הגיעה חבילה!

flearule

New member
הגיעה חבילה!

אז ביום חמישי שעבר איש UPS שמן דפק בדלת ומסר לי חבילה ששקלה 2.6 קילו וכלה מלאה באושר.
החלטתי לתעד את פתיחת החבילה ולעשות Unpack כמו האנשים המסכנים האלה ביו-טיוב.
אז הנה מה שהיה בפנים.
http://www.youtube.com/watch?v=xWWDOqWss-E

LenMe

New member
וואוו

פאק אדיר!!!
תעשה עכשיו אנבוקסינג לכל הדברים שאתה מזמין

litaloh

New member
הולי שיט איזה שלל !

ומה הקטע של הקלטות האלה ? מישהו באמת מאזין להם בטייפ ?

flearule

New member
לא נראה לי..

זה סתם בשביל הקטע.. אפילו לא פתחתי את הקלטות, הן עדיין סגורות.. האמת שיש לי עוד כמה דברים באוסף שעדיין סגורים ופשוט שמתי על המדף כמו שהם. העיקר שיהיה :)

אדיר

עד מתי אני אשמע דברים ביוטיוב?!?

אבל שאלה- למה אמנים מוצאים גרסאות שונות לאותו אלבום (הכוונה לתקליטים שונים- 140 גרם וכו')?

flearule

New member
נראה לי שכסף ועלות

בגדול למה להוציא את אותו אלבום מאה פעם ומהדורה מוגבלת עם גולות? כי יהיו אנשים שיקנו.. תראה את הביטלס או הרולינג סטונס שכל חמש-עשר שנים מוציאים מהדורה חדשה לאלבומים שלהם.. בגדול 180 גרם יותר "איכותי" מה-140 וגם יותר יקר..
בזמן ההוצאה המקורית התקליטים של ג'ון יצאו במהדורות 140 גרם וזה כל מה שהיה עד עכשיו (כמו שראיתם על חלק הצלחתי להתארגן). היום כשזה יוצא מחדש זה יוצא על 180. אגב, יחד עם התקליטים גם מגיע כרטיס כזה שנותן הורדה באיכות MP3 גבוהה וב-WAV שזה בכלל מגניב..

flearule

New member
פאק בהוצאה של The Will to Death

https://www.youtube.com/watch?v=s15i5B3TKno

litaloh

New member
אווה הזאת ..

בטח תוך 24 שעות היא מסדרת לך מכתב התנצלות מפרושיאנטה .

flearule

New member
הנה התשובה של החברה

Thank you for your email.

We are aware of this and limited few have been printed this way, and there is no intensions of doing a repress. You can if you wish the return the item to the following address... Please accept my sincere apologies for any inconvenience that this may have caused.

אני חושב שהדבר הכי מעניין בתגובה זה שהם לא מתכוונים להדפיס עוד עותקים... בכל מקרה אני לא מתכוון להחזיר את זה.. :) ברור!

litaloh

New member
זה נראה לי יותר שווה עם הטעות ..

זה יותר מיוחד ככה .
תחשוב על זה שרק לכמה אנשים בכול העולם יש את המהדורה הזו, אתה ביניהם

flearule

New member
ברור! :)

האמת שיש לי פעמיים (!!) את סטדיום בויניל 180 גרם עם פאק בהדפסה. בפעם השלישית היא בסדר.. וזה מהדורות יקרות!

יוצא שיש לי את תקליט מספר 3 של סטדיום 5 פעמים.. לא נורמלי..

Musicbyori

New member
אופק הלוואי

שלא כל דבר שיקרה לך בחיים יתועד ויועלה ליוטיוב, תודה.
זהו יהי

litaloh

New member
אבל אז זה אומר שזה לא באמת קרה ..

אתה לא יודע איך העסק הזה עובד ?

למעלה