הגיע גואל לציון!

For Martha

New member
הגיע גואל לציון!

בעיקרון
סידרנו את הבעיה, רוב הסיכויים שזו הייתה סתימה. פתחנו את הקרבורטור וניסינו לנקות את הדיזות,לא הלך, עברנו מפה לשם - לא אלאה אתכם ביותר מידיי סיפורים,רק בזה שהתמלאנו בדלק. סגרנו את המיכל והשתגענו עם עצמנו. טפו טפו טפו,אחרי ששוב פירקנו את כל הקרבורטור מהמקום,סידרנו את הכיוונים של האוויר והדלק,ניקינו טוב טוב, היא התעוררה לחיים. הגיע הזמן ,כבר הפכה לי השוק לשוק של שחקן כדורגל מרוב הבעיטות :] חג שמח ושבת שלום .

JacksonX

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo106.gifכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif

עכשיו רק תדאג לעלות לפה תמונות של הבייבי
שאני לא יצטרך לחכות עד למפגש הבא (אם יהיה...)בכדי לראות אותה
שבת שלום ומבורך וחג שמח

For Martha

New member
בע'ה בשבוע הבא,

אני אעלה תמונות שלה :]. אגב, נצל"ש של עצמי כזה, יש מקום בו אפשר לקנות מראות כרום לווספה? רודי איפה קנית את שלך וכמה עלו?

For Martha

New member
וואללה?!

רגע, וכמה מ'מ ההברגה? הן ממש נראות טובות... הן לא רועדות במקרה?

אהוד א1

New member
על GN הן תפקדו יופי.

בכזה סכום לא עדיף כבר להביא מחו"ל משהו עם לוגו של ווספה? (יותר כאב ראש,הרבה יותר מגניב).

For Martha

New member
אתה צודק,

השאלה אם יש משהו מאתר מוכר שלא תהייה בעיה, ובמיוחד שאתה עושה חשבון + משלוח. ודבר אחרון, אולי אפשר ללכת לפירוקיה ולקנות צמד מראות שנראות טוב. אגב עוד שאלה, יצא לי לראות מכוניות/אופנועים,עם פנסים קידמיים בצבע כחלחל הלוגן כזה, יש אפשרות לקנות מנורה כזאת לווספה? ומה המחיר של דבר כזה?

For Martha

New member
אגב רודי,

תוכל להעלות שוב תמונה של המראות? נמאס לי לחטט ולחפש את המראות בפורום, לא הולך לי עם החיפוש החדש,הוא עובד לי ממש גרוע.

For Martha

New member
אגב רודי,

חיברת להן מאריך כלשהו או שהן מגיעות ארוכות יחסית?

mz 2t power

New member
לא פתחתם את הכוסית כמו שאמרתי לך?!

הכוסית של הקרבורטור אני מתכוון ולא לאיזו כוסית שראית בנמל ת"א בסופ"ש....... ;) אמרתי לך שבתוך הכוסית מצטברת עם הזמן הרבה "ג'יפה" שמורכבת מחול,חלודה ועוד "תבלינים" שנמצאים בדלק או שהדלק גורף איתו מהמיכל דלק.מקווה שעשית את זה בסוף.......

For Martha

New member
פתחנו,

היה דיי מטונף, הקטע הוא שאלו היו משקעים שנתקעו עם הזמן,ונדבקו. נקינו שם, הרשת הייתה נקייה להפליא. ברוך השם הכל בסוודר עכשיו.

JacksonX

New member
../images/Emo6.gif אתה ../images/Emo151.gif בנוסף להכל,קבל../images/Emo106.gif

למעלה