הגיע הזמן להילחם בטרוייאנים...

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
הגיע הזמן להילחם בטרוייאנים...

הסוסים הרעים האלו שפותחים את השערים למקום הכי סודי שלנו, למקום שבו שמור הידע האישי שלנו, החיים שלנו. לאחרונה קראתי כתבה בעיתון, לאחר שחזרתי מהחופשה, שאפשר לתמרן את הקירות אש, כאשר משנים את שם הוירוס לשם התוכנה שקיבלה גישה לאינטרנט, ואז כמובן שהתוכנה מקבלת גישה לאינטרנט, והנה סוס טרויאני באישור שלנו. אז מה לעשות? איך להרוג את הסוסים האלו? מאחר וצער בעלי חיים לא מתערב בעניינים האלו אפשר להוריד תוכנות שמיועדות לעשות את העבודה הזאת, התוכנות האלו מיועדות למצוא טרוייאנים. אז הגיע הזמן לחסל את הסוסים... כמובן שאמליץ על עוד תוכנה שנקראת ESAFE בקרו באתר של WWW.ESAFE.COM , דרך אגב החברה ישראלית. פורום האקרים והתגוננות

shaikn

New member
עוד סיבה לא להשתמש בתוכנה esafe

עוד סיבה לא להשתמש בתוכנה esafe היא ישראלית!!! תשתמשו בנורטון או משהו אחר רק לא ישראלי!!!!

S-G-T

New member
?!?!?!?!

לדעתי צריך להפך לתת תמיכה ולהישתמש בתוכנות המיוצרות בערצנו !!! ובכלל הכי טוב שיהיה כמה אהטיוירוסים לי למשל כשלא היה לי צורב לגבות את כל הדברים שלי היה לי : dr.web , nav , e-safe עכשיו אין לי שום אנטיוירוסים - כבר בסביבות ה שנתיים אין לי וירוסים - לפחות אני חושב כך .... יש לי רק תוכנות סריקה לסוסים טרויאנים ...

shaikn

New member
אתה צודק בקצת מהדברים שאתה אומר

צריך לעודד להשתמש בתוכנות ישראליות התוכנה היחידה שאני מכיר שהצליחה בעולם והיא שווה היא ICQ ואין לה בעיות כמו i mesh ו e safe אני מתכוון שאל תשתמשו בתוכנות הגנה ישראליות אנחנו לא טובים בעולם בהגנות רק חברה אחת ישראלית הצליחה בתחום זו צ`ק פוינט אבל הם בעיקר לרשתות.

S-G-T

New member
...

אני צודק בהכל ! - צריך להשתמש - למה ? כדי לגלות חורים - לעזור למפתחים לחברה ובסוף למדינה ולעצמנו ... איך ? תחשוב טוב - אני בטוח שתגיע לתשובה :) גם אתה יכול :) LOL !

goldy

New member
ממש לא מסכים איתך!

E-safe נותנת אישור מיוחד רק לקובץ שנמצא בספריה מסויימת! ואם יש קובץ בעל אותו שם בדיוק והוא נמצא בספרייה שונה הוא יצטרך אישור נוסף. מה גם שניתן לבטל תמיד כל אישור באופן ידני. אני ממליץ על ESAFE

למעלה