תודה חמודה
ר רומי 007 New member 24/6/02 #38 מזל טוב! כנראה שמרוב שחששת מבדיקה שלילית חלמת עליה אך - המציאות עולה על כל דמיון - ושוב מזל טוב ובהצלחה
מזל טוב! כנראה שמרוב שחששת מבדיקה שלילית חלמת עליה אך - המציאות עולה על כל דמיון - ושוב מזל טוב ובהצלחה
ל לי חן New member 24/6/02 #46 כן, באמת מאד חששתי מהבדיקה, וגם לא ישנתי טוב בלילה בגללה אבל בסוף זכיתי! תודה לי חן
פ פז החדשה New member 24/6/02 #50 יופי ../images/Emo151.gif יופי ../images/Emo24.gif מזל טוב! איזה כייף! ידעתי שיהיה טוב!אני כל כך שמחה בשמחתך, ויודעת איזה אושר זה ! שיהיה הריון קליל ונעים, ורק טוב. המון בהצלחה, פז.
יופי ../images/Emo151.gif יופי ../images/Emo24.gif מזל טוב! איזה כייף! ידעתי שיהיה טוב!אני כל כך שמחה בשמחתך, ויודעת איזה אושר זה ! שיהיה הריון קליל ונעים, ורק טוב. המון בהצלחה, פז.
א אופה3 New member 24/6/02 #52 מזל טוב לי חן היקרה, כייף לשמוע ועוד יותר כייף לשמוע על חדשות שעוזבות מהר מאוד לפורום השכן, אני שמחה בשבילך, הייתה לי תחושת בטן שתצליחי, כל טוב לך , ושיהיה היריון קל ונעים ממני האופה ואת מוזמנת לשמור על קשר.
מזל טוב לי חן היקרה, כייף לשמוע ועוד יותר כייף לשמוע על חדשות שעוזבות מהר מאוד לפורום השכן, אני שמחה בשבילך, הייתה לי תחושת בטן שתצליחי, כל טוב לך , ושיהיה היריון קל ונעים ממני האופה ואת מוזמנת לשמור על קשר.
ל לי חן New member 25/6/02 #66 תודה אופה יקרה אני מחכה לך בפורום השכן, מקווה שתגיעי מהר... אני עוד צריכה לעשות מעקב בטא, ולראות שהכל מתפתח טוב! לי חן תשמרי על
תודה אופה יקרה אני מחכה לך בפורום השכן, מקווה שתגיעי מהר... אני עוד צריכה לעשות מעקב בטא, ולראות שהכל מתפתח טוב! לי חן תשמרי על
ל לי חן New member 25/6/02 #64 הי פז המון תודה לך על האיחולים ואני עוד מעט אבוא להצטרף אלייך בפורום השכן... לי חן
1 1שמש1 New member 25/6/02 #54 המון מזל ורק טוב../images/Emo42.gif שיהיה מעכשיו רק טוב וקל, בלי בעיות בכלל... המון מזל טוב ואהבה
O oc101 New member 25/6/02 #55 mazal tov../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif מאחלת לך 9 חודשים משעממים !!! תשמרי לנו מקום לידך בפורום השכן (לא אומרים את המילה , חמסה חמסה חמסה...) הצעירה בבשלניות
mazal tov../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif מאחלת לך 9 חודשים משעממים !!! תשמרי לנו מקום לידך בפורום השכן (לא אומרים את המילה , חמסה חמסה חמסה...) הצעירה בבשלניות
ל לי חן New member 25/6/02 #68 תודה תודה בפורום השכן יש מקום ל כ ו ל ם !!! תגיעי, נקבל אותך בכיף לי חן