הגיע הזמן להלחם

hayoetz

New member
הגיע הזמן להלחם

הציבור בישראל בחר בשרון משום שהבין שהגיע הזמן להלחם בערפת ובחבר מרצחיו. על שרון לסלק מהממשלה את ספיחי ממשלת ברק משום שהם יפרשו ברגע שתתחיל המלחמה וישמשו כלי משחק בידיו של ערפאת. (צדק בגין שדחה את הפצצת הכור העירקי כאשר נודעה התוכנית לפרס - מתוך ספרו של רפאל איתן). במידה ושרון לא יסלק את ערפאת מעלינו יסלק העם את שרון. בעת פתיחת המלחמה על שרון לדאוג שהצבא השתלט על הישובים הערביים בישראל ולא יאפשר להם להתפרע ולשמש גיס חמישי. כל מדינה הרוצה בקיומה היתה נוהגת כך!

אבו-דני

New member
``צדק בגין שדחה את הפצצת הכור..``

היועץ או שמה איחיתופל שימך? צפרא טבא.. אין לי בעיה עם רצונך לשוש אליי קרב....כי זה יתרחש בסופו של דבר כמוצא האחרון מהאין מוצא העכשווי..ברם יש לי בעיה עם דבר אחד עם המשפט שמציב את פרס עם אחמאד טיבי ועם מוחמד טיזי... פרס משתף פעולה עם הגרועים באוייביי ישראל?....מה צריך להבין האדם הסביר ממשפט סתמי לכאורה זה?...לא אבחר בפרס כראש ממשלה..לא אבחר בו כש.ג. של המושב שלי היום...אבל וזאת צריך לזכור למען לא נעשה שקר בנפשנו מעולם לא היינו חייבים כל כך הרבה לבודדים כל כך..לאיש שבנה את התשתית החזקה של המעצמה ה``שכונתית`` ו..להוא שבנה את החיל שלו שמיים לו ארץ....ולהוא שבנה את צבא היבשה המודרני והנועז...עם קומץ אולי 101 לוחמים...עם כושים ורימונים...עם הרים וציונים..שממנו צמח הצבא שהוליך אותנו לטיול בן שישה ימים.. כעשור אחר כך... שלך האבו....שיודע שהאיש העצוב ושלימזל היה ידע ימים טובים יותר..

שרוף

New member
קודם כל הצבא צריך להשתלט על

הכנסת ולסלק את 120 החכים משם. לפזר את הממשלה ולהכריז על ממשל חרום צבאי לתקופה מוגבלת עד לכינונה של דמוקרטיה נשיאותית חדשה עם שתי מפלגות גדולות כפי שנהוג הדבר בדמוקרטיות אמיתיות ולא מזוייפות כמונו. אתה אומר במידה ושרון לא יסלק את עראפת יסלק העם את שרון נו שויין אתה לא חושב מעבר לאף שלך? מי יבוא במקומו? כל מי שיבוא במקומו ימשיך למכור את ישראל לאיסלאם.

אבו-דני

New member
לא נמאס לך להיות אוייב הדמוקרטיה?

לא נמאס לך להיות במחנה אחד עם כל האחמאדים? עם כל השסני``קים? אתה מרגיש טוב בחברת הפראים האלו? לא יותר הגיוני מבחינתך לעבור לארץ כלבבך? מה דעתך על באנג-דד..שם יש משטר התפור עלייך.. למה תרחיק לכת סע לירדן ובתוך 4 שעות בשארה מסדר לך כניסה ל``גן עדן של השרוף עלי אדמות``..אפילו נשיקה תקבל על המצח.. נוכל לסדר לך 1000 אולי 3000 איש על הקיר..איך תרצה ל``אייד`` אותם מקלפ`...או מקכ`?...רק תגיד הכל כלול במחיר שלך האבו....יועץ נסיעות בכיוון אחד...

שרוף

New member
ליצן החצר אבו ענטר בוא אסביר לך

עובדה פשוטה. בישראל אין דמוקרטיה. יש מילה כתובה ושמה דמוקרטיה בדרך כלל משתמשים בה עלובי הנפש המסרבים לראות את הכתובת על הקיר.אם אתה רוצה להשתייך למחנה הזה שיבושם לך אבל אל תטיף לי סמרטוט שמאלן עלוב שכמוך.

אבו-דני

New member
אב-דני השמאלן-סמרטוט- עלוב-נפש עונה

שרוף-טיל אנטי הומור- שלום, אנא השכילני איש חכם ומושלם מה המשטר הקיים בעירק..אופס ישראל..סליחה הם קרובות והאצבע שלי על המפה עבה עבה...האם המשטר הקיים בארץ יש הגדרה או שמה הצבא התורכי שולט גם כאן בהנהגת שרוף ואפילו לא ידענו? שלך האבו.......שרוצה להיות תלמיד חכם של שטויותיך ולהעריץ את מעלותיך

שרוף

New member
להשכיל אותך אתה אומר.

נו באמת אחרי כמות השטויות שאתה מפליץ פה בפורום הזה ומגן בחירוף נפש על הדמוקרטיה הישראלית. הדמוקרטיה שבהינף אצבע אחת הפקירה למעלמ משלושים אלף נפש (צד``ל) בדרום לבנון לחסדי החזבאללה לדמוקרטיה שעקרה אנשים מכפרם מביתם ופיזרה אותם בקנדה אמריקה ואירופה. דמוקרטיה שמשתפת פעולה עם אחד המשטרים השחורים ביותר בתולדות האנושות תורכיה למשל. דמוקרטיה שמאפשרת למפלגות סקטור לשדוד את המדינה לאור היום,דמוקרטיה שמאפשרת ל500000 זרים להכנס למדינה וליצור למעלה משלוש מאות אלף אזרחים מובטלים למען כמה חברים מהאליטה השלטת (חברות כוח האדם) לך תמכור את הזבל שלך במקום אחר.לא אצלי.

אבו-דני

New member
שרוף חזרת לסורך....

שרוף או שרוט אני כבר לא בטוח.. החזרת לסורך..ממשיך עדיין לנבל פיך התלך לשטוף פיך במים סבון או ליזול... לפני עלותך כאן את דברייך לכתוב בזילזול.. רק חבל שאיש המחנה הנכון יתחבר לזבל משמאל.. אבל משבחרת את שפתו של כובש איש האתמול... כלום יש לך להלין אלא על עצמך על שטותך.. שלך האבו....שעדיין ממתין שתיישר דרכך

שרוף

New member
ליצן החצר הפאתטי שדורש עוד ועוד

תארים! אז אתה רוצה להיות מחנך עוד תואר להתהדר בו. דרך אגב לא ענית עניינית על הדמוקרטיה שלך (בהודעה האחרונה שלי) אני אכן קצת מזלזל בך אבל זה רק ואך ורק בזכותך.

למעלה