הגיג לשעת לילה מאוחרת...

Benkok

New member
הגיג לשעת לילה מאוחרת...

בוודאי שמעתם על המושג "ליידי בוי" - זה כמו דנה אינטרנשיונל רק בתאילנדית. אני לא מבין את זה. כמות כזאת של ילדים קמה יום אחד ומחליטה - "מהיום אני כוסית!!!" והקטע הוא שזה בא בשלבים - בהתחלה הולכים עם קשת וליפסטיק והופ, פתאום נוסעים ללאוס לסופשבוע וחוזרים עם ובלי (עם ציצי ובלי בולבול...) אז נכון שיש כאן מספיק סוטים וסתם פראיירים שייפלו בפח אבל בחייאת רבאק !!! מה עובר להם בראש ??? למה להחצין את זה כל כך???? אתה רוצה להיות אישה? תפאדל. למה להיות זונה??? אם זה היה אחד או שניים לא היתה לי בעיה עם זה, אבל אלפים??? ושלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם הומוסקסואלים (אני לא אכחיש שזה לא הדבר האהוב עליי, אבל איש איש - רצונו כבודו) אני פשוט לא מסוגל להבין את זה. ואני לא מדבר על אלה שמחפשים דווקא ליידי בויז - אותם צריך לסרס, ומהר. סתם משהו שעובר לי בראש. מה דעתכם? בן

MicMik

New member
אתה בטוח שזהו חלום חייהם, ולא מצב

כלכלי שדוחף אותם לעשות את זה? כשהמצב הכלכלי בקרשים, אנשים יהיו מוכנים לעשות הרבה בשביל אוכל, ולפעמים המשפחות עצמן מקריבות את ילדיהם למען המטרה. בדרום אמריקה היה מקובל שבנות מהמשפחה נשלחו לעסוק בזנות כדי לפרנס את המשפחה. אני לא בטוח שזה המצב שם, אבל נראה לי שגם אתה לא, מה שאתה מספר כאן היא התרשמות שלך ממה שאתה רואה. נסה לפשפש קצת יותר לעומק.

ליילה

New member
אני מצטרפת לדיעה שמדובר בבעיה

כלכלית. יש תחושה (ואני מודה לא הייתי מעולם בתאילנד, זה רק מסיפורים) שהתאילנדים הפכו את נושא הסקס לדבר המוביל במדיניות התיירות שלהם, החל מהמועדונים הידועים, ועד למוסד הליידי בויז. וככה זה כשלאנשים אין מה לאכול, הם מבינים מאיפה יבוא הכסף מהר מאוד, והולכים על זה...

doram44

New member
הגדרות

בתרבות של המיזרח ההגדרות המיניות הרבה פחות חדות מאשר בתרבות שלנו מאז ומעולם היה מקום לטראנסג'נדר. ישנם מספר מאמרים על כך בכתובים כמו גם מאמר ב"הארץ" בזמנו..לטראנסג'נדרים היה תפקיד דתי ופולחני . מאחר ולאנשים אלה אין אפשרות לחיות חיי משפחה וזוגיות רגילה הם חייות/ים בעיקר בקומונות . יש להן/ם מקצועות מסורתיים שנמצאים על התפר הדק של ה"בידור" והשירות. מאחר וכיום יש דרך להתפרנס מתיירות במקצועות הזנות השונים מתפתח היצע לביקוש. דרך אגב גם בישראל אפילו בתל אביב קיימים מספיק גברים מלידה שמקיימים אורח חיים טראנסג'נדרי ומתפרנסים מזנות,אם כדי לממן את הניתוח העתידי ואם כדי התפרנסות. העיסוק בזנות או ממסחר הגוף הוא סוגיה כבדה משל עצמה.

depechemode

New member
התשובה פשוטה מאוד

יש להם בעיות .. ולא בעיות כמו הביטוח הורג אותי ולא שילמתי לאוניברסיטה כבר 2 סמסטרים.. בעיות מהסוג הבעייתי, כאלה שגורמים לבנאדם לשנוא את עצמו לרצות כמה שיותר תשומת לב מאנשים אותם הם מפרשים כאהבה.. אפילו שההפך הוא הנכון. לא אתפלא אם ההורים שלהם כיבו עליהם סיגריות כשהיו קטנים או התעללו בהם בבית ספר. בקיצור.. הילדים גדלו בצורה לא שפויה והם לא יודעים טוב יותר. Insane in the membrane Plenty insane Got no brain! Insane in the membrane Insane in the brain!

ננסנס

New member
לכל ביקוש יש היצע

ומכיוון שמגיעים עשרות אלפי תיירים מהמערב למה שמכונה תיירות מין, ההצע מדביק את הביקוש. הבעיה אינה רק עם הליידי בויז אלא גם עם ילדות בנות 6-10 אשר נמכרות לתיירים המוכנים לשלם הון עתק עבור בתולות צעירות. לכן, מקור הבעיה במימשל המושחת המעלים עין מהתופעה המזעזעת עקב ההכנסות מאותו ענף תיירות שפל.

Guy K

New member
טרנסג'נדרס (המין השלישי)

כמו שכתבו כאן למעלה בשרשור באמת יש טרנסג'נדרס בארץ, כמו שיש בכל מקום אחר בעולם (אפילו פה בטקסס). אף אחד לא הופך מגבר לאישה כי כיבו עליו סיגריות או נתנו לו זפטה, אגב. גם לא קמים יום אחד בבוקר ואומרים "אולי אני אהיה מעכשיו אישה, משעמם לי לשחק כדורגל". זה תהליך הדרגתי שבו בחור (בדרך כלל כבר מגילאים מוקדמים כמו חמש ושש, בשלב שבו תהליך הזהות המינית מתחיל להתגבש) מגלה שהוא מרגיש כמו אישה למרות שהוא בגוף של גבר. כלוא בגוף אחר. זה כאילו בן, שאתה היית נולד אישה. והאופי שלך היה אותו הדבר, היית גבר בכל מובן אחר של ההגדרה ל"גבר" אבל הגוף הפיזי היה נשי. לא היית רוצה לשנות את זה? במזרח ובתאילנד במיוחד הטרנסג'נדרס הם תופעה מאוד מקובלת שהולכת אחורה אלפי שנים. גם אצלנו במזרח התיכון לא היו חסרים כאלה, בדרך כלל לכל מלך מצרי היו כמה כאלה בחצר לשם השעשוע המיני. בכל אופן במזרח המצב הוא כזה שאותם ילדים גדלים להיות טרנס ומגיל צעיר מכינים אותם לזה (ואני לא אפרט את ההכנות הפיזיות כי זה ממש גועלי ומכאיב פיזית) ואכן הם נדחפים לאורח חיים כזה גם אם זה לא טבוע בהם. לגבי מין בתשלום כבר כתבו כאן בשרשור שבאמת בתאילנד אפשר לקנות החל מילדה בת שש (וגם פחות) וכלה בסבתא בת שמונים או נער בן שלוש עשרה. שמעתי סיפורים על כך שבהודו משפחות עניות מגדלות אחד מהצאצאים שלהם בתוך כד כדי שיגדל מעוות וככה יוכלו לקבץ בעזרתו נדבות. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל הטרנסג'נדרס מצטרפים לנשים הסיניות שלובשות נעליים קטנות כדי לשמור על גודל כף רגל קטנטן, האפריקאיות שלובשות שרשראות שמאריכות להם את הצוואר ועגילים שמותחים להם את האוזניים והשפתיים, וכמובן הגרסא המודרנית לכל זה - צביעת שיער והסגידה לביגוד אופנתי בעולם המערבי. אני מניח שכל החברות בעולם משנות את עצמן בצורה זו או אחרת כדי להתאים לקודים חברתיים מסויימים, אני לא רואה הבדל ממשי בין תרבות זו או אחרת, ולהוציא אלפי שקלים על שמלת ורסאצ'ה לא נראה בעיניי הגיוני יותר מלגדל ילד להיות טרנסג'נדר. הכל עניין של זווית ראיה.

doram44

New member
תוספת אחרונה לידע.

המספר הגדול ביותר של טראנסג'נדרים בדרום מזרח אסיה נמצא במלאזיה ואינדונזיה. ומוזר שבחברה מוסלמית אדוקה יש להם מקום חשוב בתרבות. שם הם לא מגודלים לצורכי זנות אלא הם סוג של מין שלישי לגיטימי.. הם מתמחים בספרות תפירה עיצוב ובידור.. מה שמעניין שמספר הטראנס ג'נדר שחיים כנשים גדול ביחס מספרי עצום לעומת מספר הטראנסגאנדיות שחיות כגברים.. אולי כי המעבר קשה יותר, אולי כי יש לגיטימציה עד גיל מסויים לבנות להיות טוםבויי,אבל לא להיות גברים שלמים, אולי כי התרבות הזיכרית מדכאת חלקים גדולים ורכים בנפש עד כדי כך שיש מספר רב של גברים שחלק גדול מאישיותם אינו מתאים לתבנית הנוקשה ובחברות שבהן יש לגיטימציה לחפש דרך ביניים הם מוכנים לשלם את המחיר... אותי כמובן מעניין כאישה סיפור המקרים האלה.. התחילו לטפל בהם בפומבי בשנים האחרונות. היה סרט כזה לאחרונה=טינה ברנדון. וגם היה בקייץ מישפט של בחורה בחיפה שנאשמה באונס בזמן שתיפקדה כגבר.. כמו גם גילויים על אחד מחצוצרני הג'אז המפורסמים שחי חי גבר מושלמים כולל ילד עד שבקבורתו נתגלה שהוא אישה... איזורי הדימדומים האלה תמיד נחשדים בעיתונות בצהבהבות אבל אין זה מונע מהעובדה שבעצם קיומם בודקים הם את גבולות המיניות האנושית.

תותי-בת

New member
היי בנג'י... ../images/Emo142.gif כתבתי הודעה נורא ארוכה ויפה אבל מישהו הוריד את ה"פקק" ולא טרח להודיע לי... לא נורא, ננסה לשחזר אבל בטוח לא יצא אותו הדבר: אז בוא נתחיל ככה דנה אינטרנשיונל הם ממש לא - היו מתים להגיע לציפורן הקטנה שלה ברגל - הם ועוד אלפי בנות ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif למה להיות זונה? למה לאלפי נשים ברחבי העולם להיות זונות?... בנוגע להעדפותיו המיניות של אדם - צריכים לדעת לכבד את זה- לא שזה מעניין מישהו לרוב זו סתם רכלנות מרושעת ולמען האמת זה ממש לא אמור לעניין את הציבור מה אדם עושה בחדר המיטות שלו!!! חדירה לפרטיות ממקור ראשון. לגבי הסירוס - בן, כל אחד וההעדפות שלו, אתה לא יכול לסרס אדם בעקבות בחירתו המינית, לגבי הקטע של לשכב עם קטינות בנות 6 עקב היותן בתולות זו עבירה על החוק ומדובר בפדופיליות (מישהו אחר כתב את זה פה, לא אתה, ש"מוכרים" בנות צעירות ובתולות לביצוע מעשים מיניים...). שיהיה לך ערב טוב (עכשיו ערב בתאילנד) ליאת.

שני דברים - בלי לעורר מהומות...

1. מבלי לפגוע בקהילת הגייס ושותפיהם... אני חושב שדנה אינטרנשיונל ממש, אבל ממש, מכוער/ת, טיפש/ה ועושה שרות גרוע לקהילתו/ה 2. ובנושא אחר.. ואם לשכב עם קטינות בנות 6 היה חוקי, אז זה הופך את אלה שעושים את זה לאנשים טובים ??? הם חולים וצריך לעקור תופעה כזאת מהשורש

depechemode

New member
היי! אתה מרמז שתמניות הן מכוערות??

אגב.. כל הפדופילים למינהם.. זה המוטו שלהם.. כמו שגייז היו פעם לא חוקיים ועכשיו הם כן.. גם אנחנו נהיה חוקיים בעתיד כמה שזה

Guy K

New member
באמת מזעזע

הייתה לי פעם שיחה עם פדופיל כזה ברשת... ניסיתי להבין איך בנאדם שנראה נורמלי מכל בחינה אחרת יכול להמשך לילדים קטנים... ובגדול - שיחה מזעזעת. לא ידעתי מה להגיד לו ואחרי כמה שיחות שהיו לנו פשוט אמרתי לו שאין לי מה להגיד לו יותר. בגדול מה שהוא אמר זה: פדופילים מקבלים את אותו היחס שהומואים קיבלו פעם פדופיליה היא משיכה מינית ובתור שכזו היא טבעית אפשר לממש פדופיליה בלי לפגוע בילדים - הפגיעה היא בעצם בגלל הטאבו על קשרים שכאלו עם ילדים עדיף לילד הומלס לגור עם מישהו שיטפל בו גם אם הוא לא קרוב משפחה שלו מאשר להיות לבד ברחוב בקיצור...... מזעזע...... ואגב לגבי דנה אינטרנשיונל - מעבר לעובדה שזה כבר עניין של טעם - יחסית לטרנסג'נדר היא דווקא יצאה בסדר יחסיתף ועצם זה שהיא כל כך מצליחה - לדעתי עושה שירות ענק לקהילה.

דנה

דנה מצליחה בגלל שהיא טרנסג'נדר ולא למרות... ובגלל זה היא לא עושה שרות לקהילה - היא מנצלת את הקהילה תחשבו על זה (גם ליאת...)

Guy K

New member
לא חושב,

יש והיו טרנסיות הרבה לפני דנה... והיא עדיין הטרנסית היחידה שמצליחה ממש. לטעמי דנה הצליחה כי היא מוכשרת, לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות, וכל שיר שלה (לפחות עד דיווה, מאז היא התדרדרה לטעמי) היה להיט מועדונים - ובצדק... היא עבדה עם טובי המפיקים ועשתה שמח עם כל טראק חדש שהוציאה. מאז היא באמת הפכה לבטטה משעממת, כמו מה שקורה להרבה זמרים לצערי. אבל את התרומה של דנה אפשר בהחלט לראות: היא העלתה למודעות בארץ את הטרנסיות. היא העלתה את קרנה של הקהילה ההומו לסבית בעיני הסטרייט הממוצע (והנה אנחנו מדברים על הומואים ולסביות, בעידן של טרום-דנה זה לא היה ממש קיים). היא הראתה לעולם שלישראל יש עוד משהו להציע חוץ ממלחמות, ושאנחנו קצת יותר מתקדמים ממה שאנשים חושבים (ובאמת דנה היא הישראלית כמעט היחידה שאנשים בחו"ל שומעים עליהם בהקשר חיובי).

liat129

New member
לא הבנתי..

"גם אנחנו נהייה חוקיים בעתיד".. אז מה שאתה אומר בעצם שאתה פדופיל?? ואגב, אין להשוות בין הומואים לפדופיליה, פדופיליה זה אחד האיסורים החמורים(כמו גילוי עריות) שהיה קיים לאורך כל שנות האדם, בכל התרבויות, ובצדק.

depechemode

New member
את צריכה לעבוד בעובדה

מוציאה דברים מהקשרם בלי להניד עפעף, באמת לא הבנת "כל הפדופילים למינהם.. זה המוטו שלהם.. .כמו שגייז היו פעם לא חוקיים ועכשיו הם כן.. גם אנחנו נהיה חוקיים בעתיד" זה היה ציטוט בגוף ראשון גם הומוסקסואליה הייתה טאבו עד לא מזמן .. ומי ששוכב משכב זכר חייב כרת או מיתה לפי הדת. וגם לפי החוק! הדבר היחידי שלא נכון פה, זה שבפדופיליה מדובר בקטינים והם מוגנים בחוק לא כמו שני אנשים בוגרים שעושים בהסכמה. (תודה לאל) אגב.. מכירה את ה twilight zone שאת נמצאת במקום שכולם חולים ואת הבריאה היחידה אבל בגלל שאת היחידיה כולם חושבים שאת חולה? לכי תדעי.. בתימן מותק להתחתן עם מספר נשים ( לסבא שלי היו 8!), ויש מקומות שבהם חיים חיי קאניבליזציה

liat129

New member
בגלל זה שאלתי.. לא הוצאתי דברים

מהקשרם.. וזה עובדה שפדופיליה היא טאבו בכל החברות והתרבויות שהיו, גם בשבטים הכי נידחים שחיים "חיי קאניבליזציה"..

ננסנס

New member
נקודת מבט מעניינית

האמת שלפי החוקים והנורמות של היום, הרבה "כוכבים" בתנ"ך היו מוגדרים פדופילים... שלא נדבר על עמים בעולם השלישי שם עדין הורים משדכים ילדותיהם בגיל 7-8 לגברים עמידים בני 20-30.

doram44

New member
לא צריך ללכת לעולם שלישי ..

גם במושבה יבנאל יש איזה קבוצה חסידית שמחתנת ילדים!!!(עכשיו יש שם סוף סוף חקירה משטרתית) ואולי זה מצביע יפה על כך בבמולדת הישנה כולנו כבר עמוק בעולם השלישי.. ביוטה נהוג להשיא אחיות לגבר אחד.. אאאח המורמונים. ואם לא לחתן מה עם אמהות קטינות וחוקים נגד הפלות ושימוש באמצעי מניעה ומה עם... גילוי עריות ואונס בתוך המשפחה ו...

למעלה