הגיע הזמן לומר שלום....

הגיע הזמן לומר שלום....

אני ממש מקווה שתקראו את זה כדי לא תחשבו שנעלמתי לכם ככה סתם.. תאמינו או לא אבל אני כותבת עכשיו הודעת פרידה..... כן הגיע גם זמני לעזוב אתכם ותאמינו לי שאני מאוד מאוד עצובה מזה.. אני יודעת פשוט עד כמה המקום הזה יחסר לי ועד כמה אני באמת אתגעגע לכולכם ולכל הדברים המקסימים שאתם כותבים כאן ושתדעו שכל פעם מחדש הם מחזקים ומעודדים מחדש! אז קודם כל אני אסביר לכם למה אני עוזבת- קודם כל ממש לא מרצוני..אבל אין ברירה ...אח שלי הוא זה ששילם על האינטרנט והוא עבר דירה ולכן הוא מפסיק לשלם מה שאומר שלא יהיה לי אינטרנט (ההורים שלי לא יכולים להרשות לעצמם כרגע..) אני מצד אחד מאוד מבואסת מזה אבל מצד שני אני יכולה גם לראות בזה צד טוב כי סה"כ הכל משמיים ובאמת אין לנו שום הבנה במה שקורה כאן ואני יודעת שאם אני רוצה אני יכולה למצוא בזה גם טוב- אולי עכשיו יהיה לי יותר זמן ללמוד יותר זמן לעשות כל מיני דברים שלפעמים זזו הצידה לפעמים גם מהנוכחות שלי כאן מול המחשב.. וזה לא שאני נעלמת לגמרי..יש לנו בבי"ס אינטרנט ואני אוכל להיכנס מדי פעם...לא יכולה להבטיח מתי בדיוק בגלל שיש לנו רק שני מחשבים שעובדים והם תפוסים רוב היום... בקיצור אני בלי נדר אשתדל לבקר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו או תחשבו שאני חו"ש נוטשת אתכם בגלל שאני רוצה..תאמינו לי שזה לא נכון.. טוב בקיצור אני רק רוצה להגיד לכולכם ובאמת לכולכם המון המון תודה על כל התקופה האחרונה כל אחד ואחת מכם באמת עזרו לי אז הינה זכיתם בעוד מצווה לפני יום כיפור.. :) ותמשיכו לכתוב פה ואני ממש ממש אשמח אם גם תשמרו איתי על קשר אפשר דרך המסרים כאן בתפוז ואפשר לשלוח לי לאי מייל- [email protected] אני באמת לא רוצה להפסיק לשמור איתכם על קשר.. בקיצור אני מקווה שבע"ה נתראה כמה שיותר ..וחוץ מזה שתהיה לכולכם שנה מקסימה ושבע"ה ניפגש בקרוב בירושלים! ובגלל שעוד מעט יום כיפור- אני מבקשת סליחה מכל הלב אם אי פעם פגעתי העלבתי הרגזתי.....אני באמת מצטערת... אז שיהיה רק טוב ואני אתגעגע! להתראות סיון.

רוחלע19

New member
סיון, לאאאאא!!!!

בס"ד ככה לנטוש אותנו??? אנו כבר מתגעגעים אליך!!! דעי לך, אנו חושבים עליך כל יום אנו מקווים שתצליחי בלימודים, ובעיקר תצליחי להגיע למחשב פנוי שם
ומותר לך, סתם ללכת לבקר אצל האח... אצלו בוודאי יש לך אפשרות גלישה שיהיה לך שנה טובה גמר חתימה טובה

למעלה