הגיע הזמן, לא? החלטתי להצטרף לפורום סינרגיה. אז תקבלו אותי יפה, כן? אה, פרט שולי- שמי בישראל הוא שני
ק קספר4 New member 16/9/05 #1 הגיע הזמן, לא? החלטתי להצטרף לפורום סינרגיה. אז תקבלו אותי יפה, כן? אה, פרט שולי- שמי בישראל הוא שני
ס סינטטית New member 16/9/05 #2 ברור! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif ברוכה הבאה :] אני אור, תהני!
ס סינטטית New member 17/9/05 #4 חחח למה את לא..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif נרשמת בשם שלך? כאילו אני יודעת שזה של אחותך אמרת כבר אבל מה הבעיה לפתוח חדש שיהיה בתאל?
חחח למה את לא..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif נרשמת בשם שלך? כאילו אני יודעת שזה של אחותך אמרת כבר אבל מה הבעיה לפתוח חדש שיהיה בתאל?
G Gefi Giraf New member 17/9/05 #8 אז ככה זה הולך? כל מי שחדש פה פותח שרשור על זה? מה השטות? הנה, נצל"ש.... גם אני חדש פה. תום, 18, ראש פינה.
אז ככה זה הולך? כל מי שחדש פה פותח שרשור על זה? מה השטות? הנה, נצל"ש.... גם אני חדש פה. תום, 18, ראש פינה.
S SuperKeren New member 17/9/05 #11 היי תום!!../images/Emo24.gif אני קרן, עוד פחות מחודש 17 , מחולון! תהנה פה! וד"א הודעות חדשות על מצטרפים זה תמיד דבר מבורך. אם יש יותר מידי, בדרך כלל המנהלת תפתח שרשור חדשים אליה היא תשרשר הכל.
היי תום!!../images/Emo24.gif אני קרן, עוד פחות מחודש 17 , מחולון! תהנה פה! וד"א הודעות חדשות על מצטרפים זה תמיד דבר מבורך. אם יש יותר מידי, בדרך כלל המנהלת תפתח שרשור חדשים אליה היא תשרשר הכל.