ללא נושא איך אפשר לאהוב את הסדרה, ואותו לא?
M mjlk New member 26/3/06 #27 תתפלא... זה לא שאני שונאת אותו.. והכל כאן מוקצן בכוונה... אבל הוא פשוט מרגיז מאוד מאוד מאוווודדד לפעמים.
תתפלא... זה לא שאני שונאת אותו.. והכל כאן מוקצן בכוונה... אבל הוא פשוט מרגיז מאוד מאוד מאוווודדד לפעמים.
M MuzicMan168 New member 26/3/06 #37 טרלוני והסוס :} החתול של הרמיוני והינשוף של רון חיחיחי נוויל וסבתא שלו יחיחיחיחי
ק קקטוסץ New member 26/3/06 #84 אם הארי אכן ימות, הוא בטח ימות לפני גיל 18 מה שאומר שהם לא יתחתנו כי נראה לי ממש מעוות לחתן אותם בגיל 17 (והיא בת 16, לא?).
אם הארי אכן ימות, הוא בטח ימות לפני גיל 18 מה שאומר שהם לא יתחתנו כי נראה לי ממש מעוות לחתן אותם בגיל 17 (והיא בת 16, לא?).
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #38 יש לי תשובה אחת בשבילך.../images/Emo41.gif . ואני מדגישה: ** **
M MuzicMan168 New member 26/3/06 #58 סוגים= שילובים מגדת עתידות + סוסים = .. ינשוף + חתול = .. סבתא + נכד = ..
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #61 דיברתי על הארי/ג'יני../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif אני הכי בעד שילובים שיש (אם הוא לא כוללים את רון או הרמיוני כמובן...)
דיברתי על הארי/ג'יני../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif אני הכי בעד שילובים שיש (אם הוא לא כוללים את רון או הרמיוני כמובן...)
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #59 חדשים?!../images/Emo41.gif הארי/ג'יני זה הכי נטחן וברור שיש. בגלל זה זה כ"כ מגעיל.
M MuzicMan168 New member 26/3/06 #65 למה נטחן זה הכי נורמלי רון והרמיוני זה מהספר הראשון ידעתי שהם יתחתנו אבל הארי וג'יני בחיים לא היית חושב עליהם כעל זוג
למה נטחן זה הכי נורמלי רון והרמיוני זה מהספר הראשון ידעתי שהם יתחתנו אבל הארי וג'יני בחיים לא היית חושב עליהם כעל זוג
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #66 אז אתה בין הבודדים../images/Emo41.gif זה כזה לילי/ג'יימס כזה... בלעכס כזה.
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #69 ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif לא אמרתי שג'יימס/לילי זה בלעכס.. אלא שזה שהארי/ג'יני דומים להם, זה מה שכ"כ ברור ונטחן- וזה מה שבלעכס .
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif לא אמרתי שג'יימס/לילי זה בלעכס.. אלא שזה שהארי/ג'יני דומים להם, זה מה שכ"כ ברור ונטחן- וזה מה שבלעכס .