מה כתוב למעלה בירוק?
J Jimmiet New member 18/9/05 #22 אחד היפים!!!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif וואו! כל הכבוד! אהבתי ביותררררר בשעה טובה ומוצלחת וכן ירבו אמן
אחד היפים!!!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif וואו! כל הכבוד! אהבתי ביותררררר בשעה טובה ומוצלחת וכן ירבו אמן
ע עומר קאופמן New member 18/9/05 #23 חחחחחחחחחחחח באתר של הדג בסלקום, איפה שיש את הכפתור של ההפעל/השתק מוזיקה רשום: Suond off איזה אילגים
S Shani276 New member 18/9/05 #29 :| איזה יופי:| כמה כישרון צריך כדי להכין ת'דבר הזה...WOW :| אין מילים.וזה לטובה. והתוכן...בכלל...
ע עומר קאופמן New member 18/9/05 #31 מתי האתר הזה יוכרז בתור האתר הרשמי? והאם האתר בסלקום יסגר? (למרות שאני כמעט בטוח שלא כי עדיין יש את האתר של "לזוז" באתר של לבנטיני ז"ל)
מתי האתר הזה יוכרז בתור האתר הרשמי? והאם האתר בסלקום יסגר? (למרות שאני כמעט בטוח שלא כי עדיין יש את האתר של "לזוז" באתר של לבנטיני ז"ל)
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 18/9/05 #33 יש לי שאלה... למה יש באתר כזה כפתור עם "לפורומים החדשים"??? וזה מוביל לפה???? מה???
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 20/9/05 #38 מה??? אוי... זה כזה מטומטם.... כאילו עד שיש אתר... אמ.. אז מה קורה איתו? מתי הוא יחזור??