הגיעו אליי שמועות

אמ...

כל הצופיפניקיות (כמעט) נותנות בשלב מסוים בחייהן.. עצה שלי אליך.. אל תנסה לקבל מהן כי הן יתנו לך סטירה יפה על הפרצוף... מה זאת השאלה הדפוקה הזאת?

כי,

הפורום לא ממש זז
, אז מה רע בקצת הודעות מצחיקות? נועה.

אז למה לתת לו את מה שהוא מחפש../images/Emo35.gif

אל תראה שזה מזיז לך... אני מתערבת איתכם שהוא רק כתב את ההודעה ההיא ויותר לא נכנס לפורום... הוא אפילו לא קרא את ההודעות שלנו... העיקר הוא מבקש עצה... נו באמת

הגיעו אליי שמועות

שצופיפניקיות נותנות הייתכן ? לא יצא לי לבדוק את זה מכיוון שכשהן לבושות במדי הצופים המגעילים אי אפשר לדעת מי כוסית ומי לא מבינים בכל אופן זה לא מפריע לי שהיא צופיפניקית כדי להביא בא אבל לא משנה אז השאלה היא האם צופיפניקיות מזדיינות ?

royi00

New member
מאיפה אתה?

אתה בצופים? השם שלך מוכר לי!!! מאיזה שבט אתה? שכבה...?

אולי...

אולי יש נותנות כביכול כמו שיש בכל מקום וזה לא בגלל שהן צופיפנקיות ולא נראה לי שאחרי ההודע הזאת איזשהי צופיפניקית תיתןם לך

אני חושבת

שאתם מטומטמים שאפילו הגבתם... מהודעות כאלה פשוט מתעלמים (כמו מההודעות של השמאלנים הימנים וכו´)

התשובה פשוטה מאוד../images/Emo26.gif

האם עברת את הפסיכוטכני בכיתה ז´
אם כן ואם לא, התשובה לשאלתך היא פשוטה מאוד: אתה שאלת האם צופיפניקיות נותנות. אני יכולה לשאול שאלה שתגרום לנו להבין את התשובה לשאלה שאתה שאלת- האם כל האנשים באינטרנט שקוראים לעצמם "יוחאי הקוטל בדרכים" מטומטמים
התשובה היא כמובן- לא, אבל יש כאלה שכן (כמוך למשל). לכן, התשובה לשאלתך היא- לא כל הצופיפניקיות נותנות, אבל יש כאלה שכן... (כמובן שלא לך כי כבר דנו בזה שאתה מטומטם, וצופיפניקיות נותנות רק לסוג המובחר שבגברים)

למעלה