הגיון בחוק?

candel

New member
הגיון בחוק?

מה ההגיון בחוק שלנהג מותר להסיע רק 2 אנשים? למה? מה זה עוזר? אם אני יסיע 3 אנשים זה יותר מסוכן? לא הבנתי את ההגיון בחוק הזה.. למה לא מבטלים אותו?

angel enamorado

New member
כביכול ההיגיון

אמור להיות ש-3+ אנשים יכולים לגרום לך לחוסר תשומת לב. מאשר 2 אנשים.ככה הבנתי. אבל זה בולשיט. כי 2 אנשים שהולכים מכות ברכב (חחח..) או שיכורים או כל דבר אחר יכולים גם לגרום לאותו הנזק ://

Marble Arch

New member
כשתחזור ממסיבה ב4 בבוקר,

באוטו מלא באנשים שיכורים ומרעישים, תבין.

16תומר

New member
יש לי תשובה

בעקון רצו לעשות רק 1 ברכב כדי שלא יהיה לחץ חברתי. אבל בגלל שאי אפשר רק נהג+נוסע אחד כי זה יותר מדי מחמיר וכבר לא הגיוני אז איפשרו נהג+2. באמת חוק מעצבן..אבל מה לעשות. יש בזה הגיון... לדעתי כל החוקים האלה מתומתמים. צריך להגביל נהגים ע"פ מה שהם הוכיחו את עצמם לפי דוחות או נק' וכאלה! לא את כל הנהגים החדשים! סתם מתנפלים עלינו יותר מדי!

angel enamorado

New member
לא מסיכמה איתך

שמעתי מלא חברים וחברות שאמרו לי שב-3 חודשים של הליווי הם למדו מלא דברים, וקיבלו יותר ביטחון וניסיון. יש על הכביש מלא מופרעים, ולא את כל תופסים , ככה שאי אפשר להגביל נהגים ע"ם 'מה שהם הוכיחו' כי לא תמיד יש ת'הוכוחת. ובגלל זה נראה שכמה שזה מבאס, ועד שקיבלת ת'רישיון עד חייב עוד זמן עם אמאבאחים (סטייל מורה )- זה עוזר ותורם לנהיגה העצמאית שלך שאחכ. וכמו שאמרתי, לא פעם ולא פעמים סיפרו לי על 3 חודשי הליווי שהיו הכי תורמים ומלמדים.

למעלה