הגיע הזמן להמר

negative

New member
יצאת מעאפן...

מה ההימור המטומטם הזה? ההימור שלי - המפלגות - 120

קקטוסץ

New member
מהמרת

קדימה 32 עבודה 20 ליכוד 15 ישראל ביתנו 9 שס 9 מפדל-איחוד 8 אגו"י 5 מרצ 5 חדש 3 רעם 2-3 בלד 2-3 גימלאים 2

supercellstorm

New member
סתם זה כמובן היה בצחוק-ואני האמת לא

מייחל לזה - אפילו שאני מצביע עבודה . אין לי מושג מה יהיה-אבל אני חושב שהעבודה תפתיע ותחצה בבירור את ה-20. ככה : קדימה-30-32 עבודה- 23-25 (הלוואי מהפך??) ליכוד-14-15 איחוד לאומי/מפד"ל- 8-10 ליברמן- 7-8 מרץ-5-7 השאר ממש ממש לא ברורים לי. האמת שום דבר לא ברור-בייחוד כשאחוז המצביעים עומד על בערך 40% ... במקרה כזה ברוך מרזל עוד יקבל 40 מנדטים.

הימחל

New member
ההימור שלי הליכוד 30 מנדטים

קדימה 28 העבודה 21 ליברמן 12 האיחוד הלאומי 10

Lady Wood

New member
חח אתם יודעים למה קדימה לא תנצח?

כי פרס נמצא שם, דה כאילו LOL תעשו לי טובה- קדימה=חרא של מפלגה, תנתק את כל הארץ אני לא מבינה אתם רוצים שייגרשו אתכם מהבתים שלכם? כי זה בדיוק מה שקדימה תעשה. תשלח אתכם קדימה. הרחק הרחק. חבל.. אבל אל דאגה-אין מצב שקדימה מנצחת:) הימין מנצח. או ליברמן או ביבי..דה ליברמן! דה! טפו מרץ, השמלאנים האלה?! אנשים אתם השתגעעעתםםם אם מרץ חס וחלילה וחס הייתה נהפכת למפלגה החזקה ביותר (מה שבחיים לא ייקרה, כי עדיין קיים רוב נורמלי בא"י), אתם יכולתם כבר לשבת שבעה על המדינה היקרה הזו. מרץ=מפלגת רקובי ציון, מפלגת רכיכות ציוויליזציה, מפלגת רק צואה. רק. ועמיר פרץ?? ראש ממשלה? חחחחחחחחחחחחח! אולי העצלנים ייבחרו בו כדי שהוא ייארגן להם שביתות. פרץ. סטראשניי אוסאטיי טראקן. ראש ממשלה. חח. אז המשך בחירות נעים שיהיה לכם (ואתם עוד תראו שצדקתי).

לא רק

יש שמה אנשים כמו דליה איציק,חיים רמון ומאיר שטרית. סיבה מספקת לא להצביע להם.

A L1

New member
הליכוד ינצח - יהיה מהפך

אני לא בעד הליכוד, אני בעד ברוך מרזל ואני כמעט בטוח שהליכוד יזכה. קדימה מקום שני ואחר כך מפלגד השמאל הקיצוני (בוגדי מדינת ישראל) מפלגת "העבודה".

tamas216

New member
הימור-

קדימה- 32-35 ליכוד- 18-24 עבודה- 18-22 ש"ס- 11-12 ישראל ביתנו- 8-12 איחוד לאומי- מפד"ל- 8-10 יהדות התורה- בעזרת השם 6 מנדטים מרצ- 5-6 ערביות- 7-9 גמלאים- 2 מנדטים

World Of Music

New member
יש מצב ששינוי מקבלת בין 3 ל- 4 מנדט

אל תפסלו - יש מצב ש"שינוי" מקבלת בין 3 ל- 4 מנדטים!!!

אני מנסה...

בס"ד קדימה - 15 עבודה - 20 ליכוד - 25 ש"ס - 12 ישראל ביתנו - 13 איחוד/מפד"ל - 12 יהדות התורה והשבת - 8 מרצ/יחד - 8 גימלאים - 3 חד"ש - 4

ההימור שלי

קדימה 34 עבודה 19 ליכוד 14 ישראל ביתנו 12 איחוד לאומי מפדל 9 שס 9 ערביות 7 מרצ יחד 5 אגודת ישראל 5 גיל 4 חץ חילוני 2 עלה ירוק 2

למעלה