הג'ינג'יות-ג'ינג'יות

N a V e

New member
הג'ינג'יות-ג'ינג'יות

ביקשתם ביקורת לפני כמה ימים,הנה לכם. הג'ינג'יות,שהם בעצם תמיר אלברט ואמיר צורף,הוציאו רק אלבום אחד,אבל אלבום שכמו שכבר רשמתי בעבר,מקדים את זמנו. הרעיון היה פשוט:לקחת חומר מגרה שנשאר לאלברט לאחר פירוק להקתו הקודמת,נושאי המגבעת,ולעשות ממנו משהו מעניין,מושך ולא שיגרתי. למשימה גויס אמיר צורף הגיטריסט והמפיק,שגילה אז,ככל הנראה,את פלאי הסינטיסייזרים והמוזיקה האלקטרונית. בלי יותר מידי דיבורים או יותר מידי פרסום,החלו השניים לעבוד על אלבום הכולל 9 קטעים שרובם על טהרת המוזיקה האלקטרונית והטקסטים ההזויים משהו של תמיר אלברט,שמזכירים מאוד מאוד את הטקסטים של נושאי המגבעת. ארבעת השירים הטובים באלבום,לדעתי,הם ארבעת הרצועות הפותחות. L.A,השיר הראשון,נשמע לעיתים כשיר ראפ,והמחאה בו מעולה-"לא יצא לנו שום דבר מתאוות המערב"-חד וחלק,ישיר ותקיף.סאונד מאוד מעניין,מאוד ניסיוני. זה לא אני זה החוק-עוד טקסט הזוי שמותאם להפליא לסאונד וגם לשירה של אלברט.בהחלט שיר טוב. ביפ-פחות אלקטרוני,יותר רוקנרול.הסאונד אולפני מידי,אבל סגולותיו של אלברט מחפות על הכל. ג'ינג'יות-ה"להיט" של הדיסק,מאוד אלקטרוני,אפילו פסיכודלי משהו.למרות שהוא להיט,מדובר בשיר נהדר שפשוט לא רוצים להפסיק לשמוע. מעבר לזה יש מספר קטעים קצת מוזרים,כמו "מלפפונים" שלא ממש מצליח לקנות אותי.אבל גם שירים כמו "אלנבי 79" ו"לילות כלולות" כוללים סאונד והפקה מצויינים וגם שירה טובה של אלברט,שבהחלט לא מוערך מספיק. הקטע האחרון,"עוד ג'ינג'יות",הוא גרסא אקוסטית לשיר ג'ינג'יות,והוא מבוצע בצורה נהדרת.הופתעתי לטובה. דיסק שווה ביותר,במיוחד נוכח המחיר הנמוך שלו היום. בימים שמוזיקה אלקטרונית זה רק טראנס ודברים דומים,יפה לראות שאפשר גם אחרת.

exit_from_here

New member
אלבום ענק

אני רוצה להודות לאחים שלי שהשמיעו לי אותו מגיל צעיר ושכחו אותו אצלי

אחלה ביקורת!!!

ובאמת אחלה דיסק
הוא פשוט מצויין! שונה מאוד מהרבה אומנים שיש בארץ ובאמת הקדים את זמנו!

למעלה