הישיבות הן חלק מזהותנו כיהודים .הפכו לנטל עצום על מדינת ישראל
אין כל קשר בין היותינו מדינה יהודית לבין ישיבות הבטלההישיבות הן חלק מזהותנו כיהודים .
אני אתאיסט חילוני ועדיין זה חלק ממי שאני וממה שהמדינה
אלא אם כן אתה רוצה לבטל לחלוטין את המונח מדינה יהודית על כל המשתמע ממנו
למה למשל אין חוק שיבה כמו חוק שבות למתכנים פלסטינים?
למה זה שלך יותר מאשר שלהם ?
בוודאי שיש לצמצם את מספר לומדי התורה וקצבאותיהם השונות
אבל מה פתאום לבטל ???
אני מסכים אם מה שכתב חנן. על מנת ששוק העבודה (עזוב לרגע את השירות הצבאי והלאומי) יוכל להיות איתן בשגרה ובעיתות חירום צריך שכמה שיותר אנשים ילמדו מקצועות ויעבדו, לא משנה במה. גם הרמב"ם ויהושע בן נון נלחמו ולמדו תורה, כך ליברמן עצמו אומר. מה שכן חנן, המילה לחסל היא קצת דרסטית, קיצונית ומסיתה. הייתי אומר לקצץ, TO DEDUND.הישיבות הן חלק מזהותנו כיהודים .
אני אתאיסט חילוני ועדיין זה חלק ממי שאני וממה שהמדינה
אלא אם כן אתה רוצה לבטל לחלוטין את המונח מדינה יהודית על כל המשתמע ממנו
למה למשל אין חוק שיבה כמו חוק שבות למתכנים פלסטינים?
למה זה שלך יותר מאשר שלהם ?
בוודאי שיש לצמצם את מספר לומדי התורה וקצבאותיהם השונות
אבל מה פתאום לבטל ???
כן, הכוונה שלימוד התורה יהיה כמו מקצוע אקדמיאני מסכים אם מה שכתב חנן. על מנת ששוק העבודה (עזוב לרגע את השירות הצבאי והלאומי) יוכל להיות איתן בשגרה ובעיתות חירום צריך שכמה שיותר אנשים ילמדו מקצועות ויעבדו, לא משנה במה. גם הרמב"ם ויהושע בן נון נלחמו ולמדו תורה, כך ליברמן עצמו אומר. מה שכן חנן, המילה לחסל היא קצת דרסטית, קיצונית ומסיתה. הייתי אומר לקצץ, TO DEDUND.
כך מן הסתם סבור כל אנטישמי מצוי. עצוב שאתה בוחר, מרוב התלהבות להתלהם ולתקוף, להצטרף לחלומותיהם. בכל מקרה, ברי לכו"ע שמדובר בקריאה בעלמא. אמנם היא מובאת בהדגשה הנדרשת (בהמשך השרשור צפויים גם צבעים כנראההגיע הזמן לחסל את כל הישיבות!
כך מן הסתם סבור כל אנטישמי מצוי. עצוב שאתה בוחר, מרוב התלהבות להתלהם ולתקוף, להצטרף לחלומותיהם. בכל מקרה, ברי לכו"ע שמדובר בקריאה בעלמא. אמנם היא מובאת בהדגשה הנדרשת (בהמשך השרשור צפויים גם צבעים כנראה), ואתה בהחלט צווח יפה, אבל זה פשוט לא עומד על הפרק, צר לי לאכזב.
BTW אם בנטל כלכלי עסקינן, יש סדרה ארוכה של מוסדות וגופים חילונים שדינם "להתחסל" הרבה לפני הישיבות, אבל זה כבר למתקדמים.
אגב מבחינת החברה בישראל, כמות הישיבות צפויה רק לעלות, שכן יש ביקוש הולך וגובר ללימוד תורה בישראל. ואולי זה בעצם מה שבאמת מפריע לך בחיים?
לא בקטע של לראות כל דבר נאצי, 'צעטרת.אתה מנהל דיון עם אמירה נאצית.
מכיר את חלון אוברטון? אל תתן לו לנצח.
לא בקטע של לראות כל דבר נאצי, 'צעטרת.
גם לא בתחרות עם אף אחד, עם כל הכבוד למר אוברטון.
אבל תכל'ס, אני אוהב דיונים ענייניים, משהו שקשה מאוד להגיע אליו כאן בפורום. אז ברור שאנשים כאלה או אם נהיה מנומסים, אנשים שכאשר הם משמיעים קריאות כאלה, גם אם זה יתרומם לדיון ענייני, זה רדוד ברמות-על, ילדותי כמעט פעמים רבות, וכו'. הכל ברור וידוע. ועדיין אם מתפתח מזה דיון ענייני, אני נהנה. אמנם עם אנשים כאלה זה בדרך כלל יהיה סבב אחד או שניים גג (כאשר גודל האותיוח -צווחות בלע"ז- הולך וגובר מסבב לסבב), אבל עדיין, שווה לנסות מבחינתי. לך תדע, אולי ייפול על הבן אדם מצב רוח בוגר ומבוגר ובאמת ייצא מזה דיון מתישהו. לא אבדה תקוותנו!
הפכו לנטל עצום על מדינת ישראל
זה רעיון מקורי שלך או העתקת מהפקודות שהוריד אייכמן לשטח?הגיע הזמן לחסל את כל הישיבות!
את האנטי ציוניות שבהן בטוח.הגיע הזמן לחסל את כל הישיבות!
קץ הדמוקרטיה!את האנטי ציוניות שבהן בטוח.
מיד לאחר ביטול תקצוב כל הגופים החילונים שלא מעניינים את הדתיים כמובן.רק צריך לא לתקצב אותן.
לא מתקצבים מוסדות חילוניים.מיד לאחר ביטול תקצוב כל הגופים החילונים שלא מעניינים את הדתיים כמובן.
גם לא מתקצבים מוסדות דתיים.לא מתקצבים מוסדות חילוניים.
לא מתקצבים מוסדות חילוניים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.