הגיע הזמן למעשים

הגיע הזמן למעשים

נואשנו כבר מדיבורים. על מנת לזחק את ידי אחינו המתיישבים, הצלחתי לסגור עם אנשי יש"ע מועד לסיור בשומרון. הסיור יתקיים ב-27.6.03, יום שישי בעוד שבועיים. אני מודע למצוקת הבחינות של חברינו הסטודנטים, אבל אין ברירה. מניסיון- כל מועד שניסינו בעבר לא היה מתאים לחלק מהאנשים, והזמן דוחק נוכח מדיניות הממשלה. לפיכך, אבקשכם לעשות מאמץ עליון להגיע. הסיור יהיה בתשלום מסובסד (20 ₪) ובאוטובוס ממוגן. נבקר בברקן, אלון מורה, הר גריזים ואיתמר. היציאה מת"א. חזרה בסביבות שעה 16:00. אבקש לאשר השתתפות בהקדם. במסר פרטי, כולל שם, משפחה וטלפון.

תודה, אבל מוותר

אין לי צורך בברכות אלא בשמות. אם לא נמלא אוטובוס אחד לפחות- זה יתבטל. אני מבקש שוב לפנות אלי במסרים פרטיים ולהשאיר שם וכתובת.

יומיים חלפו, ועדיין ללא תגובות

להוציא הגולש בכינוי "צ'רלי" שהבטיח כי יעשה מאמצים להגיע, אף לא אחד הודיע לי כי הוא מתכוון לבוא. האם חברי הפורום הימניים הם דברנים גדולים נגד מפת הדרכים, אך כשמגיעה שעת המעשה מעדיפים להחריש? אני סמוך ובטוח שלא. לפיכך, אבקשכם פעם נוספת לאשר את השתתפותכם בהקדם.

רונאל1

New member
טוב, אני בא!

אגב, העובדה שלא רבים מגבים את הנושא מסמלת לדעתי משהו. אני מדבר בקונטקסט רחב יותר ולא רק בהקשר של מדגם לא מייצג בפורום זה. יש כזו תמיכה בעם לפינוי מאחזים שאני אופתע אם זה לא יעבור בשקט ובקלות. גם המתנחלים עצמם חוששים בצדק היום מתדמיתם במידה ויבחרו להתנגד באלימות לפינוי.

למעלה