הגיעו ימות המשיח

shanikoo

New member
הגיעו ימות המשיח

והצ`אט שלי פועל כמו שצריך.... איזה אושר..... אבל עד שאני כבר מסתדרת,אף אחד לא כאן... אז כל שנותר לי לעשות זה לחגוג לי עם אקס..... תזכרו שלא הייתם כאן.... אבל אני סולחת...שבת היום...

shanikoo

New member
שוב,כמו שאני טוענת תמיד....

אתה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אל תנסה בכלל....חבל,פדיחות......

צוש

New member
לכל השוטרים שבינינו

למי שלא שם לב, זמן התגובה הממוצע של שני למכתבים שלי הוא פחות מעשר דקות. שמישהו יעצור אותה על מהירות !!! צוש

shanikoo

New member
נה נה ונה נה!!!!!!

תנסה חמש שעות!!!!!!!!! התאפקתי המון.....חחחחח אני חולה עליך,כבר אמרתי???? אבל בדיוק חמש....

shanikoo

New member
ועכשיו לתגובה האמיתית............

אתה חוצפן! שום שוטרים ושוב בטיח..... מה אתה מתנער מאחריות?????חתיכת זבל שפל....אתה אבא שלי,אתה צריך לדאוג לי...לא שוטר ולא אף אחד... אז אל תתלונן עלי...זה הכל תוצאה של הזנחה....מעט חום ואהבה, והופה-אני שוב אותה ילדה מקסימה שמצאת בפח.... אז תעשה לי טובה....אם משהו לא מוצא חן בעיניך,זה הכל באשמתך.... דפקתי אותך הפעם......עשר דקות עלק... סתם,סתם...המוח שלי נדפק,לא שמתם לב? תהנו לכם בשבת ותרגישו טוב....(ד``א,צוש דארלינג,הדבקת גם את דנדוש וגם את סיון....אני מקווה שאתה מרוצה!) אוהבת אוהבת אוהבת מאד שניקווווווווו

צוש

New member
לא הדבקתי אף אחד

שנינושששש מה זה ההאשמות האלה ? לא עשיתי שום דבר רע... את יכולה לחזור לענות תוך חצי שניה, כבר לא אכפת לי (אלא אם את ישנה סוף סוף). חולה עליך. אבא

למעלה