMים עושים מהלכים שבעתיד נדע לפרש האם הם פזיזים או גאוניים, טירוף... מהלך החצי עונה? : סליחה, לא יצא לי לראות יותר מדי היילייטס בחצי העונה הזו, משחקים שלמים דווקא יצאו פה ושם אבל היילייטס מלהיבים לא.... שניק.

tristan79

New member
התשובות הנכונות

החמישיה (לפי עמדות): פול, קובי, ג'יימס, גארנט, קמבי השחקן המצטיין: פול - מבחינתי ארבעה מתוך החמישיה הם המועמדים הרציניים לתואר (ויסלח לי קמבי) ונלך באלמינציה: גארנט "נפסל" כי המספרים שלו אמנם עדיין יפים, אבל כבר לא בשמיים והוא אמנם נראה כמו המנהיג של הסלטיקס, אבל עדיין יש שתי דמויות מנהיגותיות לצידו, והן גם תורמות על המגרש. ג'יימס "נופל" כי הוא אמנם סוחב קליבלנד שלמה על הכתפיים, אבל המאזן של הקבוצה שלו סביר בלבד - מאזן של 29-23 זה יפה ואמנם מספיק למקום 4 במזרח, אבל לא על מנת לתת לך תואר MVP של הליגה. קובי הוא רק הטען לכתר כי אמנם רואים שהוא הופך להיות יותר חברותי ומשתף עם השנים, אבל זה עדיין רק ליד. מה שמשאיר אותנו עם פול שניו אורלינס שלו (וניו אורלינס היא באמת שלו) נותנת עונה מצוינת, והוא מעמיד מספרים מדהימים (לא סתם הוא מדורג במקום ה 1 של יאהו). הקיצר - כריס פול שולתתתתתת!!!!!!!!!!!!!1 חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): סטפן מארבורי, דווין וייד, טרייסי מקגריידי, ג'רמיין אוניל, אדי קארי (כן עשיתי לפי עמדות, מה תעשו לי?) השחקן המאכזב ביותר: מבחינת תפוקה - מארבורי. מבחינת פוטנציאל - וויד לוקח בקלילות. השחקן השישי: מנו הקבוצה הטובה: בוסטון הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס (וגם פורטלנד ראויה לאיזכור חיובי) הקבוצה המאכזבת: שיקאגו...לא, מיאמי... בעצם שיקאגו... מיאמי... מיאגו - סופי. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 3. רון ארטסט לא מקבל עונש הרחקה העונה (הוא אמנם היה צריך לרצות עונש מעונה שעברה, אבל בחייאת, זה רון ארטסט - זה עדיין שיפור) 2. הפרישה של מורנינג 1. ריי אלן ואחריו קווין גארנט מצטרפים לסלטיקס הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: שאקיל מצטרף לראן אנד גאן של פיניקס מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): לא כל כך עוקב אחרי היילייטס... אין משהו שנחרט בזכרון.

הסיכום שלי.

החמישיה: פול (PG) , ברייאנט (SG) , לברון (SF) , דאנקן (PF) , הווארד (C) . החמיישיה השניה: נאש (PG) , וויד (SG) , ג'ינובילי (SF) , טורקוגולו (SF) , צ'נדלר (C) .. השחקן המצטיין: לברון ג'יימס - קליבלנד. חמשת המאכזבים: בן וואלאס (שיקאגו), ג'ייסון טרי (דאלאס), אלן אייברסון (דנבר), וינס קרטר (ניו ג'רזי), דרו גודן (קליבלנד). השחקן המאכזב ביותר: וינס קרטר - אני מצפה ממנו ליותר. הוא לא נותן את המספרים שהוא צריך לתת. אני לא מצפה מהנטס להוביל את המזרח, גם לא להיות בטופ 4, אבל להיות במאזן של 7 משחקים מתחת ל-500. זה ביזיון. יכול להיות שהטרייד של ג'ייסון קיד יעשה טוב לקרטר. הקבוצה תיבנה סביבו, הוא יקבל יותר זריקות, יקבל יותר את הכדור לידיים, יהיו מסביבו שחקנים כישרוניים שאיתם יוכלו לבנות תשתית. אני חושב שהם יגיעו לפלייאוף, אבל אני חושב שהם צריכים להיות יותר מודאגים לקראת העונה הבאה, כי הקבוצה נראית רע מאוד. השחקן השישי: מנו ג'ינובילי - אני לא חושב שיש ספק בכלל. מנו נותן עונה מדהימה. קשה לי להיזכר מי היה 'שחקן שישי' כל כך טוב כמוהו בעשור האחרון. מנו זה שחקן שאם הוא רוצה הוא יכול למצוא מקום בכל חמישייה ב-NBA, אפילו בקבוצות הטובות ביותר. הקבוצה הטובה: לוס אנג'לס לייקרס - כי אני חייב לשמור על אובייקטיביות. קשה לי להודות בכך, אבל הלייקרס נראים מצוין. אלמלא הפתיחה הצולעת, אני בטוח שהם היו מתברגים ב-2-3 לפחות. קבוצה מצוינת, שתהיה עוד יותר טובה כשביינום יחזור, ואני מניח שכרגע המלחמה ביניהם לבין הקבוצות הבכירות במערב - ספרס, סאנס ומאבס - תהיה על הדירוג, שהוא מה שעשוי לקבוע מי תהיה אלופת המערב בסופו של דבר. לכן אני חושב שהדירוג הוא הרבה יותר חשוב כרגע מאשר כל דבר אחר. הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס הורנטס - קבוצה סימפטית מאוד. יש להם רכז מצוין שהופך לאט לאט לאחד הרכזים הכי טובים של המשחק. אני מודה שכאשר הוא נבחר בדראפט מעולם לא חשבתי שהוא יהיה "פרנצ'ייז פלייר". הוא היה נראה לי כמו 'אול סטאר', אבל לא חשבתי שניו אורלינס תוכל לבנות את עצמה על שחקן כמוהו, ועוד שחקן שבהתחלה לא הוגדר כסקורר. כבר בעונה שעברה פול היה מצוין, והעונה הוא ממשיך. זה חשוב מבחינתו לשמור על יציבות, והכל ימדד רק בפלייאוף. בואו לא נשכח שקבוצה שבנויה על שחקן אחד, במיוחד אם זה שחקן צעיר כמו כריס פול, יכולה ליפול מהר מאוד בפלייאוף אם השחקן המוביל שלה לא פוגע, ולכן אני חושב שהמנהיגות של כריס פול תימדד בפלייאוף, ורק אז נוכל לדעת להיכן הוא עתיד ללכת - 'אול סטאר' טיפוסי שעוזר לקבוצה להגיע לפלייאוף או 'סופרסטאר' ששווה חוזה מקסימום והופך את הקבוצה מדי עונה לפייבוריטית. הקבוצה המאכזבת: שיקאגו בולס - קבוצה עם הרבה טאלנט - תומאס, נואה, דנג, היינריך, גורדון. קצת קשה להסתכל על היינריך וגורדון כשחקנים מוכשרים, כי הם מזמן עברו את השלב הזה. הם בליגה מספיק זמן כדי לספק תוצאות, והם פשוט לא עושים את זה. שיקאגו שווה פלייאוף, ולהערכתי היא גם תגיע לשם בסופו של דבר, אבל כמו אצל ניו ג'רזי, יש להם בעיות קשות מאוד. אגב, גם סוגיית המאמן עומדת על הפרק. פט ריילי עושה רושם שהוא לא הולך לעזוב את מיאמי, ובצדק. האם הבולס ילכו אחרי לארי בראון ? מה שבטוח זה שהבולס לא נראים טוב כרגע ולמזלם הם נמצאים במזרח החלש. זה אף פעם לא יהיה מאוחר מדי לעשות טרייד לדווין וויד. הם צריכים שחקן כמו וויד, חד וחלק. במקרה כזה הם יוכלו לוותר על בן גורדון, שכאמור, לא מראה תוצאות וגם ככה אף פעם לא סומן כ'סופרסטאר', מה שמתבקש משחקן כמוהו שהושקעו עליו מירב המאמצים. אני חושב שמיאמי תסכים לטרייד של גורדון ועוד כמה טאלנטים בתמורה לוויד. זה יכול לבנות יפה את מיאמי, וזה יכול לתת לבולס את החלק החסר, את השחקן ה'אנדרדוג' שעושה בית ספר לכל מי שמולו - הגנתית והתקפית. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה : 1. הטרייד של שאקיל אוניל לפיניקס סאנס - מבחינה תקשורתית מדובר במהלך מעניין, אבל גם מבחינה מקצועית זה מדהים. בתור אוהד של שאקיל ושל מיאמי, זה אפילו קצת בלתי יאמן מבחינתי. לא היה לי שום מושג בתחילת העונה שיש סיכוי, אפילו הקטן ביותר, ששאקיל יעבור לקבוצה אחרת. ראיתי אותו מסיים את החוזה במיאמי, ואז פורש מכדורסל כאחד הסנטרים הגדולים ששיחקו את המשחק. יהיה מעניין לראות אותו חוזר בשבוע הבא, ובכלל יהיה מעניין לראות מה הוא יעשה בפלייאוף. זאת ההזדמנות של שאק לחזור למרכז הבמה. עכשיו הוא לא צריך לקוות שדווין וויד, אנטואן ווק, ג'יימס פוזי וג'ייסון וויליאמס יעשו את העבודה. הפעם הוא צריך לקוות שסטיב "MVP" נאש, אמרה "אני יכול לקחת אותך החוצה, אני יכול לקחת אותך פנימה" סטודמייר, רג'ה "הגנה-הגנה-הגנה. את רג'ה לא עוברים ! " בל , ובוריס "יש לי עבירות לתת וכשאתן אותם מי שלא יחזור למגרש זה יהיה אתה - כי הגוף שלך יתפרק ! " דייאו . בקיצור, קיימת כאן הזדמנות שככל הנראה לא תחזור על עצמה מבחינת שאק. הוא יכול, ואף צריך, לקחת את הסאנס לגמר ה-NBA, ושם לנצח כל קבוצה מהמזרח. 2. הבנייה של "שלישיית הכוכבים" של בוסטון. זה אמנם קרה באוף סיזן, אבל זה רגע גדול מאוד שקשה להתעלם ממנו, ומה עוד שבפועל ראינו את זה קורה רק במהלך העונה, כך שזה כן יכול להיחשב כארוע של המחצית הראשונה. 3. פורטלנד טרייל בלייזרס ונייט מק'מילן - אני מחשיב אותם כארוע. מדובר בתופעה שצצה לנו משום מקום העונה. חבורה של שחקנים, לא שמות גדולים, עם מאמן שאין לו ברזומה הצלחה מדהימה, לוקח את הקבוצה והופך אותה ללהיט של הליגה. פורטלנד כבר מזמן לא אותו פריינצ'ייז מהימים של ביל וולטון, וקצת אחריו קלייד דרקסלר ודרזן פטרוביץ'. עברו על אוהדי פורטלנד שנים קשות, אבל ברנדון רוי לקח את הפריינצ'ייז, וכיום הוא מוביל אותו להצלחה מסחררת, וזה עוד בלי סנטר דומיננטי בדמותו של גרג אודן, שצפוי לחזור מפציעה, אולי כבר העונה כמה ימים לפני סוף העונה הרגילה, אבל את מירב הביצועים שלו נראה רק בעונה הבאה. קבוצה סימפטית מאוד, קבוצה עם עבר מפואר, קבוצה שחייבת להיות בשלבים המאוחרים של העונה. הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: מיאמי היט במקום האחרון בליגה. אלופת ה-NBA לא מכבר הופכת לקבוצה הכי גרועה בליגה. דבר כזה יכול לקרות. זה נדיר, אבל זה יכול לקרות, ולא רק בכדורסל. החלק ההזוי באמת זה שמיאמי דווקא בנויה לא רע. יש להם טאלנט לא מבוטל עם רייט וקוק, בתוספת של האסלם, מי שלדעתי הוא אחד הריבואנדרים הכי טובים בליגה והוא גם תורם מאוד התקפית, גם עם מארק בלונט, שנתן עונה טובה עד עכשיו, ועם וויד, שאקיל ועזרה של ג'ייסון וויליאמס, למיאמי היתה קבוצה ששווה לפחות מקום 8 במזרח החלש, ולבטח לא מקום אחרון בליגה. ויכול להיות שאם סמוש פארקר לא היה מסתכסך עם ריילי, הינו רואים את מיאמי הרבה יותר טובה, ויכול להיות גם מחזירה קצת מהכבוד האבוד שלה. מהלך החצי עונה: בתור אוהד של מיאמי היט ושל העיר שיקאגו, לא היו לי הרבה רגעי נחת העונה.
סביר להניח שלא יהיו לי רגעי נחת גם עד סוף העונה מהקבוצות האלה. אני מקווה שלפחות שאקיל, השחקן האהוב עליי בכל הזמנים, יוכל להראות לי כמה רגעי נחת, שאם הם יבואו ממנו זה יהיה מצוין. וגם אם שאק לא ישחק הרבה עד סיום העונה, אני עדיין תומך בסאנס, כי זכייה שלהם באליפות תיחשב כזכייה של שאקיל בטבעת אליפות נוספת.

king iverson

New member
אייברסון מאכזב?

לא יצא לי לראות אותו יותר מדיי אבל הקבוצה עם מאזן לפלייאוף והוא נותן עונה טובה מאד מבחינת מספרים.

הקבוצה עם מאזן לפלייאוף

אבל זאת הבעיה. הקבוצה מדשדשת ב-6-8 של המערב, ומדובר בקבוצה שלפחות העונה, עם כדורסל בינוני מצד הספרס, מאבס ואפילו סאנס, יש בה מספיק כדי להתברג בראשות הליגה. לפני כמה ימים קראתי להם "פרווה", זה פחות או יותר מסכם את מה שדנבר מראה. שום דבר יוצא מן הכלל, קבוצה חסרת יציבות. קבוצה יחסית מסודרת עם שחקנים טובים בכל תפקיד, אבל זה פשוט לא עובד. אני מצפה מאייברסון לקחת מנהיגות ולנצח משחקים, והאכזבה שלי ממנו זה בגלל שיש לו את זה. בתור אוהד שלו אתה מכיר אותו יותר טוב ממני, ואתה אולי תסכים איתי שכאשר אייברסון במיטבו, קשה מאוד לעצור אותו. זה לא משהו אישי נגדו. אייברסון נותן מספרים דומים לאלה של וויד (למעט איבודי הכדור שזה לא ממש נחשב כשמדובר בממוצע החריג של וויד העונה) ולידו יש מספיק שחקנים שיכולים לעזור לו לקחת את הקבוצה גבוה. אם וויד עשה את זה עם כמה שחקנים בינוניים ועוד שאקיל במה שככל הנראה היה העונה הרצינית האחרונה שלו בקריירה, גם אייברסון יכול לעשות את זה, ובמיוחד כשלידו יש שחקנים מוכשרים לשנים הבאות. ההשוואה בין אייברסון לוויד, ובכלל לגארדים אחרים בליגה, לא נגמרת פה. אפשר להמשיך לדון על כך, אבל באופן כללי אני מרגיש שאייברסון לא מספק את הסחורה ברגע האמת, והוא לא מנצח מספיק משחקים בשביל הקבוצה שלו. הוא צריך להוביל את דנבר לפחות כמו שהוא עשה בפילדלפיה (ואם אני זוכר נכון הוא עשה שם פלאים עם הקבוצה הבינונית שנבנתה לו שם לפני כמה שנים).

למעלה