עלק גם כן
F FuCkInG C r A z Y New member 8/5/05 #30 =/ אופהההה אה ודרך אגב הצלחתי היום להכנס למסן אולי ל10 שניות<מעפןןןןןןןןןןןןןן> וגיליתי שלא הוספת אותי! חע! תוספיפיפי אולי פעם הוא יצליח להתחבר ליותר מכמה שניותת...
=/ אופהההה אה ודרך אגב הצלחתי היום להכנס למסן אולי ל10 שניות<מעפןןןןןןןןןןןןןן> וגיליתי שלא הוספת אותי! חע! תוספיפיפי אולי פעם הוא יצליח להתחבר ליותר מכמה שניותת...
B bLAck hALo New member 8/5/05 #32 חחחחחחחח אני הוספתי!! אבל עדי אחרת! קרין לא סיפרה לך?? חח עזבי לא כאן אני כבר אכתוב לך במסרים כשהם יעבדו. וכן קרין אמרה לי שנכנסת לאיזה 10 שניות=/
חחחחחחחח אני הוספתי!! אבל עדי אחרת! קרין לא סיפרה לך?? חח עזבי לא כאן אני כבר אכתוב לך במסרים כשהם יעבדו. וכן קרין אמרה לי שנכנסת לאיזה 10 שניות=/
F FuCkInG C r A z Y New member 10/5/05 #43 כן היא ספרה ללייי.. חח איזה מצחיק אבל היא לא נתנה לך תחדש.? טוב נדבר כבר במסרים אוףףף תפעילי אותם =[ חחחח כבר הספקתן?? דודות שילי=]
כן היא ספרה ללייי.. חח איזה מצחיק אבל היא לא נתנה לך תחדש.? טוב נדבר כבר במסרים אוףףף תפעילי אותם =[ חחחח כבר הספקתן?? דודות שילי=]
I Ill Fame New member 9/5/05 #37 אה? לסביות לוקחות ובגדול, חבל לכן על הזמן. הומואים? אם יש משהו אחד שאני לא סובל, זה הומואים נשיים. אינעל רבאק
אה? לסביות לוקחות ובגדול, חבל לכן על הזמן. הומואים? אם יש משהו אחד שאני לא סובל, זה הומואים נשיים. אינעל רבאק
I Ill Fame New member 9/5/05 #39 נו, אז? סתאם אני לא הומופוב, ממש לא. כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה,לי אין בעיה. עם זאת, יש דברים שאותי באופן אישי מגעילים, ואעדיף להתרחק מהם. מותר לי להגעל, לא?
נו, אז? סתאם אני לא הומופוב, ממש לא. כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה,לי אין בעיה. עם זאת, יש דברים שאותי באופן אישי מגעילים, ואעדיף להתרחק מהם. מותר לי להגעל, לא?
I Ill Fame New member 10/5/05 #42 מלסביות אני לא מפחד ../images/Emo13.gif וגם מהומואים לא, כל עוד הם לא עונים לסטראוטיפ המגוכך של הומו צעקן, רברבן ונשי.
מלסביות אני לא מפחד ../images/Emo13.gif וגם מהומואים לא, כל עוד הם לא עונים לסטראוטיפ המגוכך של הומו צעקן, רברבן ונשי.
G galileho New member 10/5/05 #47 למה אנלא מתפלאת שאתה .. אומר את זה אמממ...אולי כי אתה בן ואני בת מעניין... לא שיש לי בעיה עם לסביות אבל הומואים זה הומואים
למה אנלא מתפלאת שאתה .. אומר את זה אמממ...אולי כי אתה בן ואני בת מעניין... לא שיש לי בעיה עם לסביות אבל הומואים זה הומואים
B bLAck hALo New member 8/5/05 #18 ...... <אני פגשתי את כולם ויש לי חתימות ותמונות איתם > לא שמעתי=/ חח אני לא שומעת כלום! כשיש משחק אני מרוכזת רק במשחק.
...... <אני פגשתי את כולם ויש לי חתימות ותמונות איתם > לא שמעתי=/ חח אני לא שומעת כלום! כשיש משחק אני מרוכזת רק במשחק.