הגיגי 007

תמי דקל

New member
וכי למה נדמה לך שיש קנאה????

רק דואגים לו שלא יפול בפח!!! ואם הוא בידיים שלך - אז אין מה לדאוג!

שחר טל1

New member
היה מיחד כל כך עם גבר אמיתי

לרכב יחדיו על האופניים בשדרה הירוקה בעיר הדרומית שלווה שאני מאחלת לכולנו חופשה אמיתית שממלאה את המצברים

יערית

New member
טוב עכשיו

תוריד ת'ידיים ותהיה רציני!מתי נשמע משהו מלהיב יותר מבחורות? כמו למשל....איך הבת עברה איתך את ה-4 ימים חופשה באילת? מה עשיתם שם יחד 4-ימים? איך היה צוות הווי ובידור? האם נימרחתם טוב בקרם הגנה? האם קלטתם את ההיתנתקות בטלויזייה?

יערית

New member
חצופה שכמותי

שכחתי לומר
על המחמאה

הסוכן64

New member
נימרחנו בקרם הגנה מקדם 100

היו הרבה פעילויות לילדים במלון,היינו בבריכה,בים,בקניון,בקולנוע התלת מיידי בעיר,היינו גם במקום משגע לילדים והורים ליד מלון הרודס שכחתי את שמו הבילוי שם הוא בין 4 ל-5 שעות. למרות ששם נימצאים בנופש ומנותקים ראיתי בבקרים ובלילה את ההתנתקות ושמעתי על הקטיושה שנפלה לא רחוק מהמלון. היו המון משפחות במלון

את בסוף תלמדי אותו דרך ארץ ../images/Emo106.gif

שיעבור אצלך קורס להיות גבר גבר!! ואחרי זה, עוד ניראה איך כל הבנות כאן עומדות בתור! וזה יהיה בזכותך

יערית

New member
זהו שלא דנה

באילן יש דרך ארץ באילן יש תבונה באילן יש דאגה אמפטיה ובאילן יש גם הרבה רוח שטות...ודווקא את החלק הזה הוא החליט לשים אל מול חברי הפורום. אני שמזהה פוטנציאל,החלטתי לא להתייחס לאילן עם האופניים והעיניים הירוקות,אני מתייחסת לאילן האחר,זה שהוא מחביא מתחת
אבל הוא לא טלית שכולה תכלת...לפעמים התגובות הרציניות שלו יכולות לנפח לי את הוריד המרוקאי,אבל גם לזה יש פיתרון. בסה"כ בכולנו יש גרעין טוב..השאלה האם את מוציאה את הטוב או את הרע שבבן אדם,להכיר את הכפתורים האלו. ותודה...יש לי שני קטנים בבית לחנך

ליאל212

New member
תשמעו יש לנו כאן טלנובלה אמיתית

תשמע אתה מבוקש!!! אבל זה מאוד פשוט, כשהיא תתקשר מחר תשאל אותה אם היא נשואה אם כן, תחפף אותה אם לא- לך על זה בגדול. בהצלחה!

למעלה