הגיל והתרגיל

הפייה

New member
הגיל והתרגיל

לפעמים נדמה לי שאני הכי זקנה כאן בפורום.... אני ראיתי במו עיני את האירוויזיון שהיה כאן בארץ, אני זוכרת מלא דברים וראיתי את זה בשידור חי. הייתי אז ילדה בת 6, אני זוכרת שבשלב מסויים נרדמתי ואז אמא שלי (חולת אירוויזיונים רצינית בפני עצמה) העירה אותי לבשר לי שזכינו. אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול.... יש עוד מישהו כאן שזכה לראות את זה לייב והוא זקן לפחות כמוני??

טליה ג

New member
אני!

אמנם לא ראיתי את האירוויזיון 1979 בשידור חי(כי לא הרשו לי) אבל הייתי כמעט בת 8. את הקסטה של האירוויזיון ההוא שמעתי אלפי פעמים וכך נהייתי חובבת אירוויזיונים כבר בגיל 8. האירוויזיון הראשון שראיתי לייב היה 1981כשהייתי כמעט בת 10, וגם אז נדנדו לי שאלך לישון כי היה לי למחרת שיעור שחייה. טוב. אני צריכה לחזור לבית האבות עכשיו. האחות תהרוג אותי, אם אני לא אבוא בזמן לקבל זריקה

Yaniv-DC

New member
אללי!! סבתות אצלי בפורום!

אחת גדולה ממני בארבע שנים, השנייה בשש, ממש מישה קשישה כל אחת מכן. באירוויזיון 79 הפרעתי להורים שלי לראות את האירוויזיון (אוך... היללות האלה...) והאירוויזיון הראשון שאני אשכרה זוכר את עצמי יושב ובוהה במסך מהופנט זה אירוויזיון 81 - אבל, מה רבה האכזבה, אחרי ההופעה שלנו אילצו אותי לישון. האירוויזיון המלא הראשון שראיתי בלי הקלטות ובלי לישון - 88. אוי... כל כך התגאנו בך... היית בגילנו... איך פישלת... ועוד הייתה לך החוצפה לבקש ספגטי אחרי זה. אהההההההההההההההההההה

אייל_18

New member
חחח, בזמן אירוויזיון 79´

...אני עוד הייתי אצל אבא. והמבין יבין

אהוד_

New member
כן, גם אני

האירוויזיון הראשון שאני זוכר היה 1985, הייתי בן 4 אבל, אני יותר זוכר את 1986 ו 1987

אייל_18

New member
הזיכרון הראשון זה יוון 1989

אני לא יודע למה, אבל אני זוכר את זה. בגיל 6 בערך הייתי מתנחל, שורץ ורובץ אצל דודים שלי, שהיו מקליטים את החשיפת שירים ואת האירוויזיונים של סוף שנות השמונים-תחילת שנות התשעים. והם היו רואים אותם דיי הרבה ! וככה קרה שתמיד נחרטו לי במוח יוגוסלביה 1990, דנמרק 1990, ספרד 1989. והיו גם את הקלאסיקות הידועות... אבל הפעם הראשונה שממש טרחתי לשבת ולהסתכל הייתה ב 1998 ו... אהבתי.

למעלה