הוא לא בשבילך...אני כן. וחוץ מזה ,הצעת נישואין? בא לך לקבל? כבר ראיתי אותך במפגש.
ה הסוכן64 New member 23/8/05 #30 הוא לא בשבילך...אני כן. וחוץ מזה ,הצעת נישואין? בא לך לקבל? כבר ראיתי אותך במפגש.
R Rinattt New member 23/8/05 #40 סתם... אל תעלבי ממני... אבל... הדון ז'ואן מתחיל איתך ואת מסרבת??? נשים נשואות, גרושות, רווקות... כולן רוצות ואת לא? ככה זורקת הזדמנות של החיים? אופניים, עיניים ומזומנים לא צצים כל יום... אז בהחלט זו אצלך הבעיה... ית אני, מישעמםםםםםםםם לי היום...
סתם... אל תעלבי ממני... אבל... הדון ז'ואן מתחיל איתך ואת מסרבת??? נשים נשואות, גרושות, רווקות... כולן רוצות ואת לא? ככה זורקת הזדמנות של החיים? אופניים, עיניים ומזומנים לא צצים כל יום... אז בהחלט זו אצלך הבעיה... ית אני, מישעמםםםםםםםם לי היום...
R Rinattt New member 23/8/05 #37 מצאת כבר שם לטלנובלה? כי יש לי כמה רעיונות... באמת הגיע הזמן להתרענן, הספיק לנו 2 עונות של "השיר שלנו"
מצאת כבר שם לטלנובלה? כי יש לי כמה רעיונות... באמת הגיע הזמן להתרענן, הספיק לנו 2 עונות של "השיר שלנו"
ע ערסlight New member 23/8/05 #17 מוזרות דרכי האל אתה רואה אילן. בלי אופניים אתה בלתי ניתן לעצירה. ואני מופתע לא פחות ממך.
ה הסוכן64 New member 23/8/05 #27 נכון שנשואה!!! אבל היא התקשרה...אז בטח גם תתגרש...לא חושב? אין עדיין ילדים וכבר פוזלת לצדדים...
א אגו ז פקאן New member 23/8/05 #29 רק שלא נקבל בעוד כמה חודשים הודעה חדשה מ"הסוכן"בסגנון.... "החוקי שלה דורש שלום בית" או"תחזיקו לי אצבעות..היום הדיון שלה בבית דין רבני"
רק שלא נקבל בעוד כמה חודשים הודעה חדשה מ"הסוכן"בסגנון.... "החוקי שלה דורש שלום בית" או"תחזיקו לי אצבעות..היום הדיון שלה בבית דין רבני"