הגיעה העת לחדש ביטוח

Commie1

New member
הגיעה העת לחדש ביטוח

חברות מומלצות? מדובר בקטנוע 2010 ג'וימאקס 250

פרארי1

New member
מחשבון ביטוח

אין יותר מדי אופציות מלבד הפול. בדוק אם אתה עונה לקריטריונים של אליהו, הראל או איילון, המציעות פוליסות זולות יותר למי שעומד באותם קריטריונים.

נתן.ל

New member
הראל מציעים מחיר אטרקטיבי ללא השתתפות עצמית

מדובר בכ500 שקלים נמוך ממחיר הפול, ללא השתתפות עצמית. מניסיונכם, זה כדאי? (באת לי טוב עם האתר הזה עכשיו, הביטוח שלי נגמר עוד מעט)

נתן.ל

New member
בעצם גם אליהו חברה לביטוח מציעים מחיר טוב

שתי החברות מציעות ביטוח חובה מלא, ללא השתתפות עצמית במחיר זול משל הפול. מה דעתכם?

פרארי1

New member
אם אתה עומד בקריטריונים, לך על זה

קח בחשבון שבהראל אתה צריך ותק של 3 שנים מלאות (36 חודשים) בדרגת הרשיון הרלוונטית, כדי שהם יואילו בטובם לקחת את כספך. בעצם, סליחה, אני לא מדייק. הם אמרו שאין להם בעיה לעשות לי פוליסה למרות שיש לי רק 3 שנים קלנדריות של ותק (2009-2012, אבל פחות מ-36 חודשים), אבל אם יהיה מקרה ביטוחי, הם לא ישלמו כי אני לא עומד בתנאים. נכון נחמדים?

Ridcully

New member
מגניב מאוד

אפילו מהקומבינה הישראלית לא ציפיתי להתחכמות כזאת

gilkor

New member
מאוד נחמדים, וזה בגלל

שב 2010 היתה שנה מעוברת מלאה. הרי כידוע במקרה ביטוחי, נבדקים חודשי השנה על פי הלוח העברי. לפיכך עליך לעמוד בכל השנה ובחודשיה. מה? איך לא ידעת? גוי גמור שכמוך, תתבייש!

נתן.ל

New member
הבנתי אותך

טוב נראה לי שדרגת הרישיון זו לא הבעיה אצלי רק אי רצון לשלם לפול מחיר מלא (מעל 4000 שקל) על ביטוח 250 אמנם איילון נותנים אחלה מחיר אבל רק בתנאי שאני מסכים שיקצצו לי 18K מהפיצוי ושאספוג שבוע אשפוז על חשבוני במקרה ואם חס וחלילע... אז לא בא לי על זה. מעדיף להיות מכוסה באופן מלא. נ.ב: הראל ואליהו עובדים עם הסוכנים או באופן ישיר?

פרארי1

New member
אתה לא סופג שבוע אשפוז על חשבונך

אתה סופג שבוע של החזר ימי עבודה. אני מפרגן לך להרוויח כמו יצחק תשובה לפחות, אבל לרוב האנשים, שכר יומי נמוך מהעלות של יום אשפוז (כ-2200 שקל נכון להיום). אני לא מנסה לשכנע אותך לרכוש פוליסה עם השתתפות, אבל כשאתה בא לשקול את האופציות, כדאי שתדע מה משמעותן.

נתן.ל

New member
אני לא מבין מה אתה כן מנסה לשכנע אותי

אני מעוניין בפוליסה המלאה, ללא השתתפות. הפסד של שבוע ימי עבודה ופיצויים שווה לי הרבה יותר כסף מההנחה שאני מקבל בפוליסה הזולה.

פרארי1

New member
בשום דבר

רק הסברתי לך את הטעות שלך לגבי 7 ימי אשפוז מול 7 ימי עבודה.

למעלה