הגיל קובע?!?!?!?

גבריאלה

New member
הגיל קובע?!?!?!?

ושוב יום שישי מגיע, אחריי שבוע לימודים קשה ומפרך... (כן..בטח) בתור בחורה שלא מפסידה יציאה של יום שישי, את יודעת שלפניי הכל את עפה לישון, לקראת הלילה, ומכוונת לך את השעון שיעיר אותך בזמן, אוקיי, קמת, הטלפונים מתחילים ברגע שפתחת את העיניים, זו חברה שלך: נו...מתי זזים? מה את לובשת? תגידי כדאיי לי ללבוש את ה..., וואי איזה מצב רוח יש לי היום, נעשה חיים היום אהה?... אוקיי, שוב הכאב ראש הזה, העדפתי להמישך לישון, וזה מה שעשיתי, ושוב הטלפון.. תגידיייי התחרפנת?? קומי עוד חצי שעה זזים, שוב היא, עזבו אותם מהקטע שהשעה 11 וחצי, האדישות אצלי לפעמיים..אוקיי אז נדלג על הקטע המשעמם, הגעת לדיסקוטק, כמו תמיד נכנסת עם חיוך דפוק , של ``נכנסתי בחינם`` אוקיי, אני שם, נכנסת זקופה, מחייכת, מדברת עם חברה שלי, ובו בזמן בוחנת את אלו שמסתכלים עלייך, ממ...נחמד... חהבדיל מיתר ימי שישי, שבאמת גורמים לי לשמוח, הפעם הייתי אדישה לחלוטין, והפעם...להבדיל ...היה משהו אחר ... בדיוק מתחיל השיר האהוב שלי, אני כמובן וללא מחשבות מיותרת עם עצמי במרכז הדיסקוטק , רוקדת, רואה אחד שמוצא חן בעיני, מחייכת אליו, ומסתובבת , קטע של בנות , ואז קלטתי אותו, עומד שם על המעקה, מחייך, עם כוס בירה ביד, הוא הזיז את המבט, ומבלי ששמתי לב אפילו הפסקתי לרקוד, לעזאזל, היום, החלטתי שהאגו הנשי שלי, ישאר בבית, המשכתי בשלי, והלכתי לקנות שתייה, כשחזרתי הוא נעלם, .. בעודי מתרכזת במחשבות בסגנון: למה לא הלכתי אליו, הוא הופיע מאחריי, ואי....מקרוב הוא נראה אפילו עוד יותר טוב, התחלנו לדבר, והכל היה מושלם, חייכתי, והרבה, והוא קנה את החיוכים שלי, ואז הגיעה השאלה: בת כמה את? לא רציתי להרוס, והוא באמת מצא חן בעיני, אממ...אני בכיתה י``א... העיניים שהוא פתח , מה?????? נו יאללה תהיה רצינית, אממ......באמת,אמרתי. אז איך נכנסת לפה? זו מסיבת סטודנטים, הסברתי לו, שידיד שלי הכניס אותי, הוא היה בשוק, את נראית הרבה יותר גדולה, כן אני יודעת, תראי הוא אמר, אני בן 24 את צריכה להבין, ז``א. אם היית קצת יותר גדולה, רציתי להתגונן, להגיד לו, הלווו, מר ניסיון חיים, הגיל באמת לא קובע, אומנם אני צעירה אבל, מה שעברתי בחיים, והחוכמת חיים שלי הרבה יותר גדולה מבחורה בגילך, אז אל תוותר, נכון, באמת אין לי מה לחפש עם אחד בגילו, אבל הייתה מאין משיכה, הוא לא סתם היה בחור בן 24, רציתי לתת לו את הסרט על החיים שלי, שייראה מה עברתי, ובכמה מצבים בחיים הייתי, ואז שייתן לי הזדמנות, אבל במקום זה עמדתי ללא מילים, שתקתי, והוא הצטער והלך! הלב שלי, נשבר, כעסתי עליו, ועל עצמי במיוחד, מי הוא לעזאזל בכלל??? מה אכפת לך ממנו, ?? למה הוא קובע דברים כאלו? ``אין לי כוח לגדל ילדה..`` הוא אמר, זה נורא עיצבן אותי. עכשיו כשאני יושבת וחושבת על הדברים שאמר, אני שואלת את עצמי, האם גיל באמת קובע? אם אני הייתי בחור, מצד אחד לא הייתי מסתובבת עם ילדה , יש בזה מאין פן נורא גברי, והגעתי למסקנה , שהגיל קובע בהחלט!!!.... נכון נשמכתי אליו, כי בתוכי ידעתי שהוא לא יסתובב איתי, לכל ילדה בגילי יש משיכה לבחורים יותר גדולים ממנה, כי אנחו מרגישות דיי בוגרות לגילנו,, בנים בגילנו , לא מבינים למה אנחנו מסתובבות עם בחורים גדולים מאיתנו, ``היא רוצה להריגש גדולה`` יש בזה קצת אמת, ההמשך יבוא...

Super giRl

New member
קצת מוזר

לא שאני מומחית גדולה בעניין אבל גיל 17 הוא בהחלט לא גיל של ילדה... ואני מכירה הרבה כאלה בני 22- 25 שהיו מסכימים לצאת עם אחת בת 17 אבל שוב, אולי הם סתם פדופילים... דרך אגב גם לי מישהו אמר את המשפט הזה :``אין לי כוח לגדל ילדה`` אחרי שהוא שמע את הגיל ולדעתי זה משפט ממש מ-ע-צ-ב-ן! מי ביקש ממנו לגדל???שיגיד שזה לא מתאים לו וזהו, למה צריך להתנשא?? זה משפט מעליב ומלגלג, SUPER GIRL ממש לא אוהבת את המשפט הנדון.

AshkA_

New member
יותר מידי יותר מידייאיאיי (הקספרים)

הנסיון שלי עם מבוגרים הוא מוגבל יחסית - מישהו שעכשיו הוא בן 21, זה היה לפני שנתיים בערך, אבל הפרש של שלוש וחצי שנים. אני זרקתי אותו בסוף, מחוסר עניין, אבל הנקודה היא שאני לא חושבת שצריך להסתכל גבוה כלכך עכשיו. זה נראה לי מטופש למען האמת. אולי באמת אני לא דוגמא, כי החבר הנוכחי שלי הוא מיא` (אני ביב`) אבל הכל תלוי במה שאת מחפשת. יש לי חברה בכיתה, שכמעט כל חוג חבריה הם מעל 25. זה לא שהיא חושבת שאנחנו ילדותיים או משהו, פשוט נוח לה יותר איתם וקשה לה יותר להתחבר אלינו. אך מנקודה אישית, אני חושבת שהיא מפסידה. ובכלל כל אלה שמחפשות או מחפשים, הכל יחסי. ``האנשים בגילנו לא בוגרים מספיק`` איזה בולשיט זה. מלבד השטות שהמפשט הזה מייצג, אני לא מבינה מה רע בקצת ילדותיות. זה כל הכיף בלהיות ילד. שיש לך את המותרות הזו. יש המון סיבות למה מבוגרים ירצו להיות עם ילדות או שאין להם כוח להתעסק עם מישהי בגילם, ורוצים קצת פשטות יותר או שהם לא יכולים להשיג מישהי בגילם או שהם חושבים שבגלל הגיל הצעיר, אפשר לפתות אותן ביתר קלות או שבאמת ובתמים טוב להם יותר ככה. יש שדרן רדיו מקומי אחד אצלנו, שתמיד אהבתי לשמוע את התוכניות שלו, כי הטעם שלו במוזיקה (הוא לפעמים גם עורך) הוא כמעט זהה לשלי, וזה כאילו אני עומדת לידו ובוחרת בעצמי את השירים, ואין לכם מושג כמה כיף זה כשאתה לומד לדוגמא את ``האדונית והרוכל``, ופתאום שומע ברדיו את ``הדמעות של לילי`` של סחרוף, שבעצם מבוסס על הנובלה של עגנון. או כשאני בעצבות קטנה ופתאום יש את שמפיין סופרנובה של אואזיס, שהוא השיר שתמיד תמיד מצליח להעלות לי את המצב רוח. ביום השואה, ביקשו ממני לבוא למין פאנל נוער כזה ברדיו ולדבר על פולין ושאר ירקות. לא רציתי כלכך, כי זה לא אני הדברים האלה, והפנתי אותם לחברה שלי. היא ביטלה ממש לפני התוכנית, אז הסכמתי בסוף ללכת. הוא היה טכנאי השידור שם, ואיכשהו זיהה אותי על פי השם (סיפור ארוך, מהחופש הגדול, ומאימייל בשש וחצי בבוקר). הוא לא יפה. בכלל לא יפה. הרחק מיפה. נמשכתי אליו כמו שמזמן לא נמשכתי. אבל. אליה וקוץ בה. הוא בן 28. ואני כשאני קצת בזה לילדות שהולכות עם מבוגרים, איך לצאת מהמלכודת העצמית. בסוף לא עשיתי כלום. בסיכומו של דבר, זה נראה לי באמת טיפשי. 10 שנים זה כבר באמת נוראי. וזה לא במקום עכשיו. ואני נידונה לשמוע אותו ברדיו כל הזמן, כי התחנה באמת נחמדה, והשירים שם טובים בשעות מסוימות - השעות שהוא משדר... וסתם לחשוב על מה אם.. ובהקשר לסופרגירל, תמיד יהיו אנשים בלי טקט. בעזרתם זז העולם בסופו של דבר. לא בעזרת אלה המנומסים והלא אומרים את דעותיהם בפומבי. כמה עצוב כמה נכון. בהצלחה לכולם בבגרות בחיבור.. נתראה עם כולם בבתי הספר בשתיים וחצי

יש לי הרגשה

שהוא הסתכל עליך בתור ``אובייקט מיני``. אבל לך זה לא הפריע, כי הוא היה פדופיל חתיך (כמו שאתן אוהבות). אמרתי את זה אלף פעמים, הגיל כן קובע. כלומר, יש מקרים ........ אבל מקרים מעטים. רוב המקרים הם בגלל שהבחור רוצה לזיין, אני לא מאמין שהוא ממש יכול להתאהב במישהי שקטנה ממנו ב5 שנים ...

orchid

New member
בולשיט!

ואתה תאלץ לסלוח לי על הקטילה,גלעד, אבל כך אני חושבת מנסיון, זה תלוי אך ורק באשיות, לא בגיל... העובדה שהוא לא רצה להתחיל קשר איתך תלויה באישיות שלו, הוא לא היה מוכן אפילו לנסות, הוא לא מכיר אותך, מה הוא שופט רק לפי הגיל? אז מה אם את בת 17, זה אומר שאת גם חושבת כמו איזו נערה תיכוניסתית קטנה, לא לא לא..הוא לא יודע מה הוא מדבר בכלל אז לא, זה לא הגיל זו האשיות רוני, שמאמינה שגיל זה דבר סמלי בלבד, כמעט חסר משמעות

אולי בגלל ש ...

את מסתכלת על הגבר כאל בוגר ממך, אז זאת לא נראית לך בעיה. אבל אם תהיי בתור הגבר, שמסתכל עליה בתור ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה... אולי אז זה יראה לך שונה.

orchid

New member
אז זהו ש...

אם יש לו את האשיות הנכונה הוא לא יסתכל עליה כעל ילדה שלא מבינה מהחיים שלה...... i rest my case : )

totit

New member
זה ממש לא נכון

זה תלוי בבנאדם עצמו ואיך שהוא לוקח את זה. יש אחד שיתאים לו להיות עם בת 17 ויש אחד שלא. חוץ מזה בחור שיתאהב בבחורה הגיל כבר לא ישנה לו.

למעלה