הגימיק מנצח

אסף 123

New member
הגימיק מנצח

השתתפתי באודישנים ביום חמישי. לא עברתי לשלב הבא, ואני לא אומר שהגיע לי או לא הגיע לי - אני בהחלט מכבד את ההחלטה של מי שקבע. אבל .. משהו קצת קצת קצת מסריח לדעתי בזה שגם זאת מהאקדימיה לצחוק וגם זה שמכנה את עצמו "אלהים" עלו... כאילו, הגימיק עמד לפניהם והציג אותם. ראיתי את 2 הקטעים שלהם, אנ חושב שרדיופונית היה לי קטע לא פחות טוב משלהם, ואולי הגימיק שלהם ניצח. אולי יהיו יותר מאזינים (ומכך רייטינג גבוה יותר) מכך שהם נמצאים. אולי. בכל אופן בהצלחה לכולם!

yonigilad

New member
לא פייר

הי אסף, גם אני השתתפתי בתחרות, בשני מבחנים. אני חושב שאתה צודק, ונכון שאולי הגימיק עזר להם לנצח, ויעזור לרייטינג וליחצנות וכל זה, אבל לא יהיה פייר להתייחס לאנשים רק כגימיק. אין פסול בהשתתפות באקדמיה לצחוק, והבחור השני נקרא אלהים בתעודת הזהות, ולא "מכונה" אלהים, כמו שכתבת עליו קצת בלעג. אני חשבתי שזה לגמרי טפשי, אבל שמעתי אתמול את שמוליק מדבר איתו, בתוכנית שלו, והוא הסביר מבחינה אידאולוגית למה הוא שינה את השם, וזה נראה לי מעניין, למרות שאני עדיין לא בטוח מה אני חושב על זה. בכל מקרה, אני מניח ששניהם נבחרו בזכות הניסיון שלהם בתחום הסטנדאפ, (אגב, ידידה שלי ראתה פעם את אלהים מופיע בצוותא עם עוד מישהו ואמרה שהיה נורא מצחיק), ואם הם לא מעניינים אז הקהל והשופטים לא ירצו אותם.

למעלה