הגיעעעעע השלגגגג!!!!!!!! >>>>

or 343

New member
הגיעעעעע השלגגגג!!!!!!!! >>>>

איזה כיייייייייףףףףףףףףף!!!!!!!! שלג בירושלים!!! סופת שלגים!!!!! אין בצפר מחררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייייהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!

ItSnowsDownHere

New member
מדהים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ...

הכינוי שלי לא מתאים כ"כ הא? > אצלי לא יורד שלג .... פעם אחרונה שירד פה , זה ב 91' ....

בפעם האחרונה שירד שלג אצנלו זה היה

ב-52'...הסיכוים שזה יקרה עוד פעם קלושים מאוד... פעם ראשונה שראיתי שלג היה לפני 4 שנים! וזה היה גם הפעם האחרונה לבנתיים...

Stillwater

New member
אצלנו...

קורה שיורד שלג וואנבי הוא שלג לכמה שניות בדיוק. אבל ברד זה נחמד! כי הברד יכול להישאר הרבה זמן בקרקע ואז הכל לבן ויפה ואפשר לדמיין שיש לנו שלג! אגב... בשנה שעברה היה איזה יום אחד שבת"א ירד המון, המון ברד בשעות הצהריים בדיוק כשסיימתי את בית הספר והכל התכסה בלבן והיה יפה נורא! לי אגב...יש תמונה עם השלט פתח-תקוה! (יאק) כשהיה שלג בפ"ת בחורף 91

Stillwater

New member
ןןןיייי כייף לכם!!!

בראש העין כנראה זה לא יקרה...חחחח אבל אמרו שיהיה שלג גם בהרי המרכז ואז ניקח אוטובוס לאריאל ונשתעשע קצת, נצלם קצת ונחזור הביתה! אגב חיפאים... שמעתי גם על סיכוי קטן לשלג בהרי הכרמל...

*superstar*

New member
אני רוצההההההההההה../images/Emo4.gif

אוף. הייתי יכולה להיות שם אבל לא. אנשים עובדים. גרררר

frieman

New member
איZה כיף לכם... לנו במרכז אין.. :(

זה בטח מה זה כיף שלג.......... אוףףףףף אף פעם לא ראיתי שלג יורד.. אני רק זוכר שב- 91 ירד שלג במרכז או המון ברד..... :) הכל היה לבן!! היה שוס רציני!!

or 343

New member
מרכז העיר- רחביה

אני גרה ממש בהתחלה של שכונת רחביה (איפה שהסוכנות , הגמנסיה וכו'...)

or 343

New member
אמן סלע!!

וואי אני כ"כ נהנת!! אני עכשיו יוצאת לטייל!!! תמונות נוספות בקרוב!!!

ItSnowsDownHere

New member
כמה שיותר !!! אני אתחיל לשמור

על המחשב - שיהיה למה לקוות
אבל זה מוזר, אני גר במקום יחסית גבוה , קר פה ויש גשם זלעפות ולא פתית אחד של שלג .... למה ? למה ?

ora s

New member
הרבה הרבה שלג

יורד עכשיו בירושלים... ההההההההככככככלללללל לבן

למעלה