הגיטרה של פרינס

HeavenlyB

New member
הגיטרה של פרינס

ובכן, בשנים האחרונות פרינס נטש את הגיטרות המעוצבות שלו, לטובת גיטרות פנדר "רגילות". אז נכון שהגיטרות החדשות אמורות להשמע טוב יותר, אבל אחרי כל האפקטים שהוא מעביר את כל הגיטרות שלו, מישהו שומע הבדל משמעותי? לא חסר לכם משהו כשאתם רואים אותי מנגן בגיטרה ללא עיצוב ייחודי לו? אני רוצה חזרה את ה-Cloud Guitar או ה-Blue Angel. אפילו הגיטרה בצורת הסמל כבר נראית יותר טוב.

XkoalaX

New member
חולקת עליך, ידידי

לראות אותו מנגן בגיטרה שמלווה אותו מתחילת דרכו (מצ"ב תמונה), לצד שועי עולם ואלילי ילדותו, זה סוג של התרוממות רוח עבורי. מאוד מרגש אותי לראות אותו מנגן, שומר אמונים ומתעלל באותה הגיטרה, שכל כך עזרה לו להגדיר את הצליל שלו. מצד שני, אני מזכירה לך שהגיטרה החדשה שלו (הכתומה, זו שניגן בה בהופעה של בראיינט פארק), עשתה לו לא מעט בעיות (גם בחלק שבו הוא השתמש בה בטקס פרסי ה - BET). גם כשראיתי אותו בהופעה וגם ב - SNL הוא לא היה מרוצה מי יודע מה מהסאונד שלה וכל הזמן התעסק בה ובפדל שלה. ומצד שני, אולי אני סתם פרווה סנטימנטלית... oh, the good old nasty-horny days

HeavenlyB

New member
בוודאי שאני זוכר ואוהב את ה-Hohner

היא חלק בלתי נפרד ממנו. הטענה שלי היא שהגיטרות החדשות צריכות לעוף חזרה לחנות. שיזחור לנגן על הגיטרות שעשו אותו.

XkoalaX

New member
תזכורת לעצמי

אל תטרחי להעלות תמונות, גם ככה אפ'חד לא מתייחס. אריאל, יא מעפן - תשקיע באיזה חמישייה נחמדת לחג!

HeavenlyB

New member
ראיתי, ראיתי את התמונות ../images/Emo13.gif

ואני כנראה אבחר את התמונה האחרונה כאבטאר בפורום אחר שאני משתתף בו. חמשייה? הממ... אוקיי

למעלה