הגיע הזמן לסכם את חצי העונה...

bostonForever

New member
קארי ושמנדולף מאכזבים??

באמת ציפית מהם ליותר? הדבר היחיד שאני מצפה מהם זה לטחון 3-4 לאפות עם שווארמה ביום.

עומר ו

New member
בסדר, אבל בין לאפה ללאפה

רנדולף צריך לקלוע בערך 20 נקודות וקארי צריך להוריד 10 ריב' וזה לא קורה...

Or Amit

New member
קארי 10 ריבאונדים?

בשני משחקים, אולי. שנה שעברה היה שיא הקריירה שלו בריבאונד והוא הוריד 7. היה לו ממוצע של ריבאונד כל 5 דקות השנה הוא משחק 26 דקות ומוריד בערך 5 ריבאונדים. שזה כבר כמעט אותו דבר.

עומר ו

New member
אבל הוא גם קולע פחות

השנה קארי קולע 13 ומוריד 5 ריב', שנה שעברה הוא קלע כמעט 20 והוריד 7 ריב'. חוץ מזה שהוא ירד באחוזים מהקו ומהשדה השנה...

the mnm factor

New member
בתור אחד שעינה את עצמו וראה 5 משחקי ניקס השנה

אני אומר לך ששני השחקנים היחידים שנראים כמו שחקנים בחמישיית הניקס הם רנדולף וקרופורד. רנדולף עושה בול מה שהוא אמור לעשות- ובניגוד לקארי גם משתדל בהגנה ואשכרה קופץ. הוא גם שיפר את הקליעה שלו מחצי מרחק. אבל עזוב בן אדם, הניקס נראים כל כך רע... אפילו דייויד לי משחק גרוע השנה- רק נייט רובינסון מחזיק את הספסל של הניקס השנה (וגם רונלדו באלקמן משחק הגנה לא רע)

bostonForever

New member
טוב

חמישיה : כריספול (כמעט כמו נאש, רק עם הגנה) - קובי (ללא תחרות) - כרמלו (סתם כדי לבאס את לברון) - דאנקן (מלך!!) - יאומינג (כל עוד הוא בריא - הסנטר ההתקפי הטוב בליגה). השחקן המצטיין: לברון. אני ממש לא מחובבי השחקן הזה, אבל ההצלחה שלו עם אסופת הנמושות בקבוצה פשוט מרשימה, במיוחד על רקע הפציעות שהם עוברים. חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): למרקוס אולדריג' (ציפיתי ממנו להרבה יותר), ביגבן, פאו גאסול, רשארד לואיס, טוני פארקר. השחקן המאכזב ביותר: ניו ג'רזי. השחקן השישי: טראוויס אאוטלו שניצח לפורטלנד הרבה משחקים העונה מהספסל. הקבוצה הטובה: דטרויט. הקבוצה המפתיעה: וושינגטון בעונה נהדרת בלי גילברט. וטוב, גם פורטלנד כמובן. הקבוצה המאכזבת: שיקגו הפתטית. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. הטרייד שהעביר את גאסול עבור חופן בוטנים. 2. הטרייד של שאק בשביל מטריקס. 3. הטרייד של קולינס בשביל סטרומייל סוויפט. הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: איזיאה תומאס עדיין מאמן בניקס. מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): השלשה הגדולה של אנתוני פארקר כופה הארכה.

לא מקורי במיוחד

אבל הנה שלי: (רק בשביל המהלך
) החמישייה: קריס פול, קובי בראיינט, לברון ג'יימס, קווין גארנט ודוויט האוורד. שחקנים מצטיינים: פול, גארנט, קובי ולברון. הכי מצטיין? לא יודע...למה לא עושים בכדורסל MVP למזרח ולמערב...יותר קל. נלך עם קריס פול סתם בגלל שההורנטס מפתיעים. השחקן המאכזב: בן וואלאס השחקן השישי: ג'ינובלי. הקבוצה הטובה: בוסטון. הקבוצה המאכזבת: שיקגו (טיפה מעל מיאמי) הקבוצה המפתיעה: ניו אורילינס כל הדרך. 3 אירועים: גאסול ללייקרס, כל הטרייד של שאק והפרישה של מורנינג. האירוע ההזוי ביותר: הניקס לא הקבוצה הכי גרועה בליגה. מהלך חצי עונה: ריי אלן. ענק.

cache

New member
למה שאקיל במאכזבים???

אני לא מבין איך ניתן לשים את שאקיל במאכזבים ולא נאמר את ביג בן למשל? שאקיל בן 36, קולע מעל 14 נקודות, היה פצוע רוב העונה, נמצא בדיעכה מתמדת כבר מספר שנים. כל שנה הירידה שלו נמשכת והשנה אינה יוצאת דופן בשום פרמטר, מה חשבו שלפתע העונה הוא יחזור להפיץ 30 נקודות? למה הוא מאכזב??? הוא כבר לא השחקן שאמור לסחוב על גבו קבוצה שלמה, הוא בנוי בגילוי להוות חלק מפאזל של קבוצה.

אכזבה היא ענין שבלב. סוביקטיבי

שאק+ווייד מקום אחרון בליגה?! זה מאכזב משאק אנחנו תמיד מצפים יותר. לא יותר נקודות. יותר השפעה על הקבוצה. מנהיגות חכה חכה, תראה איך הוא יתחיל לפזז באריזונה, ואז תיוכח שהוא אכזב (אולי קצת בכוונה) במיאמי בן ואלאס אותי לא מאכזב כי מאז השביתה האיטלקית שעשה לסונדרס חיכיתי לנפילה שלו. לא ייתכן שמי שלא יודע לזרוק לסל יחזיק מעמד, כאשר הארנק תופח, האפרו נופח, ואין יותר מוטיבציה להיות שחקן הגנה מצטיין. אבל לא היתה אפילו נפילה, הוא פשוט נעלם פוף. הוא חוזר ומגיח במשחקים מול דטרויט שם הוא רוצה נקמה

cache

New member
האכזבה האמיתית היא מוויד

זה שהוא יתחיל לפזז באריזונה לא בהכרח מאושש את הטענה ששאק איכזב במיאמי. ברור שקבוצה מנצחת, משחק מהיר, רכז כמו נאש ופלייאוף אמיתי יחיו את החיה הרדומה ששמה שאקיל. אבל וויד ולא שאקיל הוא שנכשל בהשפעתו על הקבוצה, וויד נכבה אל הכלים, כמובן שהוא כמו שאק סבל מפציעות העונה. בכל זאת להפיל על שאק שמבוגר יותר מעשר שנים מוויד, נראה לי מוזר

doriso

New member
--->

חמישייה: כריס פול, קובי, לברון, ביג טיקט, הווארד שחקן: כריס פול מאכזבים: וינס, ג'רמיין אוניל, ביג בן, לארי יוז (אתמול ראיתם למה), וויד. הכי מאכזב: מה יהיה ג'רמיין? שחקן שישי: מאנו קבוצה טובה: בוסטון, אבל הם לא יחזיקו פלייאוף מפתיעה: פורטלנד, עדיין... מאכזבת: בולס ארוע דרמטי: ההתנתקות הפרטית שלי מהפלטפורמה הרב ערוצית, מה שהוביל לכך שאני לא רואה ארועים דרמטיים בלייב...

king iverson

New member
שלי

חמישייה: דרון, קובי, לברון, גארנט והווארד מצטיין: קובי השנה גרם לי להעריך אותו אחרי ששנאתי אותו לכל אורך הקריירה, פשוט משחק מדהים ועושה דברים בלתי אפשריים. מאכזבים: מארבורי, טי מאק, קארטר, קווינטון ריצ'ארדסון כפאוור פורוורד כי הוא פשוט חייב להיות כאן ושאק. שחקן שישי: הוא ממש לא שחקן שישי בקבוצה שלו, אבל קרוופורד מתאים לתפקיד. הקבוצה הטובה: יוטה. המפתיעה: ניו אורלינס. המאכזבת: מיאמי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה לכם...

החמישיה: פה אני הולך עם הרוב פחות או יותר...פול, קובי, לברון, גארנט והאוורד. השחקן המצטיין: התלבטות קשה, האמת שלדעתי גארנט פשוט עילוי העונה אבל מצד שני בוסטון מנצחים גם בלעדיו ולכן אני בוחר בקובי. חמשת המאכזבים: קירק היינריך, לואל דאנג (במקרה שלו אני מאוכזב בעיקר מכמות המשחקים שהוא מפסיד העונה), ווינס הנעלם, קירלינקו-ציפיתי שאחרי כל הרעש והבלאגן בתחילת העונה הוא יחזור להיות השחקן שהוא היה לפני שנתיים, וכמו כולם גם אני אבחר בוויד שפשוט מראה שמנהיגות זה לא הקטע שלו. השחקן המאכזב ביותר: אני בוחר בווינס שפשוט העלים את עצמו לרמה כזאת שאפילו לאולסטאר הקהל לא בחר בו, מה שמוכיח שהוא כבר לא כזאת הטרקציה גם בקרב האוהדים. השחקן השישי: מאנו ללא ספק בכלל. הקבוצה הטובה: כנראה שהסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה - בוסטון וזה לא רק השלישיה אלה כל השחקנים שמסביב ששידרגו את עצמם העונה. הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס-ציפיתי שהם ישתפרו העונה אבל לא עד כדי כך, פשוט כיף. הקבוצה המאכזבת: בולס
שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. אולנזו מורנינג גומר את הקריירה בפציעה, כואב הלב.. 2. שאקיל עובר לפינקס בתמורה למריון והעולם מרים גבה, הימור שלי...הרבה אנשים עוד יאכלו את הכובע שלהם) 3. גאסול עובר ללייקרס בתמורה לשקית עדשים והופך אותה למועמדת לאליפות. הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: ההחלטה המוזרה ביותר לקיים 57 שניות חוזרות בין מאמי לאטלנטה. ועוד ארוע שראוי לאיזכור לדעתי: אבא של סטפון מארבורי נופח את נשמתו באמצע משחק של הניקס ואף אחד לא טורח ליידע את הבן שלו בנושא. מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): האמת שאני לא מצליח להיזכר במשהו יוצא דופן למרות שהיו לא מעט מהלכים שאהבתי העונה.

Carmelo Anthony

New member
.....

הלוואי שהייתי רואה מספיק NBA כדי שהייתי יכול לענות על השאלות האלה...

STEVE NASH

New member
מה יש לכתוב בכותרת? שיהיה...

החמישיה (לפי עמדות): כריס פול, קובי בראיינט, לברון ג'יימס, קווין גארנט, דוויט האוורד. השחקן המצטיין: כריס פול חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): סטיבי פרנסיס, מהמט אוקור, ג'רמיין אוניל, ביג בן, וינס קארטר. השחקן המאכזב ביותר: ג'רמיין אוניל השחקן השישי: מאנו הקבוצה הטובה: סלטיקס הקבוצה המפתיעה: הורנטס הקבוצה המאכזבת: בולס שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. זאק ראנדולף מנסה לחסום את טרוויס אאוטלאו. נו טוב, הטריו של הסלטיקס. 2. מורנינג מודיע על פרישה כואבת. 3. גאסול עובר ללייקרס. הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: יוסטון יוצאת להתקפה נגד הלייקרס ומאבדים, הכדור נופל לידיים של קוואמה בראון, מתגלגל על המרפק של לוק וולטון ונכנס. סל עצמי הזוי. אין מילים. מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): היה איזה סל של אל הרינגטון שהכדור קפץ איזה שעתיים על הטבעת ונכנס. היה מדהים..

הבחירות שלי

חמישית העונה: PG- כריס פול SG- פול פירס SF- לברון ג'יימס PF- אמארה סטודמייר(התלבטתי גם עם קרלוס בוזר וטים דנקן) C- דוויט האוורד MVP: כריס פול השחקן המאכזב: שאלה קשה מדי. השחקן השישי: אנדרס נוצ'יוני אולי...או ליאנדרו ברבוסה. הקבוצה הטובה: מה זו השאלה הזאת? הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס ואחרי זה פורטלנד. הקבוצה המאכזבת: מיאמי ואחרי זה שיקגו. שלושת הארועים של החצי הראשון העונה: מקום שלישי- הטרייד של פאו גאסול. מקום שני- הטרייד של שאק. מקום ראשון- הטרייד הכפול של בוסטון על גארנט ואלן.

the mnm factor

New member
יאללה

החמישיה (לפי עמדות): PG- כריס פול. מי שלא ראה את כריס פול השנה מפסיד. מנהל משחק מבריק ושחקן הגנה מצוין און דה בול. SG- קובי עושה פשוט הכל השנה- לטעמי העונה הכי טובה שלו אי פעם. SF- לברון נותן עונה סטיסטית מדהימה- על המגרש הוא אותו רוצח, הבעיה היא שהוא רוצח גם את חבריו לקבוצה. PF- גארנט- הסלטיקס אולי מסתרים גם בלי גארנט אבל שלא תטעו- גארנט הוא האדריכל של הקבוצה הזו. בתחילת השנה הוא פשוט חיבר ביניהם כמו שמחברים פאזל. C- דאנקן\הווארד- הווארד יהיה חייב לבנות איזה מהלך עם הגב לסל כדי שאני אכניס אותו לפה בקלות. בנוסף הוא שחקן הגנה בינוני (למרות שמשום מה הוא מאוד מוערך בארצות הברית). דאנקן מפתיע אותי לטובה. השחקן המצטיין: קובי אחרי קרב עם גארנט וכריס פול חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): טיישון פרינס, שהוכיח לי סופית שהוא לעולם לא יהיה סופרסטאר. דווין וויד, רון ארטסט, קניון מרטין ו-מייקל רד השחקן המאכזב ביותר: קניון מרטין (השחקן המפתיע): ג'אמאל טינסלי אנדרו ביינום ודייויד ווסט- מטורקוגלו אני לא מופתע (ואתם יכולים לבדוק בתחזית מתחילת השנה- זה אחד הדברים היחידים שהיה לי ברור שיקרו)
השחקן השישי: מנו (ספנות) ג'ינובילי הקבוצה הטובה: הפיסטונס שלי, שנראים נפלא. באמת נפלא. הקבוצה המפתיעה: לטובה? אורלנדו הפתיעה אותי כי הייתי בטוח שלואיס יהרוס להם את הקבוצה, הלייקרס וכמובן הפתעת העונה- ניו אורלינס הקבוצה המאכזבת: שיקאגו בענק אבל גם יוסטון שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. הסיטואציה שנוצרה בה יכול להיות שתהיה יריבות חדשה בין הלייקרס לסלטיקס. 2. הפרישה של אלנזו 3. הטריפל דאבל ה100 של קיד (בתקווה שזה יקרה היום
) הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: הטרייד של שאקיל. לא כי אני חושב שזה טרייד רע פשוט זה כל כך מוזר שהקבוצה שרצה הכי מהר בליגה החתימה את השחקן הכי כבד בליגה (אחרי אדי קארי, כמובן) מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): היו כמה מהלכים מדהימים של ג'מריו מון, קובי, כריס פול וג'ייסון קיד שפשוט הדהימו אותי לגמרי.

king iverson

New member
טיישון פרינס?

ראיתי אותו השנה אמנם ר פעמיים והוא שיחק טוב ואפפילו במשחק האחרון נגד דאלאס מצויין. מה גורם לך לקרוא לאחד השומרים הטובים בליגה ואחד האתלטים המצטיינים עם אופי נהדר, שחקן מאכז?

למעלה