הגיעו לאזניי שמועות

FunkyMonk

New member
הגיעו לאזניי שמועות

מישהו בפורום פינק פלויד אמר לי שאין הפצות רשמיות יותר של אלבומי קרימסון בארץ... אז: - האם זה נכון?!@$ - אם כן, היכן יש אתר בחול שמומלץ לקנות בו? (אמין עם מחירים זולים)

Bardogo14

New member
קרימזון

לפי דעתי אמאזון ואייביי הם המובילים בתחום, אבל מעולם לא הזמנתי מהם .. יש עוד קצת קרימזון בwww.discclub.co.il וכמובן באוזן השלישית.

FunkyMonk

New member
זו הבעיה,

באמאזון לא מצאתי את כל האלבומים שלהם... כמו ורום-ורום, שלושה מזוג מושלם, וכו'.

FunkyMonk

New member
*

אני שונא באגים של ווינדוס. התכוונתי מה זה: King Crimson - The 21st Century Guide To King Crimson Volume Two: 1981-2003 (4CD Box Set

epitaph

New member
תלוי אם אתה בקטע של אוספים...

תכלס מדובר באוסף די מקיף על פני שמונה דיסקים, ארבעה מהם הם מה שהזכרת בשם וכוללים את החומר של הלהקה משנות השמונים עד שנות האלפיים (שני אלבומי אוסף מהאולפן ושני אלבומי אוסף מההופעות) ועוד ארבעה דיסקים מהתקופה של 69 עד 74 שבנוי בפורמט דומה לחלק השני. אם זה שווה? כמו שכבר אמרתי, תלוי בך, תכלס את רוב הקטעים באולפן שווה כבר להשיג באלבומים המקוריים שלהם ורוב הקטעים בהופעה חיה גם הם מצויים באלבומים כאלה ואחרים ככה שעדיף להשקיע את ה45 דולר (על כל חלק בנפרד) ולהשקיע אותם בהופעות חיות (ומומלץ לבדוק את ה- Collector's Club או הפרוייקטים) או בהשלמת אלבומי האולפן. אם אתה ממש מעוניין בקופסא של קרימזון אז אני ממליץ על The Great Deciever כולל ארבעה דיסקים של הופעות מהשנים 73-74 או את Epitaph שכולל ארבעה דיסקים של הופעות מ1969 (אפשר גם לקנות רק את שני הדיסקים הראשונים או את השניים האחרונים). אם אתה מעוניין במשהו מהתקופה היותר חדשה שלהם אז יש את Heavy ConstruKction, שלושה דיסקים מהתקופה של The ConstruKction of Light או קופסא של ארבעת הפרוייקטים הראשונים (והמרכזיים) של קרימזון בקופסא שנקראת The ProjeKcts.

FunkyMonk

New member
הGreat Deciever

נשמע לי כמו מה שאני מחפש. תודה! גם הוא עולה 45$? אני מעוניין לקנות שם די הרבה דברים במחיר לא מבוטל, האם המכס לוקח על זה כסף? (רק דיסקים) והאם יש דרך להשיג את זה בארץ? כי יכול להיות שתהיה לי בעיה עם להזמין מחו"ל (צריך תכרטיס של ההורים =/). יש מקום בארץ שניתן לקנות שם את האלבומים של הקרימסון? אני אברר בקצת אחרת, האם יש עוד מקומות?

epitaph

New member
לקצת אחרת הגיע משלוח מDGM לאחרונה

אז שווה לך לבדוק שם לפני שאתה קונה, אני זוכר שפעם הם אמרו לי שיש להם בעיה עם להביא חלק מהדברים שנמצאים אצל DGM אבל זה היה מזמן ואולי זה כבר השתנה. אתה יכול גם לשאול אותם בתפוז, הם כותבים מדי פעם בפורום תרבות פסיכודלית, אגדות רוק וכאן. עוד מקום ששווה לבדוק זה האוזן, אם קצת אחרת קיבלו משלוח אז יש מצב שגם הם. לפי מה שזכור לי הקופסא של הגרייט דסיוור עלתה בסביבות ה60 דולר, פעם היה ניתן להשיג אותה בארץ אבל היום לא יצא לי לראות אותה בשום מקום, מצד שני פעם היה אפשר לקנות בארץ גם את The Night Watch (הופעה כפולה שממנה לקוחים חלקים מהאלבום סטארלס) ובימינו הוא Sold Out גם באתר שלהם. אבל תכלס אם יש לך את הסכום הזה להוציא אז זה שווה כל גרוש, מניסיון שלי, גם אני קניתי את זה שם, לא זכור לי מכס שצריך לשלם אבל יש מן הסתם מחיר משלוח שהוא קבוע (משהו כמו 7 דולר אם אני לא טועה), לי אישית הדיסקים הגיעו די מהר, משהו בסביבות השבוע וחצי-שבועיים.

epitaph

New member
אגב, אם כבר דיברנו על אוספים...

ראיתי שיש אוסף נוסף של הופעות חיות שנקרא A Beginners' Guide To The King Crimson Collectors' Club, חלק מהקטעים שם אני מכיר והם טובים, באתר של DGM הוא עולה 5 דולר למרבה ההפתעה.

למעלה