שולחת החוצה את מהבמה להפציץ בלב כבד, יש לומר...
פ פאנתי חסיד New member 4/4/06 #25 אבל הבית של רוי שם הוא קטע ראפ אדיר ונדיר לאלבום הזה (שרובו מוקלט משורות-שורות של ראפ שהוקלטו בנפרד)
A Amber68 New member 4/4/06 #19 עם הרוב פה.. שבחי ירושלים או כל הצ'וצ'ות.. את כל הצ'וצ'ות נראלי הכי פחות אהבתי מכל הדיסק.. שבחי ירושלים פשוט דיי מיותר כזה.. העיבוד לא מי יודע מה מרשים אבל כל הצ'וצ'ות מעצבן לאללה..
עם הרוב פה.. שבחי ירושלים או כל הצ'וצ'ות.. את כל הצ'וצ'ות נראלי הכי פחות אהבתי מכל הדיסק.. שבחי ירושלים פשוט דיי מיותר כזה.. העיבוד לא מי יודע מה מרשים אבל כל הצ'וצ'ות מעצבן לאללה..
ד דגנחשואינלישומחשש New member 4/4/06 #31 לפי דעתי כולם מעולים (= ואמממ למה לא לישאול מה הג'ימג'ום הכי טוב? יומטוווווב יומולדת שמייחחח
א אני הדג נחש New member 4/4/06 #33 יש לי שאלה.... מי שר בשיר מה שבא בא את הבית השלישי כאילו אחרי הפזמון השני???? מה זה הקול הזה?? אני לא מכיר....
יש לי שאלה.... מי שר בשיר מה שבא בא את הבית השלישי כאילו אחרי הפזמון השני???? מה זה הקול הזה?? אני לא מכיר....
א אני הדג נחש New member 5/4/06 #39 חשבתי ככה אבל מאיפה הייתי אמור לדעת שזה הקול שלו?!~ איזה קול מגניב יש לו... והוא מנגן על לס-פול בקליפ של קליפורניה - יש כבוד
חשבתי ככה אבל מאיפה הייתי אמור לדעת שזה הקול שלו?!~ איזה קול מגניב יש לו... והוא מנגן על לס-פול בקליפ של קליפורניה - יש כבוד