הג'ינג'ית מ"השגריר"

zulu2000

New member
אם כבר השגריר../images/Emo28.gif

האתיופית ממש מזכירה את מלייקה ממיכאלה לא? נראה לי שזאת היא חח.

מטר9

New member
זאת היא

וגם יש שם את המנחה אורח לשעבר של ערב טוב עם גיא פינס

zulu2000

New member
וואלה?../images/Emo28.gif

חחח מעניין מה היא מחפשת שם.. היא שחקנית. טוב אני אהיה בעדה בטח חח

זה מה זה מעצבן אותי!

זה כ"כ נמאס שלכל תוכנית ריאלטי חייבים לתקוע סלבים, אי אפשר תוכנית עם אנשים לא ידועים?! הרבה יותר כיף לא?!

מטר9

New member
דבר ראשון,

לא הייתי קורא למהרטה ברוך ואיתן משהו סלבס אבל נניח... דבר שני, אתה יכול להזכיר לי באיזה עוד תוכניות היו סלבריטאים? כי אני לא ממש מצליח להזכר...

וואלה תפסת אותי!חח

אני לא מתליח כרגע להזכר, אבל אני זוכר שהיו וזה עצבן אותי! היחיד שאני מצליח להזכר הוא חצב - הוא זכה גגבר השנה במשהו.. מישהו מצליח להזכר?! אני בטוח ב99% שהיה משהו!

מטר9

New member
הוא זכה כגבר השנה

בעיתון הזמן הורוד... מכאן לסלב - ביונד מי.

חחחח... אני קורא סלב לכל אחד שהופיע

על שער של עיתון או זכה במשהו! גם מישל שפירא מפרוייקט Y היא חצי סלבית, היא רשומה בסוכנות אימז'! ייו אני בטוח שהיה עוד משהו!

חחח.. על איזה שער הופעת?

זאת היא ...---> כנסו

ראיתם כמה פרומו עשו לתוכנית היום בערב???? (בפרסומות של טקס "מסך הזהב")

IDOffryn

New member
כן גם אותי היא מעצבנת

כל פעם שרואים אותה אומרת "בא לי למות" אני רק חושב תמותי כבר! בכלל הפירסום לזה היה מוגזם. כבר נמאס לי לשמוע את השם הזה.

fsss

New member
אותי מעצבנת מלייקה!!!!

שנה שעברה היא גם שיחקה בבאיזה הצגה בחיפה ולקחו אותנו לראות אותה.. מאז התחלתי לשנוא אותה... מה לא הצליחה בתור שחקנית אז הולכת לפוליטיקה?

anarchia

New member
ואיי חבל העיפו את הכי כוסית

הבלונדה היפה עופרה, ואיי איך שהיא אמרה WE DIDN'T TAKE FROM THE PALESTINES NOTHING כמעט גמרתי.... איזה חיוך מזויף היא ניסתה לעשות לאחר מכן, אחחח היא ידעה SHE'S FINISHED איך קטלו אותה.
היא מנותקת לגמרי וזה מה שאני אוהב בה. עופרה תעשי לי ילד!

chopo

New member
בנות לא מסתדרות יחד!!

ראיתם איזה גיבוש יש לבנים? ראיתם איך הבנות לא מסתדרות? בכל סדרה זה ככה. בנות לא יכולות להיות יחד! הם אוכלות אחת את השניה!

למעלה