הגיע הזמן לדעתי...

™baMba

New member
מווווווצ../images/Emo13.gif

זה המפגש

icודליה

New member
ואולי בעצם לא...../images/Emo7.gif

יש לי תמונה ממש יפה שאני על הדבר המעצבן הזה... נו... הסוסים שמסתובבים (השד יודע למה עליתי לזה) ואני עם המכנסיים שאני מתה עליהם (יש עליהם צלקת של בוץ מהטיול השנתי, אבל רק אם מסתכלים ממש מקרוב...) ואני גם עם המעיל המגעיל של דיסני אבל בגלל שאני יכולה להעלות רק קובץ שהוא גג 250KB אז אני קודם צריכה להקטין את התמונה ובכלל עם כל התמונות שצילמנו אני צריכה עזרה מאח שלי ואולי זה יהיה כבר מחר. ד"א הוא צילם את התמונה היא ממש יצאה טוב. בעצם, אני חושבת שאני יודעת למה עליתי. כי התחיל לרדת הגשם המעצבן ההוא, והרי לדבר הזה יש גג..... ובדיוק סיימו סיבוב ולא היו תורים... נו טוב! חטאתי פשעתי!!!!

אני יכול לעזור לך להקטין ../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

שלחי לי את התמונות באימייל...
ניר

תמוה אחרונה של ספתיקה!!!

אתם בטח יודעים מי אני כבר יאפ?? רייט! אוקיי זאת תמונת "פוסטר קרענו לה כל החבורה"! איןןן זה פשוט ניראה ככה! כמו תמונה של סרט!!!!! אינג'ויייייייייי!!

Cold As Death

New member
../images/Emo99.gifאת מהממת!!!!../images/Emo25.gif

וואי...בננים...תראו איזה כוסית יש לנו פה בפוווורווום!

i hate

New member
אממממ

אם היא סבתא של אמא שלי..אז יש לי סבתא רבה?! יפיופה

כל התמונות שהועלו עד עכשיו הוספו

לגלריות ! כדי שאני באמת אדע מי מפרסם שלא העלתי תגיבו להודעה הזאת עם התמונות ...

אבל עוגיייייייייייייייי!!

למה התמונה הראשונה ששמתי לא שמה?? אני הכי אוהבת אותה!! בגלל זה היא ראשונה! כי הכי שפתעית! זה לא עובד ככה

AcesHigh

New member
אלללללללללללה...

תמונות שלי עם הסולן של איירון מיידן....

icודליה

New member
התמונה שלי!!!!

שתודות לניר [כ
עליך!] התמונה לא 'כבדה' ואפשר להעלות אותה לפורום! קולולולולולולולולולולולולולולולולולושש! ואני רוצה להדגיש את הסיטואציה שהייתי בה: גשם מגעיל דוחה ומסריח [טוב נו, לא מסריח] ולא הייתה לי בררה אלא לקנות את המעיל [למחרת החלפתי אותו למבוגר - הוא היה קטן עלי..] הלא פחות דוחה הזה של דיסני. מזההים את המיקי על גבי? עוגי, להעלות את התמונה לגלריה!!!

למעלה