הגיע הזמן להמר

הגיע הזמן להמר

מי לדעתכם יעוף בפרק הבא? ובשביל שיהיה מעניין - תנחשו למי כל אחד מהשורדים יצביע

ady18

Well-known member
נראה לי

ליאורה\טומי יהיה צמוד מי יצביע ליעד טומי אביגל ליאורה שי אין לי מושג קשה לנחש זיו טומי טלכו טומי אוהד ליאורה הדס ליאורה ריקי ליאורה אנגלדר טומי חנוך ליאורה ליאורה טומי טומי ליאורה

שי קרן20

New member
סחטייןןןןןןן אני לא שם ספוילר כי זה השערות

לפי דעתי אוהד או אלגנדר יעופו ולפי דעתי טום יזכה בחסינות נצא לדרך הדס-אוהד/טום ליאורה-טל(היא שונאת את שי,אולי תחבור עם זיו) אביגייל-טל ריקי-אוהד/טום ליעד-טל שי-טום\אוהד חנוך-טום\אוהד זיו-טל טל-טום\אוהד טלכו-טל טום-טל אוהד-טל ידוע לכולנו שטום בגמר,לכן אני סבור שטום ייקח חסינות וראש בראש יהיה טל נגד אוהד ואוהד ינצח..זו השערתי

yellow38

New member
נראה לי שבחסינות יזכה טלכו

כי זאת משימת זיכרון וטלכו כבר הוכיח שיש לו זיכרון טוב. בכול אופן לטום אין יתרון במשימה הזאת כי זו לא משימה פיזית. אולי טום יזכה במשימת וטו.

yellow38

New member
אף אחד לא יעוף בפרק הבא

מתוך 50 פרקים עברו רק 17 פרקים וזה אומר שתהיה הדחה רק פעם בארבע פרקים.

lirongogo1

New member
מה???????. הדחה כול 4 פרקים?..

הם ממש מגזימים זה כבר יהרוס להם את הרייטינג ולנו את החוויה.. פאק תגידו לי שאני צודק!! כול 4 פרקים הדחה<?? איזה מריחההההההה

yellow38

New member
נכון, זה מוריד לי את החשק להמשיך לצפות

אני לא מאלה שרוצים שתהיה הדחה בכול פרק אבל הדחה כול 4 תוכניות זה מריחה מוגזמת.

Imai

New member
../images/Emo58.gif

הולכת להיות החזרה נוספת של מודח מהמושבעים, והמודחים בכפר המודחים ישמשו כשופטים של מי חוזר. זה יתן עוד פרק אחד או שניים.

yellow38

New member
עוד 2 פרקים לא ישנו הרבה

אבל תגידי מאיפה הספוילר המפתיע הזה ?

Imai

New member
אני יודעת

המצאתי את זה אתמול בלילה, כולם שמים פה ספויילרים, וגם לי היה חשק לשים אחד, נכון או לא נכון, למי אכפת. . .

monni1234

New member
אם הייתי במחנה של זיו וטלכו

אז הייתי מנסה לנצל את הקשר של הדס לאביגיל ומנסה לגרום לה לערוק. הדס חייבת לאביגיל את הנוכחות שלה במשחק. טלכו היה באותו זמן באי המודחים אבל אולי הוא יודע מזה שאביגיל הצילה את הדס מהדחה בטוחה.

בטטהמן

New member
אביגיל והדס מעולם לא היו באותו שבט...

אז איך היא בדיוק הצילה אותה מהדחה?

השורד

New member
כן, גם אני לא הבנתי

לא חושב שהדס תערוק. אם כבר - ליאורה ו/או ריקי.

למעלה