הגיוני ביותר

תומרהיס

New member
אל תכפה את דעתך

המקומות בהן גיל החתונה המקובל הוא 12-13 הם לא מקומות שאתה רוצה להידמות אליהם תן לכל אחד את החופש להחליט למי הוא רוצה להידמות אני מאוד מכבד את רן כהן וזהבה גלאון, אבל למה שהם יחליטו עבורי למי אני אדמה? אתה החלטת שהולנד הוא מקום טוב לחיות בו? סבבה, זה נכון בשבילך, אבל אל תחליט בשביל כולנו. אני חלילה לא משמיץ אף קהילה, אתם משמיצים קהילות (נקרופילים זאופילים וכו') אני רואה בקבוצות האלה קבוצות חוטאות ולא קבוצות חולות, ולכן אני נגד לאפשר להם (כולל הקהילה ההומו-לסבית) הכרה ממשלתית. ואני אנסה בעזרת המהפיכה הדמוגרפית אכן למנוע הכרה זו.

doresh shalom

New member
במקומות שבהם גיל החתונה נמוך ../images/Emo41.gif

גם תוחלת החיים נמוכה. וזאת הסיבה שגיל החתונה נמוך שם. אין שום קשר לתרבות "טובה" יותר או פחות.

תגיד

בתור סטודנט לתקשורת, אני תוהה לגבי העניין. במדעי המדינה לא מלמדים אתכם ששימוש בדמגוגיית המדרון החלקלק ("היום זה ככה, מחר זה יהיה ככה...", "הליברליות שלכם מובילה בהכרח ל...", וכן הלאה), במסגרת טיעון הוא הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לעצמך? או שזה רק בתואר השני? או שאתה פשוט לומד בדרבי?

הו, ספירלת השתיקה

אחת התיאוריות החביבות עלי, ואחת מהנכונות שבהן, לדעתי

lilche

New member
סליחה על הבורות, אבל מה זה ספירלת

השתיקה של ההמוסקסואליות?

croovy

New member
../images/Emo204.gif *של ההומוסקסואליסטיות

לי אין מושג. רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם.

אין להומוסקסואליות באמת קשר לזה ../images/Emo13.gif

ספירלת השתיקה זאת תיאוריה בתקשורת המונים, לפיה אדם שואב חיזוקים לעמדותיו מסוכני החיברות (הגורמים שמחברים את האדם לחברה) שלו, כשהתקשורת היא סוכן חיברות משמעותי. לכן, ככל שהתקשורת תציג פחות את עמדתך, כך תמצא פחות חיזוקים לנכונותה, וקטן הסיכוי שתמשיך להאמין בה. התקשורת, בהיותה מייצגת של האליטות, מייצגת את דעותיהן (וזהו, בעצם, הקונצנזוס), וזוהי הסיבה שעמדות מיעוט נדחקות לשוליים בעידן תקשורת ההמונים, ולא מצליחות להשפיע או ליצור מהפכות משמעותיות. זוהי גם הסיבה שמשטרים טוטאלטאריים הקפידו על שימוש בתקשורת לקידום השיח שלהם.

כוונתי הייתה

שכביכול יש קונצנזוס בשיח שבפורום בנושא זה, והוא מטיל ספק בו. ואני חייב לציין שלא נתקלתי עדיין בהסבר תמציתי ולעניין כזה למושג, עלה והצלח, רק שכחת להסביר את מקור השם (-:

תודה ../images/Emo13.gif

סתם בשביל השוויץ, אציין שזה לגמרי מהזכרון. לגבי השם - ההסבר פשוט. ככל שהעמדה שלך מופיעה פחות בתקשורת, אתה שומע אותה פחות מסוכני החיברות ואתה מקבל פחות חיזוקים לגביה - יש פחות סיכוי שתאמין בה. ככל שיש פחות סיכוי שתאמין בעמדה - יש יותר סיכוי שהיא תהפוך לעמדת מיעוט. ככל שעמדה תהפוך לעמדת מיעוט - היא תידחק יותר מהשיח הציבורי, מאותן סיבות שהזכרתי. ומה קיבלנו? תהליך ספירלי, שמביא להשתיקת עמדות שהן מחוץ לקונצנזוס. כן, הבנתי את הקשר, אבל זאת הייתה פארודיה שכזאת, אז לא התייחסתי

תעזוב לי את הכלבה

יש חוק צב"ח בישראל. מעניין שאתה לא יודע על כך, בתור בוגר אוניברסיטה בקרוב במדעי המדינה.

תומרהיס

New member
למה אתה מחליט מה מצער כלבה

אולי גם לרוץ איתה בפארק מצער אותה? למה אתה לא מכבד את החופש של אדם לשחק עם בעל החיים שלו כאשר שניהם נהנים מזה?

Fleddermaus

New member
שטויות במיץ!

אין שום קשר בין הומוסקסואליות לפדופיליה. אורח חיים הומוסקסואלי מבוסס על קשר הדדי, בהסכמה, וללא פגיעה באף אחד, כמו בהטרוסקסואליות או ביסקסואליות. אין הבדל בין השלושה. פדופיליה, לעומת זאת, פוגעת ואינה מבוססת על הסכמה. הלוגיקה שלך מוטעית ואף מסוכנת.

that girl

New member
אני לא רואה את הקשר הלוגי,

בין גבר שרוצה לקיים מערכת יחסים מלאה, בריאה, מאושרת ולעיתים אף יותר שוויונית מחלק גדול ממערכות היחסים ההטרוסקסואליות שאני מכירה (או זוג נשים, בכל מקרה), לבין אדם מבוגר שמנצל תמימות וחוסר דעת של ילד בגלל צרכים נפשיים שבאים מאיזושהי הפרעה שלרוב מתבטאת מתוך טראומה מינית אישית, צורך בשליטה, או סלידה ממיניות בשלה ומודעת. אתה בכלל חקרת את הנושא של הפדופיליה לעומק? (כי במקרה יוצא לי להתעסק בזה הרבה לאחרונה, אני כנראה הולכת לעשות פרוייקט גמר בצילום על נושא קרוב בשנה הבאה, ואני מריחה את הבורות בדברים שלך.) לי

[אורן]

New member
אז הנה הקשר, שלא ברור לך

ההומואים אשמים בפדופיליה בהולנד. ההומואים אשמים בהתפוררות המוסר ומוסד המשפחה בארה"ב. ההומואים אשמים בקטרינה. ההומואים אשמים בטורנדו שהיה בגליל. ההומואים אשמים בסדום ועמורה. ההומואים הם היהודים של המאה ה- 21 (אבל לסביות זה דווקא נחמד. ביסקסואלים עוד אפשר לתקן, וטרנסג'נדרס... רחמנא ליצלן).

Nielle

New member
אני חושבת שכשאומרים הומואים מתכווני

גם ללסביות, ביסקסואלים, טרנג'נדרים. הומואים זו פשוט המילה הכי קלה. מטופש לתפוס אותו במילה הזו. ואם לא הבנתם האדם לוקה בהומופוביה חשוכת מרפא, חבל על הזמן.

שטויות..

חוץ מזה שאני חושב שצריך לתת אישור נראה לי סתם לדוגמא אם ילדה וילד בני נגיד 14 רוצי םהנות ולקיים יחסי מין אז מה הבעיה הגדולה בכך?! יפני אחד אמר לי ששמה ביפן הם כבר מקיימים יחסי מין בגיל 13 ו12

למעלה