אני מנסה להסביר לכם משו,ומה אני מקבל על זה?? צחוקים!! המון תודה לכם!! אולי עדיף שאני אשתוק בפורום הזה וזהו,כדי שלא תגידו דברים על מה שאני חושב[נתן] וכל שאר חברי הפורום יעשו צחוקים על חשבוני אתם פשוט חסרי רגשות!!!
ובטח ובטח לא לצחוק עליך. פשוט נתן צחק על זה שקצת חפרת, כי סך הכל זה היה בצחוק ואתה לקחת את זה ברצינות ודיברת על חיצוניות וכו'. הממ אל תשתוק. זה פורום, אתה אמור להרגיש חופשי להגיד מה שאתה רוצה. אנ בטוחה שכולם פה לא התכוונו לצחוק עליך ואם נפגעת- עמך הסליחה
אתה חייב להבין שאין לנו שום דבר נגדך.. ואתה צריך להבין שזו הציניות של הפורום.. אנחנו לא באמת מתייחסים לאנשים לפי היופי שלהם והמראה החיצוני, ואנחנו לא באמת "אומרים דברים על מה שאתה חושב" כלומר מה שנתן אמר היה סתם מצחיק, ולא צחקנו עליך או על מה שאתה אומר.. בכל מקרה תזכור ציניות. ואין לנו כלום נגדך ואתה בכלל לא צריך להפגע ולא לכתוב פה יותר..
התכונה הכי גאונית שידועה לנו האנושות. תלמד לחיות איתה, אתה יודע שזה לא צוחק עלייך, הם צוחקים על זה שחפרת, תצחק גם אתה על זה. זה פורום, אף אחד פה לא בא לצחוק עלייך ולרדת עלייך! (אלא אם כן אתה בתאל, ואתה לא ברוך השם.) תכתוב מה בא לך, ואם מגיבים בציניות, זין על העולם, You walk your own song, the soundtrack of your life. יהיה בסדר
ואני שמח שאני לא בתאל,כי היא הבנאדם הכי מעצבן בתפוז אם לא בעולם!!! ואני לא אשים *** על העולם,כי אני שונא לשים *** על העולם,וגם כי אני שונא קללות וכאלה שטויות(שימו לב שצינזרתי ת'מילה הזאת). אבל אני סולח לכולם!!!!!
],אבל הסתכלתי במספיק פורומים כדי לדעת שאני[וכל בנאדם] לא רוצה שום קשר איתה, כי היא פשוט בנאדם מעצבן ברמות שלא יתוארו!!! ואני כמעט בטוח שג'ים יסכים איתי,כי ראיתי שהיא עשתה צרות בפורום פאוור מטאל,ועכשיו היא עושה צרות בקומונת ת'ראש מטאל
ולקלל את כולם, זה פשוט עיוות של המשפט של טימון. When the world turns it's back on you, you turn your back on the world או בצורה נורמלית, כשעולם מעצבן אותך וצוחקים עלייך, פשוט זרוק זין, במקום סתם להתעצבן.