הגיוסים (סופי)

הגיוסים (סופי)

גולני, גבעתי ונח``ל מתגייסים בתאריכים 23.7, 24.7, 25.7 צנחנים מתגייסים ב26.7 שריון ב30.7 יחמ``מ (מה זה ?) ב1.8 הנדסה קרבית, מג``ב, חרמ``ש (מה זה ?) בתאריכים 31.7, 1.8, 2.8 דוכיפת, חרוב, שמשון, נחשון ודובדבן ב5.8 תותחנים ונ``מ (אני) בתאריך 6.8 (יש האומרים שלנ``מ יש גם גיוס ב2 לאוגוסט, אבל זה לא בטוח) זה מה שאני יודע אם מישהו יודע עוד .. שיוסיף גלעד

lynx_il

New member
חרמ``כ זה = דוכיפת ,חרוב,שמשון

חרמ``כ= חיל רגלים ממוכן

מה אמרתי ?

בכל אופן .. נח``ל גבעתי וגולני זה גיוס משותף .. זה 3 ימים 23-25 ליולי שבהם מתגייסים גם לגולני גם לגבעתי וגם לנח``ל.

Adamico

New member
עוד תיקון קטן.....

דובדבן מתגייסים עם צנחנים.......

צודק, טעות שלי

תמיד שאני חושב על היחידות האלה .. שמשון חרוב ואלה .. אז אני חושב גם על דובדבן .. בכל אופן מתנצל דובדבון מתגייסים עם צנחנים ב26 ליולי

שלילי

דובדבן לא מתגייסים עם צנחנים. כי צנחנים עושים טירונות בסנור ודובדבן באדם כך שהגיוס שלהם לא קשור אחד לשני.

Adamico

New member
אז?......

בבקום כל אחד לדרכו... אני מכיר מישהו שמתגייס לדובדבן ביום של צנחנים.....

ילד פלא

New member
שתי שאלות:

נניח שקצין המיון הביא לי גיוס לגבעתי ואני רוצה נחל ואני מתעקש. מה אז? כלא? על הפעם הראשונה? יש סיכוי שהוא כן יביא לי נחל באותו יום אחרי שאני אתעקש? שאלה שניה: הגיוס 1.8 - כל אחד אומר לי משהו אחר. אני מכיר מישהו שקיבל את הגיוס הזה והוא בכלל לא סימן את האפשרות הזו (הוא סימן רק חיר). מה שכן הוא היה בגיבוש צנחנים ולא התקבל.

KummAIR

New member
תשובה

1)מתי אתה מתגייס? 2)למה אתה רוצה דווקא נח``ל? 3)אתה יכול להגיד שאתה לא הולך לגבעתי,אך אתה מסתכן בהליכה לכלא צבאי. אני מציע לך פשוט ללכת לגבעתי ולתת מאה אחוז. 4)באופן ודאי:ב1.8 מתגייסים יחידות שהוצעו בגיבוש צנחנים כמו:פלסר שיריון,כלבנים(עוקץ),מדריכי צניחה,וכו`.ליחידות אלה מגיעים בד``כ כאלה שסיימו גיבוש צנחנים אך לא התקבלו לצנחנים.

למעלה