הגיוני ש...

NEO83

New member
הגיוני ש...

שאם אני משרת ביחידה ברמת פעילות א+ ושנת הר` לא תחשב לי ואני אקבל ישר תמריץ 20?

deathcaster

New member
תגובה

ומאיזו סיבה שנת הר' לא תחשב לך ? בכל מקרה, נשמע מוזר, עד כמה שזכור לי אתה אינך אקדמאי נכון ?

NEO83

New member
לא

אני לא אקדמאי, אני אחרי י"ב בלבד. לא יודע, אבל במשכורת הראשונה, של החצי חודש, היה כתוב לי תמריץ 20 וגם המשכורת לחצי חודש הייתה גבוהה יחסית למה שאני אמור לקבל במשכורת מלאה

deathcaster

New member
הממממממ.........

תזכיר לי מה המקצוע שלך ? האם המקצוע שלך מוכר כמתומרץ ? נשמע מוזר, תהנה

NEO83

New member
אני טכנאי קשר

במקצוע.... התמריץ הקבוע אמור להיות תמציץ 20 ואם זאת שנת ר` אז זה אמור להיות תמריץ 8, ככה הבנתי מכל מיני אנשים... אתה יכול להגיד לי מה אומר המושג "משכורת קובעת"?? זה מופיע בתלוש

deathcaster

New member
תגובה

תמציץ 20 ? אני מפחד לחשוב למה אתה מתכוון .......
כבר קיבלת תשובה נאותה מסיוון. מה שמורן כתבה זה לא בהכרח נכון, אלא אם כן חתמת על כך בחוזה, אחרת זו תחשב להלנת שכר, וצה"ל לא יירה לעצמו ברגל. משכורת קובעת - המשכורת שמחייבת אותך בקביעת 2 דברים חשובים מאין כמוהם : א. אחוז ההפרשה לחסכונות הפרישה/פיצויים. ב. מדרגת מס ההכנסה השולי. תגיד תודה מדי פעם ילדון

NEO83

New member
אם תעיין

קצת בהודעות שלי זוהר, אתה תשים לב שאני כן אומר תודה... ו... תודה

NEO83

New member
אם תעיין

קצת בהודעות שלי זוהר, אתה תשים לב שאני כן אומר תודה... ו... תודה

shiran1929

New member
תשובה מוסמכת ומשמחת

כאחת שהחלה את שירותה גם כן ברמה א' פלוס קרה לי מקרה דומה לשלך.הייתי חתומה לשנה קבע בלבד וקיבלתי תמריץ 20 מיומי הראשון בקבע. פניתי למת"ש כדי לבדוק אם לא ארעה טעות,שם לא ידעו את התשובה ופתחו לי פנייה. לאחר כשבועיים קיבלתי תשובה מוסמכת מאחת הרע"נים שם כדלקמן : כל נגד שזכאי לתמריץ 20 משנת הקבע השנייה יקבל אותה כבר בשנה הראשונה אם שירת ברמה א' פלוס.יתרה מכך,גם אם עבר לרמת פעילות נמוכה יותר במהלך שנה זו ימשיך לקבל תמריץ 20. כלומר,אין לך מה לדאוג יש לך תמריץ 20 מעכשיו ועד סוף שירות הקבע שלך.

NEO83

New member
לא עד סוף השרות

כי אם שנה הבאה אעזוב ליחידה עורפית, לא תשאר אצלי הרמה... בכל אופן, תודה רבה לך על התשובה, זה מאוד שימח אותי לשמוע זאת... אבל בכל אופן אחכה לתחילת החודש ואראה מה קיבלתי בתלוש... תודה לעונים

shiran1929

New member
תשובה

כמו שציינתי גם אם תעבוא מחר ליחידה עורפית תמשיך לקבל תמריץ 20.

shiran1929

New member
תשובה

לא משנה מתי.מעתה ועד שתשתחרר (גם אם בעוד 30 שנה) תקבל תמריץ 20.

מ ס ט י ק

New member
לפי מה שהוסבר לי התמריץ הוא רק

בתחילת שירות הקבע (בזמנו לא אמרו לי מתי ניגמרת ההתחלה, או במילים פשוטות יותר, מתי מפסיקים לקבל תמריץ 20)

NEO83

New member
לא הגיוני

אם זה היה ככה באמת, כולם היו כבר מזמן עושים את זה, על פי מה שהבנתי מאנשים ומקריאה באתר של אכא צריך לשרת מינימום 1.9 שנים ביחידה שהרמת פעילות שם א+ כדי שאם תעבור לבסיס עורפי אחוזים מסויימים מהסכום של הרמה ישמרו... וזה יכול להגיע עד 9 שנים או משו כזה... הקטע הזה באתר של אכא לא היה ברור....

למעלה