הגיל הכי כייפי

הגיל הכי כייפי

יש לי 3 ילדים , הילדה האמצעית בת 17.9 הודיעה לי כי היא קיימה יחסי מין עם החבר הנוכחי אשר הוא אמור להיות איתה רק כחודשים אז אני אתחיל בכך שכל ההסטוריה: היה לה חבר בגיל 14 אשר מאוד אהבה והוא איכזב אותה מאוד.ואז היא החליטה שהיא לא תתן את עצמה יותר ( הכוונה לא מינית) לבן זוג ותמשיך הלאה. לא היה לה חבר עד לפני חודש, כאשר ברור לה שההיכרות עם הבחור הנוכחי בגין אי אלו סיבות עוזב את הארץ בספטמבר ולא יהיה בארץ יותר , היא פשוט נדלקה עליו הוא לפי דבריה כנ"ל , אבל החברות שמלכתחילה היה לה ברור היא לתקופה קצרה ובכל זאת היא החליטה לקיים איתו יחסי מין. (הוא הראשון) והתשובה שלה ללמה ? היא שכולן מדברות על זה והיא רצתה לנסות לדעת מה זה והתאים לה הבחור הגיל הסיטואציה והכל . בשיחת נפש שלי איתה הבהרתי לה את הסתייגותי בגלל סוג הקשר שהוא יהיה קצר או ידוע שהוא קצר לקייץ, כמו כן את הקלילות של המסירה שלדעתי היתה צריכה להיות יותר שקולה כי בכל זאת זו הפעם הראשונה ואז פה נתקלתי בבעיה . היא הבהירה לי כי א. היא לא תתן לעצמה להתאהב . (לא יהיה לאף אחד התענוג , כמובן כרגע...) ב. היא לא רואה בזה ביג דיל .(קיום יחסי מין) למרות מה שאמרתי לה שבכל זאת הדרך מפה להיות בחורה שלא מעריכה את עצמה היא קצרה . אבל האמת גם אני חושבת כמוה בנוגע ל - ב למרות שאמרתי לה מה יהיה אחרי שהחבר הנוכחי ילך והרי לקיים יחסי מין עלול לההפך לצורך (התפרקות) אז היא תהייה שרמוטה.... היא ענתה לי נראה לך שאלתי אותה ומה עם הצורך .... ענתה אני לא יודעת ... ואז אמרתי לה מאחר שמין זה דבר נפלא לכשלעצמו ומאחר יש לה עוד שנה ללמוד ומבחני בגרות וכו' היא תצטרך להבין שהיא תהייה בבעייה כי הצורך יהיה , ומה יקרה ... עוד חודשים ואם היא תכיר בחור תדלק עליו ואז תשכב איתו ...כי בא לה, אפה החשיבה המעמיקה ענתה לא יודעת אולי כן ואולי לא ואז אמרתי לה אם כך לידיעתך תצטרכי לדעת לרסן את עצמך מצידי שתאונני אז היא ענתה יתכן שזה מה שאעשה.... דעתי בעניין שקיום יחסי מין זה נפלא, אבל תשובה לתת לה למה לא לקיים אם בא לה אפילו אם חבר של שבוע וכו' או סטוץ כמובן מתוך רצון ספציפי של הנאה בלבד בלי הסחפות היא :- כן ללכת ולהזדיין. אני רוצה לציין שאת דעתי אני שומרת לעצמי, אני נשואה מעל 20 שנה ומיום שבו התחתנתי לא בגדתי , אבל ברווקותי אכן התהוללתי טיפה ואף אחד לא היה צריך לדעת

pasivit

New member
תני לבת שלך קצת קרדיט

כפי שאת מתארת את הדברים יש לה קצת יותר שכל מלמרבית בני גילה, והיא רואה את הדברים לאשורם - אין שום דבר רע בקיום יחסי מין, ומעבר לכך, אין שום קשר בין קיום יחסי מין היום עם חברים מזדמנים לבין יצירת קשר רציני עם האדם הנכון והמתאים בעתיד או יצירת קשרי נישואין. חבל רק שאת רואה בזה הפיכתה ל"שרמוטה" לטענתך, או שאולי התכוונת בכלל למקבילה של "זונה"... אבל בכל מקרה כוונתי היא כזאת - הבת שלך בוגרת, היא ביצעה החלטה תוך מודעות מלאה להשלכות חיוביות ושליליות, ומכאן והלאה אם את לא רוצה להתרחק ממנה כדאי לך לתת לה פידבק חיובי ותמיכה, כי בכל זאת כדאי שאת ההכוונה ואת ההזהרות היא תקבל בצורה מסודרת ממך ובעזרתך ולא מגורמים נלוזים אחרים.

משקל

אם תקראי את ההודעה שלי תביני שמבחינתי אין כל רע בקיום יחסי מין אני תומכת אבל רק רציתי את תגובה בקשר לכך ש-מה רע בלראות את הדברים איך שהיא רואה ? האם זה נכון לראות אותם כך ? בא לה הבחור הזה אז אם היא נדלקת עליו אז לא לא להזדיין איתו זו השאלה ? מה דעתך בגישה והאם היא נכונה ואם לא אז איך לשנות . היא צעירה ויהיה לה עוד הרבה שנים עד שתתחתן (כמובן שהיא מגינה על עצמה מינית ) אז מה נותן לנו את החשיבה שמעמיקה לחשיבות התינה הזו או איך מגיעים לחשיבה הזו ....

pasivit

New member
אין שום דבר רע בלראות כך את העולם

יכול להיות שקשה לך לזכור איך היה אז - ימי הרווקות העליזים - אחרי שנים כל כך רבות של נישואים נאמנים. יכול להיות שפה נעוצה הטעות בגישה - קשה לך, כאשה נשואה והגונה, לראות את המעבר הפשוט הזה, שאשה צעירה ורווקה מבצעת,מגבר לגבר לגבר, ובמיוחד כאשר מדובר בענייני סקס. ועוד יותר במיוחד כשמדובר על הבת שלך. מעבר לכך זוהי רק תחילת הדרך עבור הבת שלך, חשוב שתשדרי לה מסרים חיוביים ולא "שרמוטה", ותכירי גם בעובדה שהיא עוד תעשה טעויות בחיים שלה - עוד הרבה הרבה הרבה טעויות - והיא גם תלמד מהן, בקצב שלה, כמו בנושא הזה : יכול להיות שהיא טועה ויכול להיות שהיא צודקת, זה לא משנה, את הלקח היא תלמד בזמן שלה, כמו שאת למדת את הלקחים שלך מהטעויות שלך בקצב שלך, בזמן שלך.

שאנל 25

New member
אני חושבת...

שהדבר היחיד שאת צריכה לשדר לבתך הוא...שתשמור על כבודה ובחיים לא תעשה דבר שהיא חושבת שהיא תתחרט עליו..ואם היא שכבה עם מישהו מזדמן וחוץ מהטוב הרגעי.זה השאיר הרבה ריקנות.אז שתתרחק מזה.בקיצור תראי לה שאת סומכת עליה ועל שיקול דעתה..

למעלה