הגיג

Joni M

New member
הגיג ../images/Emo15.gif

לפני כמה שנים היה לי בוס בניו-יורק שחי עם עוד שני בחורים. הם היו שלישייה לכל דבר, חיו ביחד כמו זוג (עד שזה התפרק לזוג וגלגל שלישי שהתגלגל לו לדרכו.) חשבתי שזה היה קצת מוזר ושזה אולי היה משהו מיני לחלוטין, כי לי אישית נראה שקשה לאהוב שני אנשים ביחד בצורה שווה (בתור בני זוג, לא הורים לדוגמא.) לפני שבועיים הגעתי לטקסס לעבוד עד הקיץ (באי שכוח אל) ופגשתי עוד שלישיית גברים שחיים כבר הרבה זמן ביחד (עם שלישיית כלבים,באמת.) אני מת לשאול אותם הרבה שאלות אבל אני פוחד להשמע חטטן (או סוטה
.) ולפואנטה - האם גם אתם נתקלתם במצב כזה? (או משהו דומה)

odedee

New member
דווקא נראה לי שהם לא יופתעו משאלות.

הרי בכל זאת, זה די נדיר ומסקרן, בטוח שכבר שאלו אותם. אולי הם מחכים לזה? נתקלתי פעם בשלישיה (שנראתה לי) כזו באיזה חנות בסיאטל, והרהרתי בזה אז. אני חושב שלא פשוט לקיים משפחה כזו... אני מניח שעם האנשים הנכונים זה יכול לעבוד גם חיים שלמים - אחרי הכל לא מעט (א)נשים הסתדרו עם פוליגמיה. אבל מצד שני, פוליגמיה היתה או הינה מקובלת רק בחברות לא שוויוניות, ובצורה לא סימטרית - תמיד גבר יחיד עם מספר נשים שלא תמיד היה להן חופש בחירה בענין. אני מסכים - קשה לאהוב שני אנשים במקביל. לפחות עבורי. חיים בשלישיה מצריכים אגו מאד מיוחד והמון בטחון עצמי, כזה שמסכים לחלוק אהוב עם מישהו אחר, כזה שלא משווה את האהבה של צד ב' אליך לאהבה שלו לצד ג', כזה שלא מקנא ולא מתחרה. וכמובן, בנוסף לזה צריך גם להתמודד עם לחצים סביבתיים כי זה לא תא משפחתי מקובל. נראה לי שדי נדיר למצוא שלושה אנשים שיש להם כל היכולות האלה, ושגם מצאו זה את זה. הנה לינק מעניין שמצאתי בנושא. אם תחפש Polyamory בגוגל תמצא לא מעט דברים, הנה אחד לדוגמה. לא מעט מהאיזכורים הם דווקא בכל מיני אתרי הסתה של קבוצות שמרניות, שטוענים שאיפשור נישואין חד-מיניים עוד יוליך, געוואלד, לנישואין קבוצתיים. אני שואל את עצמי מאיפה האנשים האלה לוקחים לעצמם את הזכות לקבוע איך צריכים אחרים לחיות. אני לא בטוח שהחברה בשלה היום לקבל מערכות יחסים כאלה. אבל מבחינתי - שיהיה להם לבריאות!

ciccio

New member
כן

יש לי שלשיית מכרים, עם סיפור שבהתחלה נראה לי הכי ביזרי אבל אתה לומד שבמערכות יחסים ובמיוחד הומסקסואליות יש יותר מאפשרות אחת... הקיצר מדובר על זוג שביחד כבר משהו כמו 14 שנה ואיפשהו בדרך הצטרף עוד בחור והם כבר ככה למעלה מחמש שנים... הכי חופשיים והכי נוחים וסבבה. מעולם לא שאלתי אותם כלום כי לא היה נראה לי במקום, ראיתי איך הם ביחד וזה מספיק שכנע אותי. אני לא רואה את עצמי מקיים מערכת יחסים כזו, זה באמת דורש בני אדם מיוחדים. בינתיים הכי שיאנית, זו חברה טובה של הערל שגרושה עם ילד בן שבע, יש לה בן זוג ויוצאת עם בחורים ולאחרונה גם בחורות שונות... אבל מותק של בחורה.

ro99

New member
דוקא היתה כתבה

על שלושה גברים ישראלים ממוצא רוסי שחיים ביחד. הכתבה לא במיוחד מעמיקה או חוקרת, אבל היא הופיעה בגוגיי בזמנו. לא זוכרת את שם הכתבה אבל היא נכתבה ע"י רינת חיימוב, אז אפשר לעשות חיפוש בארכיון שלהם אם רוצים.

אבא גאה

New member
יש "פוליאמור'ס"

שהם א/נשים שאוהבים יותר מבן זוג אחד. אני מכיר מישהי שחיה בבית יחד עם שתי בנות הזוג שלה ובן הזוג שלה.... הם רביעייה, שלוש נשים וגבר אחד. הכרנו אותם כשהלכנו לPLAY GROUP לילדים שיש להם הורים גייז. אני חייב לציין שהם קצת שרוטים, אבל אני יודע שקיימים בעולם עוד הרבה הרבה פולאמוריס כאלו. פולי-הרבה, אמור-אהבה.....

למעלה