הגיון!!!!!!!!!!

bigm4

New member
הגיון!!!!!!!!!!

בואו רגע נחשוב הגיוני.... איך הזמרים מקבלים זכויות יוצרים על השירים שלהם? אז שיר מהאולפן שלי עם איש שעובד איתי כתבנו שיר והוא עבר עיבוד כבר אז איך מעבירים אותו לאקו"ם או משהו כדי שלא יגנבו את השיר. כי השיר הוקלט ואנחנו רוצים להפיץ אותו ברדיו אבל אי אפשר לפני קבלת זכויות היוצרים שלא יגנבו או משהו.

elper11

New member
טוב שמע אחי..

כדי שתגיע לאקו"ם ורדיו וכאלה אתה צריך להיות בלייבל שמפיק אותך...שנותן לך חסות על הוצאת התקליטים והסינגלים וכאלה..כשאתה לא בלייבל השירים שלך לא רשומים בשום מקום...הלייבל דואג לשייך את השיר שלך לעולם ושאנשים פשוטים לא יבואו ויגידו זה שיר שלי כי יש הוכחות שזה של הזמר הזה והזה... אל תתקיפו אם טעיתי במשו...

Domnastic

New member
צדקת אבל ישנם עוד דברים בתוך זה

אם אתה מוציא שיר, הכי פשוט שתיצור קשר עם חברת הפקות [ניקח למשל את ההפקה של אינפקטד משרום - הומגה], קבע איתם פגישה, השמע להם חומר שלך. אם הם אהבו הם בטח יבקשו לעוד חומרים, ואם ממש התעניינו אולי ירצו לחתום חוזה של אלבום ראשון, מבין? או סתם חסות על טראק 1 שעשית והם יכניסו אותו לאיזה אוסף נידח, אבל תיהיה זכות להשמיעו ברדיו. דבר עם חברות הפקה הם יסבירו לך 1 על 1..

אמ...

איך באמת אפשר לקבוע פגישה עם הומגה? פשוט להתקשר ולקבוע פגישה? זה כ"כ פשוט?

Domnastic

New member
אם אתה רציני אתה יכול ליצור איתם

קשר ולשכנע אותם לשמוע..שמע זה לא שהם דוחים כל אחד. כמו שיצרתי קשר עם אינפקטד נראה לי שגם אתה תצליח עם הומגה, הרי היא חברת הפקות.. ויש עוד חברות חוץ מהומגה אתה יכול לנסות.

elper11

New member
אתה נפגש איתם..

בשבילם גם לא רק בשבילך...הם מחפשים עוד אומנים כדי להרחיב את התחום שלהם...כל חברה רוצה לגדול...והם מחפשים אנשים תותחים ורציניים... ואם הם יראו בך כאחד שטוב הם יקחו אותך...בסה"כ בשבילם אתה יוצר מוזיקה בשביל כסף...הם מחפשים לעשות כסף

pcp1

New member
הבנתי

תודה על התשובה אבל ניראה לי שקודם צריך לעבוד קשה בשביל שהם ירצו אותי

למעלה