הם יתגרשו שבוע לאחר החתונה.
M mjlk New member 26/3/06 #22 OMG!../images/Emo12.gif רוצה להרוג אותי? אבדה קדברה? רעלים? או פשוט לבוא ולשסף את גרוני?? מצטערת... לא שמתי שאתה בן ><
OMG!../images/Emo12.gif רוצה להרוג אותי? אבדה קדברה? רעלים? או פשוט לבוא ולשסף את גרוני?? מצטערת... לא שמתי שאתה בן ><
M mjlk New member 26/3/06 #31 העאההעאהעאהעאהעאעאהעאהעא לאאאאאאאאאא בבקשהההה בבקשהההההההההה לעאעאהעהאעהאעהאעהההההה תפסיקיייי!! אני מתחננת בפנייך!!! את לא יכולה לעשות לי את זה!!! עהעהאהעאהעאהא XD
העאההעאהעאהעאהעאעאהעאהעא לאאאאאאאאאא בבקשהההה בבקשהההההההההה לעאעאהעהאעהאעהאעהההההה תפסיקיייי!! אני מתחננת בפנייך!!! את לא יכולה לעשות לי את זה!!! עהעהאהעאהעאהא XD
M mjlk New member 26/3/06 #36 אומרים קרושיו שוב, אם אני לא טועה מואהאהאהאהאהאהא "קרושיו!!! ושלא תעז לעשות לי קרושיו שוב!! מוהאהאהאהאה!" >< "רגלי ג'לי!!!" מואההאהאה
אומרים קרושיו שוב, אם אני לא טועה מואהאהאהאהאהאהא "קרושיו!!! ושלא תעז לעשות לי קרושיו שוב!! מוהאהאהאהאה!" >< "רגלי ג'לי!!!" מואההאהאה
M mjlk New member 26/3/06 #44 >< כדי להפסיק את הקרושיו.. אומרים קרושיו שוב >< ואני אמרתי כבר עליך קרושיו.. ז"א שאתה צריך לצרוח מכאבים!!!
>< כדי להפסיק את הקרושיו.. אומרים קרושיו שוב >< ואני אמרתי כבר עליך קרושיו.. ז"א שאתה צריך לצרוח מכאבים!!!
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #43 "קרשיוסטופ"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif
P Pr0NgS New member 26/3/06 #89 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול! פשוט מנמיכים את השרביט כדי להפסיק.
T the ror New member 27/3/06 #95 לי זכור משהו בסגנון של "רלשיו" שמפסיק...(למרות שיש מקומות שפשוט מוזיזים את השרביט היה מקרה אחד שאמרו את זה כדי להפסיק).
לי זכור משהו בסגנון של "רלשיו" שמפסיק...(למרות שיש מקומות שפשוט מוזיזים את השרביט היה מקרה אחד שאמרו את זה כדי להפסיק).
T ToryMaster New member 27/3/06 #97 רלשיו, אם אינני טועה זה הלחש שהארי השתמש בו על היצורים במים, במשימה השנייה, כשהם הפריעו לו.
M mjlk New member 26/3/06 #10 אם הארי ישאר בחיים אז לא. אבל אם הוא ימות, אז זה יהי בדיוק ביום החתונה כך שהסוף יהיה עצוב יותר וטרגי יותר!! כנסו לקומונה החדשדשה שילי!!>> "אנחנו אוהבים הארי פוטר, אבל רוצים שהוא ימות בסוף" http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=17856
אם הארי ישאר בחיים אז לא. אבל אם הוא ימות, אז זה יהי בדיוק ביום החתונה כך שהסוף יהיה עצוב יותר וטרגי יותר!! כנסו לקומונה החדשדשה שילי!!>> "אנחנו אוהבים הארי פוטר, אבל רוצים שהוא ימות בסוף" http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=17856
א אלאסטור New member 26/3/06 #15 מאיפה זה מגיע?! אני מת להבין, איך אפשר לאהוב את הארי, ולרצות שימות? סוג של סאדו?! (סליחה על הביטוי) מזוכיסטיות מסוימת?! לא להיפגע, כוונתי היתה לחדד את השאלה.
מאיפה זה מגיע?! אני מת להבין, איך אפשר לאהוב את הארי, ולרצות שימות? סוג של סאדו?! (סליחה על הביטוי) מזוכיסטיות מסוימת?! לא להיפגע, כוונתי היתה לחדד את השאלה.
M mjlk New member 26/3/06 #17 ../images/Emo12.gif אמרתי לאהוב את הארי? אמרתי "לאהוב את הארי פוטר" זה משהו אחר לגמרי! |מבט רציני|