הגיע הזמן להגיד שלום

הגיע הזמן להגיד שלום

כן, הגיע היום שבו גם אני הולכת, כמו שאמרתי לכם שהולך להיות, אז לא להיות מופתעים... זה לא בגלל שאני לא אוהבת או שלא אכפת לי ואני עדיין בסביבה אבל כאן לא אכתוב יותר (כיאני לא אמורה) וגם לא אקרא (כי זה כואב מדי). אז תמשיכו לתמוך אחד בשני כל כך יפה, היו שם אחד בשביל השני כמו שאתם עכשיו. זה מה שהכי הכי חשוב. ויש כאן סייעים אחרים שיענו, כך שבעצם לא משתנה הרבה. אני ממשיכה בדרכי. שיהיה לכם טוב! סהרה או הציפור הכחולה

ציפור כחולה שלי

המון בהצלחה תודה על כל מה שהשקעת בנו על הזמן האכפתיות והדאגה אוהבת המון שמרי על עצמך {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{סהרה))))))))))))))))) תודה על ההקשבה התמיכה ועל הכל

חן1

New member
סהרה שלי...

" כל המקיים נפש אחת כאילו קיים עולם ומלואו " אז זאת ההיזדמנות להגיד לך תודה.. תודה על מה שהיית ועשית למעני ולמען משפחת סהר אוהבת אותך והנסיך הקטן היה אומר.. "אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת סמוי מהעין" love you

כרמל...

New member
תודה רבה!

והמון בהצלחה!!! עשית המון למעני ולמען הרבה אחרים אז המון המון
!!! אני בטוחה שתמצאי את הדרך חיים שתתאים לך ביותר
ת
ו
ד
ה
ר
ב
ה
אוהבת המון המון...כרמל...

יום.

New member
סהרה

תודה על הכל אני מניחה שזה מסכם את כל מה שאני רוצה להגיד באמת תודה על כל מה שתרמת פה ובכלל אוהבת יום

אז תורי הגיע לסכם...

טוב ציפור כחולה שלי רוצה להגיד לך המון תודה על שהיית פה בכל שעה ולו המטורפות ביותר שדאגת שתמכת שנתת מעצמך עולם ומלואו כואב לי שכואב לך... אוהבת אותך כל כך... ואני מקווה שיש לך מושג עד כמה... אני מאחלת לך דרך הצלחה בכל אשר תפני ותמשיכי אהמ כל היכיר אותך בהמשך רק יזכה להכיר מלאך בדמות אדם תודה שלך לעד באהבת עולם ילדונת

אם מישהו עדיין זוכר...

אז אפילו אני באתי לראות מה קורה.. אז גם אני רציתי לומר המון תודה אם את זוכרת כמובן אני לפחות זוכרת...

למעלה