יאללה
החמישיה (לפי עמדות): PG-
כריס פול. מי שלא ראה את כריס פול השנה מפסיד. מנהל משחק מבריק ושחקן הגנה מצוין און דה בול. SG-
קובי עושה פשוט הכל השנה- לטעמי העונה הכי טובה שלו אי פעם. SF-
לברון נותן עונה סטיסטית מדהימה- על המגרש הוא אותו רוצח, הבעיה היא שהוא רוצח גם את חבריו לקבוצה. PF-
גארנט- הסלטיקס אולי מסתרים גם בלי גארנט אבל שלא תטעו- גארנט הוא האדריכל של הקבוצה הזו. בתחילת השנה הוא פשוט חיבר ביניהם כמו שמחברים פאזל. C-
דאנקן\הווארד- הווארד יהיה חייב לבנות איזה מהלך עם הגב לסל כדי שאני אכניס אותו לפה בקלות. בנוסף הוא שחקן הגנה בינוני (למרות שמשום מה הוא מאוד מוערך בארצות הברית). דאנקן מפתיע אותי לטובה. השחקן המצטיין:
קובי אחרי קרב עם גארנט וכריס פול חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ):
טיישון פרינס, שהוכיח לי סופית שהוא לעולם לא יהיה סופרסטאר.
דווין וויד,
רון ארטסט,
קניון מרטין ו-
מייקל רד השחקן המאכזב ביותר:
קניון מרטין (השחקן המפתיע):
ג'אמאל טינסלי אנדרו ביינום ודייויד ווסט- מטורקוגלו אני לא מופתע (ואתם יכולים לבדוק בתחזית מתחילת השנה- זה אחד הדברים היחידים שהיה לי ברור שיקרו)
השחקן השישי:
מנו (ספנות) ג'ינובילי הקבוצה הטובה:
הפיסטונס שלי, שנראים נפלא. באמת נפלא. הקבוצה המפתיעה: לטובה?
אורלנדו הפתיעה אותי כי הייתי בטוח שלואיס יהרוס להם את הקבוצה,
הלייקרס וכמובן הפתעת העונה-
ניו אורלינס הקבוצה המאכזבת:
שיקאגו בענק אבל גם
יוסטון שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג):
1. הסיטואציה שנוצרה בה יכול להיות שתהיה יריבות חדשה בין הלייקרס לסלטיקס. 2. הפרישה של אלנזו 3. הטריפל דאבל ה100 של קיד (בתקווה שזה יקרה היום
) הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: הטרייד של שאקיל. לא כי אני חושב שזה טרייד רע פשוט זה כל כך מוזר שהקבוצה שרצה הכי מהר בליגה החתימה את השחקן הכי כבד בליגה (אחרי אדי קארי, כמובן) מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): היו כמה מהלכים מדהימים של ג'מריו מון, קובי, כריס פול וג'ייסון קיד שפשוט הדהימו אותי לגמרי.